29. juni 2019.7 god. comment_287858 Sjecam se price tad da kao navija za Chelsea pa ce zato preci kod nas. Svakako bolja transfer politika za bekove nego nasa i dovodjenje Zappacoste jer nikog drugog ne mozemo dovesti, povrijedjenog Emersona i Alonsa koji moze samo u jednoj formaciji da igra. Azpilicueta je bio pravi posao, to se mora reci. Prijavi
29. juni 2019.7 god. comment_287866 Mogli smo ga tad dovesti, ali je United dao vise novca, a nasi mislili da je prevelik rizik dati toliki novac, jel ono ono presao za 40mil u United? Prijavi
30. juni 2019.7 god. comment_287874 Nisu problem pare za transfer bile, nego sto je htio platu veliku, a Mourinho govorio da ne moze tinejdzer imati vecu platu od managera. Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287918 Totenhem potpisao Ndombelea iz Lyona. Nevjerovatan igrac, mislim da je trenutno rame uz rame sa Kanteom ali uz bolju tehniku. Strasno pojacanje. Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287919 Odvadi malo hamco. Ne postoji igrac koji moze s nasim Kanteom, takav jos ne hoda zelenim terenom. Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287921 Dobar igrac, tottenham napreduje dobro. Izgleda kako ihnitko nece niti napustiti, mozda eriksen ali ne vjerujem Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287924 Dobar igrac, tottenham napreduje dobro. Izgleda kako ihnitko nece niti napustiti, mozda eriksen ali ne vjerujem Poznavajuci kako je Levy tvrd orah nebi me zacudilo da im od glavnih igrača niko ne ode.... Prijavi
2. juli 2019.7 god. comment_287925 Eriksen je u zadnjoj godini ugovora i izjavio je da želi ić, tako da im je ovo zadnja šansa da ga unovče tako da će on vjerojatno otić. Ali osim njega, teško da će iko drugi. Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287934 Da prodaju Eriksena, dovedu Lo Selsa, i zaigraju 4-3-3 bili bi jaki ko zemlja. Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287940 Za tog Lo Celsa sam cuo da traze 60 ili 80 miliona, tako da taj u Tottenham nece (barem ne ovog ljeta) Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287941 Pa za tanguya su dali te pare, ne vidim zasto ne bi i za ovog. Pogotovo ako prodaju eriksena i uzimajuci u obzir da nisu nis kupovali zadnjih par rokova. Imali su trosak oko stadiona al to je gotovo sada. Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287943 Pa za tanguya su dali te pare, ne vidim zasto ne bi i za ovog. Pogotovo ako prodaju eriksena i uzimajuci u obzir da nisu nis kupovali zadnjih par rokova. Imali su trosak oko stadiona al to je gotovo sada. Stadion od milijardu eura se ne otplati cim se zavrse radovi.... Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287947 Stadion od milijardu eura se ne otplati cim se zavrse radovi.... Ocito ali vidimo da su platili vec ozbiljne pare, ocito kako sada mogu. Ako prodaju eriksena ne vidim zasto ne bi opet mogli dati toliku lovu za Celsa Prijavi
3. juli 2019.7 god. comment_287948 Lo celso je vec prodan, ali betisu. I Betis moze da ga preproda kome god zeli. Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287957 Svakako, ali ne ove sezone, ne desava se to cesto da kupis, pa odmah prodas :D Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287961 Ocito ali vidimo da su platili vec ozbiljne pare, ocito kako sada mogu. Ako prodaju eriksena ne vidim zasto ne bi opet mogli dati toliku lovu za Celsa Problem s stadionom je bio taj što je debelo premašio predviđenu cijenu građenja pa je Levy zatvorio pipu. Mislim da će sada Spursi sve više rast iz godine u godinu. Jer ako neki klub u premier ligi ima odlično posložen dugoročni plan onda su to oni. Polako, ali sigurno iz godine u godinu se nadograđivaju. Mogu nam bit samo uzor. Nadam se da s Lampardom cemo i mi dobit tu stabilnost. Treba jedanput u 15 godina prežvakat i malo lošije rezultate, je*emu... Prijavi
4. juli 2019.7 god. comment_287963 Problem s stadionom je bio taj što je debelo premašio predviđenu cijenu građenja pa je Levy zatvorio pipu. Mislim da će sada Spursi sve više rast iz godine u godinu. Jer ako neki klub u premier ligi ima odlično posložen dugoročni plan onda su to oni. Polako, ali sigurno iz godine u godinu se nadograđivaju. Mogu nam bit samo uzor. Nadam se da s Lampardom cemo i mi dobit tu stabilnost. Treba jedanput u 15 godina prežvakat i malo lošije rezultate, je*emu... Slazem se, posao koji su napravili u tottenhamu je fantastican, izvrsno vodenje kluba i dobre odluke su ih doveli tu gdje jesu Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288185 Heaton zvanično u Aston Villi za 10-ak miliona. Vrlo zanimljivo.. Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288188 Pepe zvanicno u Arsenalu. Paklen igrac je bio u Ligi 1 vidjet cemo da li ce se snaci u Premiershipu. Steta ode u pogresan dio Londona Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288189 To je vjerovatno i najbolji igrac kojeg smo propustili zbog zabrane transfera, a da smo imali realnu mogucnost dovodjenja.Dobar posao Arsenala bez obzira sto im skripa na drugim pozicijama.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. august 2019.7 god. comment_288192 Bitno im je bilo i krilo dovesti, imaju samo Iwobija, Mkhitaryan i Ozil su više igrači koji će nešto iz sredine iskreirati, nego probiti po krilu, uz to Mkhitaryan nema snage za PL, a Ozil nema volje za životom uopšte. Očito im je opredjeljenje i ove sezone igrati na gol više, a Leno šta odbrani, odbrani. Nadam se da će se Pepe voditi kao MID na fantasy. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.