Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Nemjerljivo su kvalitetniji od nas, ima tu kvalitete u bekovima, krilnim napadačima, svi igrači su kupljeni točno po sistemu koji odgovara Kloppu i tu savršeno dolaze do izražaja.
Najviše je to očito u njihovoj sredini koja je vrlo prosječna za razliku od ostale dvije linije koje su baš kvalitetne, ali ima baš ono što mu treba a to su fizikalije i trka.
Klopp točno zna što želi i to se vidi.
Mislim kako određeni igrači ne bi bili dobri u drugim ekipama kao što su pod Kloppom, nego im baš odgovara taj sistem. To pravi trener zna napraviti, izvući maksimum iz igrača kao što to Klopp zna
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Mene najvise fasciniraju njihovi bekovi. S jedne strane imas Robertsona koji je isto robot, citavu tekmu moze trcati sprinteve, dobar ubacaj ima i skoro ga je nemoguce proci 1 na 1. S druge strane Arnorld je opet izuzetno tehnicki potkivan, dobar sut, pas, ubacaj, sve ima, cak i solidan dribling.

I ovo sto Whisp kaze, Henderson izgleda bas dobar igrac a to je do sistema. Kad pogledas njihove igrace koje su kupili, niko u tom trenutku kupovine nije bio tolika zvijezda osim mozda Van Dijka i Alissona, svi su bili manje vise samo dobri igraci. U Liverpoolu sad izgledaju WC igraci.

Ono sto se nadam za Chelsea i Lamparda jeste da je i Kloppu trebalo vremena. Apsolutno je preslikana nasa igra njihovim prve dvije sezone. Stalno su se mucili sa bunkerima i nisu imali rjesenje za to. Bilo je i skarta kod njih kao sto ima kod nas, plus mi imamo i bas mladu ekipu za razliku od njih u to vrijeme tako da vjerujem da cemo i mi vremenom biti samo bolji.

Bas, ako henderson moze izgledati kao normalan igrac, onda svako moze. Wijnaldum je za newcastlea npr isto.

Wijnaldum je igrao u tom istom Newcastleu jednu sezonu i bio najbolji strijelac kluba kao centralni vezni, u konkurenciji Mitrovića, Pereza, Townsenda, CIssea itd. U reprezentaciji u ovoj kalendarskoj godini je dao 8 golova na 9 zvaničnih utakmica, tako da je on odavno prerastao nivo Newcastlea i zasluženo je tu gdje jeste, a njegova igra nisu samo golovi.

Dodao bi tu i Keitu koji je bio jedan od najboljih igraca Bundeslige prije dolaska u Liverpool, placen preko 60 miliona. Tako da nije nije bio samo 'dobar' igrac.

Dodao bi tu i Keitu koji je bio jedan od najboljih igraca Bundeslige prije dolaska u Liverpool, placen preko 60 miliona. Tako da nije nije bio samo 'dobar' igrac.

Pa dobro al poenta je da je vecinu igraca unaprijedio sistem. Kao sto skaro kaze, stavi ih u bilo koju drugu ekipu i vecina igraca nece biti to sto trenutno jesu. To je do Kloppa, covjek je vrhunski trener. 

Kad smo kod Kloppa, treba istaci da je Bundesliga bogata odlicnim trenerima, stvarno vecina njih radi odlican posao.

Lijepo je vidjeti kad das nekom treneru maksimalno povjerenje i das mu vremena da poradi na ekipi, naravno, moras to popratiti i transferima, a Klopp je za sada pogadjao s njima.

Ljudi igraju Engleski fudbal, nema tu dosadne tika take pred golom protivnika, samo rukaj naprijed, a jos oni imaju brze ofanzivce koji mogu te lopte ispratiti.  Odlicno iskoristavaju prazan prostor.

City je vec u blagom padu, dobice i on brzo nogu, jer arapi zele ligu sampiona, a on to jos nije osvojio, a i pitanje je kad ce.

