Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

https://www.youtube.com/watch?v=n_A9b27dnf0

https://www.youtube.com/watch?v=q3e0IPreQq4

https://www.youtube.com/watch?v=Yg9r2YWz4Z4

August, Oktobar, Novembar i Decembar, 4. mjeseca za redom nema nas

Hvala, nisam otvarao, pa zato pitam. Imali smo dobar gol protiv Cardiffa u prvom dijelu sezone, saradnja Hazard-Giroud.

U drugom dijelu smo imali atraktivnije golove; Hazard protiv West Hama sam protiv svih, Hazard i Loftus-Cheek na istoj utakmici one iz daljine, pa Jorginhov gol, valjda ce biti uvrsteno nesto od navedenog.

United je izgleda zavrsio sve sa Wan Bissakom, cak 50 miliona. Ne znam, po meni izuzetno prosjecan igrac, niti je posebno brz i okretan, jos jedan balvan u mnogo balvana Uniteda.

Defanzivno je vec u ovim godinama na izuzetnom nivou, pogotovo igra 1 na 1 zbog fizicke konstitucije i eksplozivnosti. Napad mu je zasad slabija strana.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ne znam zaista, al meni je on prosjecan igrac. Ok i nekako u defanzivi, ali u napadu taraba obicna. Za njega je Azpi u napadu licno Cafu, kud ces dalje.

Wan-Bissaka strašan igrač, to sam prvi put rekao na utakmici protiv upravo Uniteda prosle sezone (kad je Matic dao za pobjedu 3:2).

Gledam neku glupu emisiju na areni sport koja je najbolje strance u historiji PL rangirala ovako:

1. Cristiano Ronaldo

2. Thierry Henry

3. Eric Cantona

4. Dennis Bergkamp

5. Sergio Aguero

6. Didier Drogba

7. Patrick Viera

8. Peter Schmeichel

9. Luis Suarez

10. David Silva

Ja mislim da jedan Ronaldo ne bi trebao biti prvi nikako.

Pih kako sam mrzio United tada kad je Ronaldo igrao za njih, pa njima je tada svaka lopta ulazila u gol, ronaldo se digne ona stvar opali loptu po golu i ona udje.

Samo ne znam šta Luis Suarez radi na toj listi?

Pa Suarez je odigrao briljatno onu sezonu kad smo ih mi i Demba Ba sjebali, pa praktički je sam vuka Liverpoola do tog 2. mjesta.

Pa Suarez je odigrao briljatno onu sezonu kad smo ih mi i Demba Ba sjebali, pa praktički je sam vuka Liverpoola do tog 2. mjesta.

Slažem se s tobom. Chelsea je bio tu sezonu banana ali je uspio izbit trofej iz ruku Liverpoolu i to baš s tom pobjedom u zadnjim kolima.
Zalosno je kako najbolji igraci napustaju ligu, al eto opet se drze i napreduju engleski timovi. Tj. samo liverpool, city i tottenham. Mi ostali smo za kurac i samo tonemo

ja sam mislio da su ovde stroziji kriteriji, igraci koji su mnogo vise vremena proveli u engleskoj i u svakoj sezoni ostavili neki trag

da je ronaldo ostao do danas u engleskoj, bio bi nedodirljiv

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.