7. oktobar 2019.7 god. comment_289621 Da nijr bio u pitanju Liverpool nikada nebi ono svirali, nikada. Kako mrzim ta sranja kada se preofirno sa raznih strana gura jedna ekipa da osvoji titulu. Pa dajte im odmah trofej, jebali vas oni. Imaju 8 pobjeda od toga 5 na guzove i na guranja od saveza sudija i koga sve ne. Pa jebem ti tu ekipu i titule takve. Goni ih u qrac Jebiga kada te ide sreća onda te ide. Svi su im zdravi, zanima me što bi se dogodilo da im se ozljedi netko od VVD, Salaha, Manea, Firmina. Zapravo fantastično mi je kako ne rotiraju ništa i nema nikakvih ozljeda. Dok city je bez laportea i de bruynea, mi isto stalno netko out, united,.. Prijavi
7. oktobar 2019.6 god. comment_289625 Pa povrijedio im se Alisson u prvoj utakmici, zato i primaju gol svaku utakmicu.A kad se Alisson vrati,ne vjerujem da bi se toliko primjetio nedostatak VVDa u slučaju da se ovaj povrijedi. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289626 Cuj ne bi se primjetilo, k'o da Alisson moze odbraniti sve zivo. Ne znam kakav da si golman, ne ide branjenje kada ti ekipe i ekipice prave po 10+ suteva na mecu da ne primas golove, zato je bitna odbrana, a golman da odbrani sto je moguce. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289628 Jebo majku jest mi drago sto je ovaj United u ovolikom kurcu, kao i Spursi. Razlika je ta sto za Spurse racunam da ce se dici, prvenstveno zbog trenera dok je Unitedu upravo trener najveca boljka. Iako United ima poprilicno los roster, smatram da bi uz boljeg trenra od Solskera to bilo znatno bolje. Veceg fikusa od Solskera jos nisam vidio, pa lik ne zna gdje goni, em je statican em nema karizmu. Kad na sve to dodas da vjerovatno ni takticki nije dovoljno dobar, imas ovakav United kakav jest trenutno. Mi smo blagoslovljeni sto nam je Lampard dosao, mozemo samo gledati naprijed i mozemo vremenom biti samo bolji. Lampard iako je mlad i neiskusan trener, jasno se vidi da ima "ono nesto" sto bi ga moglo uciniti veoma dobrim trenerom. Ima sve ono sto jednom Solskeru fali. Dotakao bih se i Unai Emerya, lik je takodjer puko ko kokica. Po meni Arsenal ima trenutno top 3 sastav u Premiershipu, onakav napadacki potencijal lik ne umije da iskoristi. Ipak mislim da ce uspjeti osigurati top 4. Kada bih rangirao trenere u Premiershipu, mislim da bi to bilo ovako: Klopp Guardiola Pochetino Lampard (iako jos nedokazan) Rodgers Howe Dyche (ovaj trener radi cuda sa po meni najvecim prosjekom od ekipe vec nekoliko godina) Hasenhuttl ... Solskera ne vidim ni u top 15 ako cemo iskreno. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289630 Solskjaer ako ćemo iskreno nije ni top 20 menadžer Premier lige ove sezone. Nisam pogriješio, Watford je imao 2. Iako o Deanu Smithu iz Aston Ville znam jako malo, sigurno nije gori od ovog. Wilder odličan za slabije ekipe, Farke barem ima neku ideju, Potter napravio čudo sa Ostersundom, Pellegrini vrhunski trener ali slabo cijenjen, Hodgson dobar i u ovim godinama, i taj Bruce je po meni bezveze, ali ga je "nadmudrio" itd. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289634 Pa povrijedio im se Alisson u prvoj utakmici, zato i primaju gol svaku utakmicu.A kad se Alisson vrati,ne vjerujem da bi se toliko primjetio nedostatak VVDa u slučaju da se ovaj povrijedi. Realno alisson koliko god da je dobar golman ne znači toliko koliko bi ozljeda ovih. Vidjet ćemo kako će to izgledati kada zagusti raspored u 12. mjesecu, ako izađu tada sa ovom prednosti, vjerujem kako je gotovo. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289635 Ma nije ovo italijanska liga da znaci nesto ova mala razlika, tek tamo u 2 ili trecem mjesecu se moze polemisati. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289636 Treba biti realan i reci da je Manchesterov sastav goli k.... Toliko su igraca rasprodali (umisljenje zvijezdice i poluigraci), da se jedva skupe za utakmicu. Prije par kola su uz De Geu i Romera stavili i Granta na klupi jer nema ko da igra.I oni imaju dosta povrijedjenih igraca:Pogba, Martial, Shaw, Van-Bisaka bi itekako znacili ovom sastavu.Da neko ne misli da branim Olea, i za mene je ispodprosjecan trener samo kazem da trenutni sastav ne zasluzuje biti u gornjoj polovini tabele, bez pretjerivanja stvarno to mislim. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289637 Pa kako goli kurac kada su potrosili 200 miliona :D Ja to govorim i za Arsenal i za United. Dzabe ti sto imas 3 igraca dobra, kada ostali ne valjaju. Prijavi