Lester bi mogao sezonu privesti u top4, ali ja ne vidim kako bi oni mogli ovo nastaviti kroz iduce sezone. Nisu oni toliko jaki financijski da dovedu neka skuplja pojacanja.

Za Leicester je najvažnije da sačuva ono što ima. Chilwell, Soyuncu, Maddison, Ndidi, Tielemans, Barnes, Choudhury, Gray i Iheanacho imaju 23 ili manje godina, dok Pereira, Praet i Perez nisu puno stariji od njih. Imaju dobar tim zadužen za transfere i češće pogode, nego što pogriješe sa kupovinom. Naravno, bit će potrebno svake godine osvježiti tim sa 2-3 igrača, jer će im svake godine neko otići i neće vječno prolaziti bez povreda.

@diablo_bih: Igrao je na raznim pozicijama u sredini, nekad na krilu, nekad naprijed, nekad nazad. Idalje impresivno i daleko iznad nivoa jednog Newcastlea. U reprezentaciji se to vidi.

Ne pamtim da je neko uvjerljivije osvojio titulu kao Liverpol ove sezone, definitivno najzasluznija titula odjad pratim premiership.

Lester je igrom upao u losu formu ali eto nekako pobjedjuju, vjerujem da ce i oni pasti mada bjeze nam poprilicno velik broj bodova. Borba za top 4 je vec interesantna, United i Tott nam pusu za vratom tako da bi dobro bilo i da Lester malo posustane pa da i trece mjesto bude u opticaju. Ovako nemamo prava na kiks.

Liverpul ce titulu osvojiti u aprilu.

Samo je pitanje kada ce Lester da padne, nisu oni meni kapacitet za velike stvari. Imaju dobre pojedince Madison, Vardy, Tielemans, Chilwell ali problem je klupa. Iznad svih ocekivanja igraju ove godine.

Samo je pitanje kada ce Lester da padne, nisu oni meni kapacitet za velike stvari. Imaju dobre pojedince Madison, Vardy, Tielemans, Chilwell ali problem je klupa. Iznad svih ocekivanja igraju ove godine.

Zaboravljas NDidija. Taj covek im drzi sredinu terena sam bukvalno.
Igra u rangu Kantea onomad kad su uzeli titulu.
Fali im par igraca za rotaciju, to je tacno, al ne znam koliko su u mogucnosti da kupuju.
Mogli bi Frejzera da pokupe sad u januaru za sitnu lovu..

Ima i Ricardo, meni licno mozda i najbolji desni bek lige u ovom trenutku. Ima Lester finu ekipu, dobrog trenera i nije slucajnost da su osvojili ovoliko broj bodova. Ono sto je mozda kljucno jeste da igraju samo Premiership pa se mogu uvijek dobro pripremiti za mec i ne treba im tolika sirina obzirom da su svi zdravi. Ipak nadam se da ce pasti jer vec sad ne igraju ni priblizno dobro kao prije nekih 4-5 kola.

Ima i Ricardo, meni licno mozda i najbolji desni bek lige u ovom trenutku. Ima Lester finu ekipu, dobrog trenera i nije slucajnost da su osvojili ovoliko broj bodova. Ono sto je mozda kljucno jeste da igraju samo Premiership pa se mogu uvijek dobro pripremiti za mec i ne treba im tolika sirina obzirom da su svi zdravi. Ipak nadam se da ce pasti jer vec sad ne igraju ni priblizno dobro kao prije nekih 4-5 kola.

BURAZ JESI CUO ZA ONOG MALOG ARNOLDA IZ LIVERPOOLA ?

Što se Lestera niče nemamo ništa bolju ekipu od njih, ni ekipu ni rotaciju, usudio bih se i reći da imaju jačih prvih 11 od nas

Hahha nisam buraz :) Iskreno toliko ga spominjem a zaboravih ga LOL. Nego Ricardo je bas masina, jedino sto nije toliko mlad al je bas bas top igrac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.