Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Arsenal dvije pobjede upisao, a takav su odron da ne mogu da vjerujem. Njima Burnley drzi loptu na njihovom terenu. Majko moja kakav odron.

Mi i ovakvi kakvi jesmo smo za njih City i Liverpool u jednom.

Lopta se nezgodno odbila od Sokratisa cini mi se, nije Luiz skrivio gol

Ne možeš pustiti protivničkog napadača da ti šeta u 16 metara.
Jbga tako je to, ne igraju nesto ali bodovi su tu. Nadam se kako cemo i mi sutra po 3 boda, da ne zaostajemo odmah 5 ili 6 bodova a nije ni krenulo
City - Tottenham 2:2 a u sutevima 30:3

Pa jbte ovaj City je bas nivo iznad a i Poketino u zadnje vrijeme picka kada je igra protiv velikih u pitanju.

City je stvarno izdominirao, ali tottenham je dobio rezultat koji im odgovara. Tottenham ove godine može u top 2 se ugurat vjerujem, kostur je ostao i sada već imaju puno iskustva, a još su i doveli dobra pojačanja. Kad bih morao prognozirati top 6, rekao bih ovako:

1. City

2. Tottenham

3. Liverpool

4. United

5. Arsenal

6. Chelsea

Tottenhem je ekipa koja ima stvarno puno srece. Ono danas sto se desilo, desilo se samo nama jos protiv Bayerna u finalu LP. Tako su fudbalski unisteni bili i opet nerijeseno izvukli. Dva suta dva gola, slicna prica prosle sezone u LP, gdje ni dan danas ne znaju kako su prosli u finale.

Inace, vrlo odvratna ekipa, za mene nista posebno, te daleko, daleko su oni od top 2 i slicne price. Top4 da, ali to je to.

Liverpool ove sezone definitivno uzima, i to ce uzeti kao sto je prosle sezone trebao gotovo uzeti, samo sto je City prosle sezone bio prejak, ali mislim da nece moci na isti nacin parirati kao prosle sezone.

Bice opet dosta utakmica na kojima ce se Liverpool provlaciti

City je zaista prejak i mislim da ce i ove godine uzeti prvenstvo. Sto se tice Tottenhema, ono juce je sramota. Jebote pa nisi Burnley u picku materinu, nije da nemas cim zaprijetiti. Mislio sam da je Poketino hrabriji ali u zadnje vrijeme je zaista postao picka kada je igra protiv velikih u pitanju.
Meni se sviđa što su spursi cityu otkinuli bodove.

Kakva je to jednosmjerna tekma bila. Ovi dva puta šutnuli po golu i zabili...

I opet ponavljanje scenarija lige prvaka prošle sezone. Zabijanje gola u sudačkoj nadoknadi, vec se sve proslavilo i onda se javlja sudac i poništava gol xD
Ne treba Junajted tek tako otpisivati, Maguire i Bissaka su dobra pojačanja. Ako Pogba ne bude pravio sranja, mogu vrlo lako do top4.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.