27. oktobar 2019.6 god. comment_289849 Ja bih baš volio da tottenham skine lpool, bilo bi zanimljivije Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289856 Za nas ne bi. Neka Tottenhama šta dulje u krizi i dalje od top4 Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289857 I ja bih voluo da Tottenhem kiksa danas. Vec u iducem kolu igraju protiv Evertona, takodjer moguci kiks. United vise i ne racunam kao prijetnju za top 4. Ostaju jos Arsenal i Lester. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289862 Ja sam za kokoske, vrijeme je da neko skine liverpool koji i ne bjezi od nas toliko. A i sto Skaro kaze, bice zanimljivije. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289864 Fuj fuj i fuj Gledam kakv penal United dobi, plus Godfrey dobio zuti karton. Nemam rijeci. Samo se nadam da ce se ovom debilizmu stati u kraj. Cirkus postalo, neces vise smjeti uci u 16 metara, svaki kontakt skoro svira penal, neces moci ni pogledati protivnika. Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289865 Engleske sudije su totalni ocaj. Katastrofalan nedostatak ikakvog razumijevanja i osjecaja za igru. Sramotno za ovakav nivo fudbala imati takvo sudjenje.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289867 Nikad u Engleskoj nije bilo suca da valja. Uvijek su pravili kardinalne greske a da stvar bude jos gora, nigdje ni u jednoj zemlji suci nisu toliko zasticeni kao u Engleskoj. Sramota. Sto se tice ovog kola, ocekivano mi je da Tottenhem kiksa, nisam ocekivao pobjedu Uniteda i kiks Arsenala. Totenhem je ove sezone u velikom kanalu, mislim da su se trebali razici sa Poketinom jer je doslo do zasicenja. SAF je govorio da je maksimalno vrijeme uspjesnog ciklusa sa jednim rosterom 4 godine, sve preko toga vodi ka zasicenju odnosno losim rezultatima. Ili dovesti nove igrace ili promjeniti trenera, jer je tesko iste igrace motivisati jednim te istim nacinom treniranja, govorom, taktikom i slicno... Mislim da ce Totenhem upasti u top 6 jer je konkurencija bas losa ali u top 4 ne vjerujem. Treba cestitati i Lesteru, ljudi igraju vrhunski fudbal. Oduvijek mi se svidjao Rodgersov rad, jos dok je vodio Swansea vidjelo se kakav stil i taktiku forsira. Sto se tice Liverpula, ne znam sta bih vam reko. S jedne strane ne volim da Guardiola ponovo osvoji sa Cityem jer bi se pricalo o nekoj dominaciji kakvu ni jedan trener nije ostvario, dok s druge strane ne mogu smislit da Liverpul osvoji iako sam veliki postovalac Kloppa. Gledajuci kroz prizmu ovih 10 kola, mislim da ce prvih 6 timova na kraju sezone biti: Liverpul City Chelsea Leicester Arsenal Totenhem Mislim da ce ispasti: Southamton Newcastle Norwich "United made their worst start in 30 years and they're ahead of Spurs in the table and just 3 points behind Arsenal". Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289870 s'thampton, njuka i watford/neko iznenadjenje ispada top 4 ce biti leicester, city, liverpool i chelsea Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289872 s'thampton, njuka i watford/neko iznenadjenje ispada top 4 ce biti leicester, city, liverpool i chelseaRano je još za takve prognoze. Na dobrom smo putu, ali očekujem da bude gusto na kraju, stati će i ovaj naš niz. Morat ćemo neke bodove skupiti protiv ovih jačih ekipa, dosad 1 bod iz 3 utakmice(united, liverpool, leicester) , vidjet ćemo kako će biti u kupu sada protiv uniteda. Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289873 Mislim da kup nece biti mjerilo, cak i ovi drugi omladinci su bolji od njihovog drugog tima koji ce staviti u mickey mouse kupu. Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289876 Mislim da kup nece biti mjerilo, cak i ovi drugi omladinci su bolji od njihovog drugog tima koji ce staviti u mickey mouse kupu. A valjda neće ići united full sastavom, bilo bi dobro da oboje odmorimo. Istina, i da ispadnemo nije neka tragedija Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289877 i da ide united sa full sastavom nece biti nekih problema. samo da se mladici ne useru, nadam se da cu vidjeti malog gilmura od prve minute, ostalo me briga Prijavi
28. oktobar 2019.6 god. comment_289879 I ja bih volio vidjeti Gilmoura. Mali je bas bas talenat. Takodjer volio bih vidjeti i Jamesa. Prijavi
