Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Gleda li neko MOTD  :hljeb:  zaboravio sam kako to izgleda

Ovi na SK počeli od ove sezone da izbacuju kratke preglede utakmica ali nije mi to to.

Imaju i ono pregled kola ali ne svidja mi se forma, suviše filozofiranja, Novakovića nemam snage da slušam.

da mi je da jednom dovedu nekog "stručnog" pa kakav god da je ako me razumete, primera radi Širer komentariše pa i možeš nešto da čuješ

Kao i uvijek:

https://www.fullmatchesandshows.com/

I tu nadjes motd.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Malo čitam ove debate za najboljeg veznjaka Premierlige ikad, najčešće se spominju Scholes, Gerrard i Lampard. Tko je to po vama, brojke su na Lampardovoj strani što se tiče golova i asistencija.
Što se tiče broja osvojenih titula, tu je Scholes daleko ispred ostalih.
Po meni Gerrard tu nema nekih osnova da bude, ali eto.
Lampardu kao argument da nije najviše spominju all in igru, gdje je kao Scholes bio bolji i to što je Lampard igrao ofenzivniju rolu od Scholesa
Isto tako Lampard je bio u izboru za najboljeg igrača svijeta, gdje je ostao drugi iza Ronaldinha. Scholes nije nikad bio u top3. Što se tiče peaka karijere, tu je Lampard imao veći vrhunac po meni

Tesko je porediti te igrace. Scholes je igrao na najnezahvalnijoj poziciji, dok je on igrao sve je ok bilo, cim njega nema vidis da skripi, nije ga dzaba vraco SAF iz penzije.

Po danasnjim kriterijima kakvi se gledaju, Lampard bi bio ubjedljivo najbolji. Gerrard mi je nekako bas izmedju ove dvojice. Mada Lamps mi je opet bolji od njega, jer bih rekao da je imao konstantiju formu tokom svih odigranih sezona, a pored toga ima i vise titula osvojenih.

Mislim da su zakasnili za otkazom barem pola godine. Ne kazem to zbog losih rezultata nego je ocigledno doslo do zasicenja kako samih igraca tako i Mauricia kao trenera.

Ko se spominje kao moguci nasljednik?
Cuj cista i nevjerovatna glupost, pa najlosiji su tim u ligi, kako igraju i ovo je puno bodova sto su uspjeli nakupiti, samo sreca ih je spasila da proslu ne izgube od Sefilda. Ne mozes 5 godina vrtiti istu taktiku i skoro isti tim koji se nije mijenjao.
Zasto ne i Jose? Nije izgubio fudbalsko znanje (to mu niko ne moze osporiti definitivno) samo bi trebao promjeniti pristup, biti manje tvrdoglav. Ono sto je pokusavao u MUFCu je fudbal iz proslog vijeka.

Ozbiljan trener je i Edie Howie iz Bournmoutha. Zasto ne Nagelsman (kako se vec pise)...
Haha, preuzeo ih Mou. Ali ajde, možda nešto i uspije. Tottenham je ekipa koja ima kvalitet i sad im treba netko tko zna osvajati trofeje pa makar kratkoročno. Mou je to nekoć znao, vidjet ćemo hoće li ovdje uspjet barem kratkoročno isporučiti koji trofej za kojim Tottenham čezne. Ovo je drugčija situacija nego što je bila u Unitedu gdje je tek morao izgarditi ekipu ovdje već ima ekipu u najboljim godinama što njemu odgovara. Također pritisak je manji, jer Tottenham nikad nije ništa osvojio tako da je svaki trofej dobro došao. Rekao bih da je Tottenham idealan klub za Mou. Baš će bit zanimljivo vidjet je li skroz propao.
Levi i Murinjo jedan naspram drugog, bice zanimljivo :D

Ocekujte raspad sistema vec na prolece, jer znamo kako to ide kad Mou ne dobije lovu za transfere

Ko zna, mozda se promjenio :P . Vec spominje da se raduje radu sa akademcima, kao jedni su od onih koji imaju najbolje mlade igrace bla bla bla... Vidio kako je sve to Lampard fino poslozio pa hoce i on da proba, a mozda je samo to suplja.

Vidjet cemo, meni je zanimljivo vec sad sto je Murinjo opet tu. Onaj predsjednik Lyona je jos prije vise od mjesec dana rekao da Murinjo ceka posao u Londonu, dakle znalo se ovo vec tad haman samo sto smo mi mislili da ce to biti Arsenal a ono ispade Totenhem.

Mogao bi Pochetino u Bayern.

MtAn8Zf.png

Malo je sjebo winrate ali opet ti izgleda fenomenalno.
I ja se veslim Joseu, drago mi je da se vratio bas u Premierligu.
Jedva cekam 22.Decembar i okrsaj sa Spursima
Cuj Mourinho u Spudsima Doduse ima i logike sad. Ovo je vjerovatno jedini klub koji je iole blizu vrhu da mu je opste zelio ponuditi posao. Sad se moze busati u prsa i ako osvoji Miki Maus ili tako neki trofejcic, sto je pokusao vec u Unitedu. Evo nama prilike da ga posaljemo u fudbalsku penziju, barem sto se vrhunskog nivoa tice. Sto se Pocchetina tice, ne bi trebalo da ima problem s pronalazenjem posla. Ali tek cemo sad vidjeti kakav je trener, kad uzme neki klub gdje postoje ocekivanja i standardi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.