22. septembar 2019.7 god. comment_289308 Ali su West Ham i Leicester pobijedili. Ove sezone su nam i to rivali. Izgleda da ce se moci sa puno manje bodova doci do dobre pozicije. Prijavi
23. septembar 2019.7 god. comment_289354 Sta mislite o Lesteru ove sezone? Po meni izuzetno dobra ekipa sa izuzetno dobrim i veoma potcjenjenim trenerom Rodgersom. Meni se licno svidja njegov rad, cak i one sezone kad su ispustili titulu u Liverpulu on je po meni radio dobar posao. Igrali su mozda najbolji fudbal u evropi tada. Lester takodjer veoma dobro igra ove sezone, imaju poprilicno i dobar sastav, i ako bi mi bili u top 4 volio bih njih vidjeti ispred Arsenala, Tott i Uniteda. Prijavi
23. septembar 2019.7 god. comment_289356 Leicestet bi mogao biti tu negdje, dobri su ali više iz razloga što su ostali katastrofa. Mi imamo sada koliko sam vidio po rasporedu 5-6 utakmica koje bi trebali dobiti, tj kao sve slabije utakmice. Tu trebamo ugrabiti što više bodova Prijavi
23. septembar 2019.7 god. comment_289357 Nema u ovoj ekipi "trebali dobiti". Ništa nije sigurno. Treba prvo naći način kako da sačuvamo od mrežu. Kada za to nađemo rješenje onda se možemo nadati i pokojoj pobjedi. Prijavi
23. septembar 2019.7 god. comment_289358 Nema u ovoj ekipi "trebali dobiti". Ništa nije sigurno. Treba prvo naći način kako da sačuvamo od mrežu. Kada za to nađemo rješenje onda se možemo nadati i pokojoj pobjedi. Slažem se, ne očekujem sve pobjede, ali očekujem ipak da skupimo neke bodove i pomaknemo se prema gore na tablici. Valjda ćemo skupiti više od 8 bodova koliko smo do sada skupili, što je očajno. Ako Kante, Rudiger i Emerson budu fit i spremni, nadam se kako ćemo biti bolji u obrani, barem malo. Prijavi
23. septembar 2019.7 god. comment_289360 Leicester je jako mlada i dobra ekipa, pogotovo u veznom redu. Evo prva postava npr. Scmeichel (32), Ricardo (25), Evans (31), Soyuncu (23), Chilwell (22), Choudhury (21), Ndidi (22), Tielemans (22), Maddison (22), Barnes (21), Vardy (32). Tu su još i Gray (23), Praet (25), Perez (26) itd. Imaju podjednako dobre sve linije i dobrog trenera, veliki su favorit za 7. mjesto, a vrlo moguće i za nešto više od toga. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289565 Brighton kojeg smo relativno lagano rijesili proslog vikenda trenutno vodi 2-0 protiv Spudsa i ne samo to, vec ih razvaljuje na terenu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289566 Spursi su upali u neku žešču krizu. Uz sve probleme, danas još ozljeda Lorisa i poraz 3:0 Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289570 Tottenham je u katastrofalnoj formi još od kraja prošle sezone, ne znam ako ne dođu sebi neće biti dobro. Mislim kako ih je još dodatno spustilo ono finale lige prvaka jer su stalno tu negdje a ništa da osvoje, možda je došlo i do zasićenja a neki igrači se više i ne vide tamo. Tu je prilika za nas, vidjet ćemo kako ćemo odreagirati, sutra je prvi test. Liverpoola i dalje sere, dns zabili u 95. iz penala za pobjedu, možda je ovo ta sezona jer realno ne igraju nešto posebno a uspjevaju pobijeđivati. Vidjet ćemo, duga i zanimljiva sezona je pred nama, pogotovo će biti zanimljiva borba za top 4 Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289574 Tottenham već godinu dana ne igra ništa posebno, samo što to sve dolazi na naplatu tek sada. Da su Arsenal i United igrali malo ozbiljnije završnicu prošle sezone, kokoši bi ostale bez Lige Prvaka za ovu sezonu. