12. novembar 2019.6 god. comment_290225 Gleda li neko MOTD :hljeb: zaboravio sam kako to izgleda Ovi na SK počeli od ove sezone da izbacuju kratke preglede utakmica ali nije mi to to. Imaju i ono pregled kola ali ne svidja mi se forma, suviše filozofiranja, Novakovića nemam snage da slušam. da mi je da jednom dovedu nekog "stručnog" pa kakav god da je ako me razumete, primera radi Širer komentariše pa i možeš nešto da čuješ Kao i uvijek: https://www.fullmatchesandshows.com/ I tu nadjes motd. Prijavi
18. novembar 2019.6 god. comment_290274 Malo čitam ove debate za najboljeg veznjaka Premierlige ikad, najčešće se spominju Scholes, Gerrard i Lampard. Tko je to po vama, brojke su na Lampardovoj strani što se tiče golova i asistencija. Što se tiče broja osvojenih titula, tu je Scholes daleko ispred ostalih. Po meni Gerrard tu nema nekih osnova da bude, ali eto. Lampardu kao argument da nije najviše spominju all in igru, gdje je kao Scholes bio bolji i to što je Lampard igrao ofenzivniju rolu od Scholesa Prijavi
18. novembar 2019.6 god. comment_290276 Scholes je bio madjionicar. Zbog statistike ipak Lampard je najveci ikad. Prijavi
18. novembar 2019.6 god. comment_290277 Isto tako Lampard je bio u izboru za najboljeg igrača svijeta, gdje je ostao drugi iza Ronaldinha. Scholes nije nikad bio u top3. Što se tiče peaka karijere, tu je Lampard imao veći vrhunac po meni Prijavi
18. novembar 2019.6 god. comment_290279 Scholes je češće imao jači tim od druge dvojice, od Gerrarda rekao bih uvijek i zato je imao više trofeja. Gerrard i Lampard su uglavnom bili najbolji igrači svojih ekipa + kapiteni. Sve je to tu negdje. Prijavi
18. novembar 2019.6 god. comment_290280 Tesko je porediti te igrace. Scholes je igrao na najnezahvalnijoj poziciji, dok je on igrao sve je ok bilo, cim njega nema vidis da skripi, nije ga dzaba vraco SAF iz penzije. Po danasnjim kriterijima kakvi se gledaju, Lampard bi bio ubjedljivo najbolji. Gerrard mi je nekako bas izmedju ove dvojice. Mada Lamps mi je opet bolji od njega, jer bih rekao da je imao konstantiju formu tokom svih odigranih sezona, a pored toga ima i vise titula osvojenih. Prijavi
19. novembar 2019.6 god. comment_290282 Mislim da su zakasnili za otkazom barem pola godine. Ne kazem to zbog losih rezultata nego je ocigledno doslo do zasicenja kako samih igraca tako i Mauricia kao trenera.Ko se spominje kao moguci nasljednik? Prijavi
19. novembar 2019.6 god. comment_290284 Cuj cista i nevjerovatna glupost, pa najlosiji su tim u ligi, kako igraju i ovo je puno bodova sto su uspjeli nakupiti, samo sreca ih je spasila da proslu ne izgube od Sefilda. Ne mozes 5 godina vrtiti istu taktiku i skoro isti tim koji se nije mijenjao. Prijavi
19. novembar 2019.6 god. comment_290285 Mislim da su zakasnili za otkazom barem pola godine. Ne kazem to zbog losih rezultata nego je ocigledno doslo do zasicenja kako samih igraca tako i Mauricia kao trenera. Ko se spominje kao moguci nasljednik? Sto je najsmjesnije, gori trener, a to je Mourinho. Prijavi
19. novembar 2019.6 god. comment_290286 Zasto ne i Jose? Nije izgubio fudbalsko znanje (to mu niko ne moze osporiti definitivno) samo bi trebao promjeniti pristup, biti manje tvrdoglav. Ono sto je pokusavao u MUFCu je fudbal iz proslog vijeka.Ozbiljan trener je i Edie Howie iz Bournmoutha. Zasto ne Nagelsman (kako se vec pise)... Prijavi
19. novembar 2019.6 god. comment_290287 Ne bi me iznenadilo da Tottenham osvoji Ligu Prvaka na kraju godine Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290288 Cuj nije izgubio znanje. Lik katastrofalan zadnjih bruku sezona :D Nije izgubio znanje bunkera, svega ostalog jeste. Osvojit mogu samo liga kup, ako su u njemu jos. Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290289 Haha, preuzeo ih Mou. Ali ajde, možda nešto i uspije. Tottenham je ekipa koja ima kvalitet i sad im treba netko tko zna osvajati trofeje pa makar kratkoročno. Mou je to nekoć znao, vidjet ćemo hoće li ovdje uspjet barem kratkoročno isporučiti koji trofej za kojim Tottenham čezne. Ovo je drugčija situacija nego što je bila u Unitedu gdje je tek morao izgarditi ekipu ovdje već ima ekipu u najboljim godinama što njemu odgovara. Također pritisak je manji, jer Tottenham nikad nije ništa osvojio tako da je svaki trofej dobro došao. Rekao bih da je Tottenham idealan klub za Mou. Baš će bit zanimljivo vidjet je li skroz propao. Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290290 Levi i Murinjo jedan naspram drugog, bice zanimljivo :D Ocekujte raspad sistema vec na prolece, jer znamo kako to ide kad Mou ne dobije lovu za transfere Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290291 Ko zna, mozda se promjenio :P . Vec spominje da se raduje radu sa akademcima, kao jedni su od onih koji imaju najbolje mlade igrace bla bla bla... Vidio kako je sve to Lampard fino poslozio pa hoce i on da proba, a mozda je samo to suplja. Vidjet cemo, meni je zanimljivo vec sad sto je Murinjo opet tu. Onaj predsjednik Lyona je jos prije vise od mjesec dana rekao da Murinjo ceka posao u Londonu, dakle znalo se ovo vec tad haman samo sto smo mi mislili da ce to biti Arsenal a ono ispade Totenhem. Mogao bi Pochetino u Bayern. Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290292 Malo je sjebo winrate ali opet ti izgleda fenomenalno.I ja se veslim Joseu, drago mi je da se vratio bas u Premierligu.Jedva cekam 22.Decembar i okrsaj sa Spursima Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290293 Cuj Mourinho u Spudsima Doduse ima i logike sad. Ovo je vjerovatno jedini klub koji je iole blizu vrhu da mu je opste zelio ponuditi posao. Sad se moze busati u prsa i ako osvoji Miki Maus ili tako neki trofejcic, sto je pokusao vec u Unitedu. Evo nama prilike da ga posaljemo u fudbalsku penziju, barem sto se vrhunskog nivoa tice. Sto se Pocchetina tice, ne bi trebalo da ima problem s pronalazenjem posla. Ali tek cemo sad vidjeti kakav je trener, kad uzme neki klub gdje postoje ocekivanja i standardi. Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290296 Strasan tim ima, nema izgovora. Nego smijesno mi je sto je fakticki isto govorio i kada je potpisao za United. Akademija, dobar tim bla bla. Jedva cekam tekmu protiv njega. Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290298 Da kupi dva kvalitetnija beka, da najuri, pokloni, uvalja gurne s mosta Alija i imace strasnu ekipu Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290299 Jose Mourinho in 2015: "I could never manage Tottenham... I love Chelsea fans too much!" Prijavi
20. novembar 2019.6 god. comment_290302 Skaj pise kako je Levi obecao neku lovu Murinju za pojacanja. Vise verujem u izjave Kavanijeve majke da ce potpisati za nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.