30. oktobar 2019.6 god. comment_289893 ja sam slabo gledao utakmice zadnjih godinu i po, tako da ne bih da pričam nešto napamet ali vidim da se neke stvari nisu promenile slušao sam malo neku emisiju na SK gde je baš bilo komentara u našem pravcu, ono više ne znam ni šta su hteli da dokažu Za Maunta, Abrahama, Tomorija i ne sećam se još koga, rečeno je kako to baš nisu mladi igrači nego oni su sad jelte svi sa ne znam koliko/par godina iskustva iza sebe a klinci su zapravo ovi iz Junajteda :fantom: na drugu stranu, dobro znam šta sam gledao zadnjih deset i kusur godina, bilo je u više navrata situacija da se pojavljuju i razvijaju mladi igrači, pogotovo u Sautemptonu dok ih je vodio Poch i u prvim godinama kad je preuzeo pevce i zašto njih pomimnjem, zato što su tada, kao i sada, utakmice nosili neki novi igrači, jebeš mu mater, pa ne mora taj igrač da izadje iz jaslica i da je to uslov da ga pohvališ pa nama se dešava, da u svakoj liniji tima imaš po jednog igrača koji nosi igru što nije mala stvar i sada posle 10 kola valjda nije više izuzetak Prijavi
30. oktobar 2019.6 god. comment_289899 ja sam slabo gledao utakmice zadnjih godinu i po, tako da ne bih da pričam nešto napamet ali vidim da se neke stvari nisu promenile slušao sam malo neku emisiju na SK gde je baš bilo komentara u našem pravcu, ono više ne znam ni šta su hteli da dokažu Za Maunta, Abrahama, Tomorija i ne sećam se još koga, rečeno je kako to baš nisu mladi igrači nego oni su sad jelte svi sa ne znam koliko/par godina iskustva iza sebe a klinci su zapravo ovi iz Junajteda :fantom: na drugu stranu, dobro znam šta sam gledao zadnjih deset i kusur godina, bilo je u više navrata situacija da se pojavljuju i razvijaju mladi igrači, pogotovo u Sautemptonu dok ih je vodio Poch i u prvim godinama kad je preuzeo pevce i zašto njih pomimnjem, zato što su tada, kao i sada, utakmice nosili neki novi igrači, jebeš mu mater, pa ne mora taj igrač da izadje iz jaslica i da je to uslov da ga pohvališ pa nama se dešava, da u svakoj liniji tima imaš po jednog igrača koji nosi igru što nije mala stvar i sada posle 10 kola valjda nije više izuzetakNemoj da te to dotice, Vlado je poceo pricu o tome. Inace veliki fan Manchester Uniteda, prosle sezone do 20 i kusur godina tvrdio da ce biti 2 na tabeli. Prijavi
30. oktobar 2019.6 god. comment_289926 Uđeš na transfermarkt i provjeris koliko ko ima godina. Donedavno je govorio da su Hudson-Odoi i Rashford isto godište i koliko je Rashford ispred njega. Rashford danas ima 22 godine, a CHO 18. Prijavi
31. oktobar 2019.6 god. comment_289938 https://www.youtube.com/watch?v=UJcVSp1V6xc Ko bi rekao da je ovakav lik :D Bas mi drag nesto postao. Prijavi
1. novembar 2019.6 god. comment_289940 Likcina, majke mi bio bi uspjesan i kao glumac. Jednostavno ima tu karizmu, izgled i boju glasa. Gotivan je Dyche skroz lik. Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289952 Ovoliku dozu srece, kao sto je ima Liverpool u orvih 11 kola nisam nikada vidio u svom zivotu. Nevjerovatno Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289953 Jbga. Opet po nas super kolo, united i arsenal se ne mogu sastaviti, ajmo to iskoristiti veceras Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289955 Liverpul ako ne osvoji ove sezone nek ugase klub.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289957 West Ham je u tolikom rasulu da im je Newcastle dao 3 gola, igrat će toplo-hladno čitavu sezonu. Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289978 Kako je Brighton meni pozitivno iznenadjenje ove sezone. Ovaj novi trener Potter ih je preporodio, igraju izuzetno lijep fudbal prepun kratkih dodavanja, duplih pasova... nesto sto uopste nismo navikli od njih do sada. Svaka cast. Prijavi
2. novembar 2019.6 god. comment_289983 Slažem se, promijenio je stil igre, ali je promijenio i veliki broj igrača u prvih 11: Dan Burn, Connolly, Maupay, Trossard, Alzate, Webster, Mooy.. Čovjek očito zna šta radi i sad su pobijedili 3. put zaredom na svom stadionu. Predvidio sam ih na 18. mjestu i čudio se što su Knockaerta poslali na posudbu, sad to puno bolje izgleda. Vidjet ćemo koliko će održati ovaj nivo i koliko će dugo neki drugi klubovi biti u kanalu. Prijavi
3. novembar 2019.6 god. comment_289994 Ja godinu i po skoro ništa nisam ispratio, kao da imam crnu rupu. Zvao sam Irfana i posle mu pišem poruku, od kad Laka i Auba igraju za Arsenal :hljeb: Juče sam pogledao Vilu i Liverpul, ne znam ko trenira Vilu, nije li Teri tamo bio nešto u stručnom štabu il kako već? Inače, moram samo na kratko da se osvrnem na Megvajera, sećam se postova iz onog vremena kad je njegov bivši klub ušo u premieršip, tad su on i Robertson igrali i baš se videla razlika ali dosta toga je bilo na zajebanciju(na njegov račun) verovatno se neki ovde sećaju da se on jednu sezonu povezivao sa nama ali više se i ne sećam za koga je tad igrao(možda neki Šefild), bio ono trupac ali gotivili smo ga :fantom: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.