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289575 Tottenham već godinu dana ne igra ništa posebno, samo što to sve dolazi na naplatu tek sada. Da su Arsenal i United igrali malo ozbiljnije završnicu prošle sezone, kokoši bi ostale bez Lige Prvaka za ovu sezonu.Apsolutno se slazem. Igrali su finale Lige prvaka a sjetite se kako su prosli grupnu fazu. Kako su prosli Citya ni sami ne znaju. Kako su uopste doslj do finala. Moralo je kad tad doci na naplatu. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289579 Liverpool nevjerovatno kako se provlači, pa tim ljudima je zagarantovana pobjeda unaprijed. Prijavi
5. oktobar 2019.7 god. comment_289582 Zaslužili su pobjedu i dobili su je kako ja volim reći "šampionski". Okolnosti su same po sebi sretne, Origi loše primi loptu, ne znam ko je odbio nazad, onda greška odbrambenog igrača i penal iz ničega. Imam Manea na fantasyu, pa sa posebnom pažnjom pratim njihove napade. Šta je sve čovjek promašio na zadnje dvije utakmice... Sljedeća 2 kola su im United i Tottenham, koliko god da su u raspadu, uvijek imaju snage za ovakve utakmice. Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289586 Tek sad vidio penal sto je sviran na Maneu, pa jel moguce jebote da se ono svira? Koji k, jos lik teatralno pao da ne moze teatralnije, bukvalno pred sudijom.Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289588 Jebiga, VAR ce opet dosuditi samo da je bio mali kontakt. Njima tamo na usporenom to izgleda k'o da je slomio nogu igracu. Mali kontakt, postojao, odmah penal. Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289590 Da nijr bio u pitanju Liverpool nikada nebi ono svirali, nikada. Kako mrzim ta sranja kada se preofirno sa raznih strana gura jedna ekipa da osvoji titulu. Pa dajte im odmah trofej, jebali vas oni. Imaju 8 pobjeda od toga 5 na guzove i na guranja od saveza sudija i koga sve ne. Pa jebem ti tu ekipu i titule takve. Goni ih u qrac Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289591 To sam i ja jucer pomislio dok sam gledao utakmicu. Medjutim, penal je bio. Onako glup faul napraviti u zadnjoj minuti, nesto je slicno bilo ko Spahic protiv Francuske.Nijedan napadac nece propustiti priliku da padne na onakav kontakt pogotovo u trenucima kad se ocajnicki zeli do gola.Jednostavno velika greska igraca Lestera i to te kosta utakmice na kraju.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289592 Penal naivan, ali cist. Sad sam pustio sebi snimak na 0.5 brzini da bolje vidim. Da je prosao pas, Lallana bi dao gol. Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289599 Svaki kontakt na usporenom izgleda kao da lomi noge, tako da to nije neki primjer da vidis je li nesto faul. Bio kontakt, minimalan, ali eto, sudije jedva docekale. Ne znam ni da li bi svirao da je bio na centru onako. Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289601 nisam ispratio samo ko odlučuje u slučaju VAR-a sedi neki sudija u sobi šta?? ili neko prenosi pa glavni ponovo donosi odluku Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289608 nisam ispratio samo ko odlučuje u slučaju VAR-a sedi neki sudija u sobi šta?? ili neko prenosi pa glavni ponovo donosi odluku U sobi sudija sjedi sa tehnicarima i odluci, nema k'o u italiji da ide glavni sudija do nekog tva, pa da odlucuje. Prijavi
6. oktobar 2019.7 god. comment_289610 Ima i ovdje neki ekran na polovini terena između trenera, ali ga još niko nije gledao. Kiksevi Tottenhama, a izgleda i Uniteda. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.