8. oktobar 2019.6 god. comment_289639 Potrosili na Megvajera, Bisaku i onog malog Jamesa. Sad zamisli kakvi bi bili da nisu njih doveli. Prijavi
21. oktobar 2019.6 god. comment_289703 Kompletirano i 9. kolo, odlicni rezultati za nas, s tim da se Lesta još ne da. Prijavi
21. oktobar 2019.6 god. comment_289706 Bitno je samo ostati na zemlji, kiksirat cemo i mi dosta. Prijavi
21. oktobar 2019.6 god. comment_289707 Ma nije moglo bolje, tu smo negdje, bit ce dobra borba za top 4. Trebamo nastaviti u ovom ritmu i ne bojim se za nas Prijavi
22. oktobar 2019.6 god. comment_289711 Kad bi sad nekako pobjedili Burnely i Watford to bi bio ogroman korak ka top 4. Meni ovaj Burnley ove sezone igra bolje nego ikad, nevjerovatno su fizicki mocni, agresivni i puno trce, jebeno ih je pobjediti skroz. Pogotovo igramo u gostima, nadam se da cemo upisati pobjedu posto poto. Watford takodjer po meni nije losa ekipa iako rezultati govore drugacije. Oni takodjer nemaju ni priblizno dobre rezultate kao sto igraju, tako da bi i protiv njih mogla biti veoma teska utakmica. Ocekujem da ce se Totenhem dici, svega je to 5 bodova razlike, tako da nista jos nije sigurno. Ne treba ni Arsenal odbacit a tek Lester koji cuda cini i igra zaista lijepo zahvaljujuci Rodgersu. Medjutim, opet kad sve sumiram, mi smo poslije Citya i Liverpula trenutno najbolji i igramo najljepsi fudbal. Samo jos da odbranu popravimo i prekide i bice to ekstra. Prijavi
22. oktobar 2019.6 god. comment_289712 Lester je trebao kiksati sad protiv Burnleya, Burnleyu ponisten cist gol za 2-2 zbog smijesne odluke VARa. Ne vjerujem da ce oni moci bas pratiti ritam tako lako, ali zasad dobro koriste situaciju koja im se otvorila.Tottenham ce se vjerovatno dici, oni su bas u dubokoj krizi a imaju solidan tim koji bi bodovno morao bolje. Za United i Arsenal ne cudi, igra im je losa i bezidejna cesto tako da nisam iznenadjen.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289799 Leicester izjednačio rekord u visini pobjede, tj postavio rekord u visini pobjede u gostima 0-9. Svaka čast leicesteru, rodgers fino to hendla, bit ce oni tu negdje za top 4. A ovo je bruka hc, i ako je od svetaca, previše je Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289800 Ko nije gledao historijski mec veceras, dobro se zajebao. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289801 Nemam SK HD, ne mogu da shvatim stavljanje nekog turnira u borilackim vjestinama ispred bilo koje utakmice Premier lige. Inace, vec drugi put da Leicester nakon crvenog kartona demolira nekoga, ovaj put bas prebrutalno. Opet, ova pobjeda ne mora da znaci da ce biti u top 4. Dobio je i Southampton prije par godina Sunderlanda 8:0 i nista. Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289802 Sramota epskih razmjera za Soton.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. oktobar 2019.6 god. comment_289803 Potop Sotona znaci potop i Liverpoola u skorije vrijeme Prijavi
26. oktobar 2019.6 god. comment_289806 O majku mu, evo pričao sam Diablu da sam skoro pa batalio alkohol i juče sam izašo malo da se opustim i baš tad padne ova utakmica :hljeb: Prijavi
26. oktobar 2019.6 god. comment_289808 Neka, hvala dragom bogu da si se i napio, jebo historijske tekme, kada imas historijski dan za sebe :D Prijavi
27. oktobar 2019.6 god. comment_289848 Idemo danas pobjede bar dvoje od navedenih: Norwich, Palace i Liverpool. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.