18. juni 2019.7 god. comment_287534 Cuj nagomilavanje igraca, a kada nije bilo Fernandinha, haman nisu meda mogli. Tj. prolazili im sredinu sa lahkocom. Rodri je sjajna akvizicija. Liverpool ako nikoga ne dovede, nema od njih nista. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287536 Cuj nagomilavanje igraca, a kada nije bilo Fernandinha, haman nisu meda mogli. Tu misliš na ona 2 šuta koja je imao Leicester na utakmici i ona 3 koja je ima Crystal Palace ili nešto drugo? Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287539 Ja, eto nije im niko priprijetio, nego se prosetali. Ne mozes sa istim timom ostajati, to je jedino tottenhamu uspjelo i nikome drugom. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287540 Rodri će ih unaprijediti 1%, nešto kao Mahrez prošle sezone. Mjesto gdje su njima potrebna pojačanja je odbrana, preciznije štoperi. Otišao je Kompany, a tu su ostali samo Otamendi koji nije ni za Arsenal, Stones koji je nepouzdan i Laporte koji je tu hajmo reći na nivou ostatka najsigurniji. Edit: Šta ih briga, mogu dovesti koga god žele, opet poznavajući Pepa ne bi me iznenadilo da Walkera preraspodijeli po potrebi u srce odbrane. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287542 Rodri će ih unaprijediti 1%, nešto kao Mahrez prošle sezone. Mjesto gdje su njima potrebna pojačanja je odbrana, preciznije štoperi. Otišao je Kompany, a tu su ostali samo Otamendi koji nije ni za Arsenal, Stones koji je nepouzdan i Laporte koji je tu hajmo reći na nivou ostatka najsigurniji. Edit: Šta ih briga, mogu dovesti koga god žele, opet poznavajući Pepa ne bi me iznenadilo da Walkera preraspodijeli po potrebi u srce odbrane. Nije ni cilj da ih Rodri unaprijedi, nego da ih odrzi na toj razini. Fernandinho je kljucan igrac i trebat ce ga dozirati jer je u godinama i sigurno kako ce postepeno opadati, s druge strane rodri ima 22 god. Nema logike to sto pricas Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287543 Nije ni cilj da ih Rodri unaprijedi, nego da ih odrzi na toj razini. Fernandinho je kljucan igrac i trebat ce ga dozirati jer je u godinama i sigurno kako ce postepeno opadati, s druge strane rodri ima 22 god. Nema logike to sto pricas Nisi razumio kontekst, vrati se par poruka pa poveži. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287547 Pa s ovim igracima sto ima City i ja bih osvojio ligu, kad su tako mocni sto nisu uspjeli proci dalje u ligi prvaka.U Ligi Prvaka prosto nisu imali srece. U obe utamice su bili bolji rival od Spursa, pogotovo u drugoj. Pogledaj snimak i vidi kakve su golove primili. Dvije greske Stonesa i prekid (jedna od 100 utakmica, nikad vise) i opet su bili blizu prolaska, VAR je intervenisao. Satrali su Spurse koji su, ako cemo cjepidlaciti dali go rukom. Sasvim sam siguran da bi igrali finale LP da se nisu desile te greske Stonesa, pa cak mislim da bi i osvojili jer su kvalitetniji tim od Liverpoola ali to je sta bi bilo kad bi bilo. Ne znam stvarno o cemu se ovdje prica. Kao da su izgubilj dvomec 5:1 pa kao pokazali pravo lice u LP. Ne razumijem. Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287553 Da je ovaj sad VAR od sljedece sezone, kao sto je Liverpool dobio penal u finalu, onda bi i City prosao Tottenhama. Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287561 Pa bio je VAR i protiv Totenhama ne serite bezveze. Jeste, ali ne po pravilima kao u finalu, tj. od sljedece sezone gdje ce biti svaka ruka penal, nevazno kakva. Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287568 Jeste, ali ne po pravilima kao u finalu, tj. od sljedece sezone gdje ce biti svaka ruka penal, nevazno kakva. Lopta pogađa ruku koja se nalazi u prirodnom položaju i uz tijelo i to je ruka? Po starom, novom svejedno...?!? Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287569 City ponudio 95 miliona za Koulibalya. I dovest će ga što je najgore, a otići će im samo Kompany, a fair-play ništa. Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287573 Moguce jer evo Napoli je zvanicno doveo Jamesa Rodrigueza a i Lozano bi uskoro trebao potpisati, u svakom slucaju moraju to nekako pokriti njegovom prodajom. Prijavi
19. juni 2019.7 god. comment_287574 Lopta pogađa ruku koja se nalazi u prirodnom položaju i uz tijelo i to je ruka? Po starom, novom svejedno...?!? Svejedno, samo neka pogodi ruku, to je faul ili penal. Znaci ono city vs tottenham, ne bi bio priznat gol, kao i za liverpool sto je sviran penal, jer je udarila od tijelo, pa u ruku. Najbolje bi prolazili igraci bez ruku sada, ali ih nema na mapi. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287575 Oni su to uveli kako to pravilo ne bi bilo dvosmisleno, nego ako je ruka, onda je ruka, nebitno na koji način. Meni prvom to pravilo nije nimalo logično. Sankcionisanje igranja rukom je trebalo ostati u domenu namjernog ili nenamjernog i prirodan položaj ili neprirodan položaj. Uvođenjem VAR-a se nakon par pregeldanih snimaka može i više nego jasno utvrditi je li prirodan položaj ili nije i je li namjera ili nije. Ako se novo pravilo bude stvarno poštovalo, fudbal će se svesti na ulaske u šesnaesterac i gađanje protivnika u ruku. Kad smo kod VAR-a, sviđa mi se ideja da se snimci iz VAR sobe puštaju na stadionima na velikim displejima, tako da će rad biti transparentan na neki način. Nagledao sam se utakmica prošle sezone u raznim takmičenjima gdje u TV prenosu uopšte ne prikazuju ono što se navodno razmatra. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287576 Svejedno, samo neka pogodi ruku, to je faul ili penal. Znaci ono city vs tottenham, ne bi bio priznat gol, kao i za liverpool sto je sviran penal, jer je udarila od tijelo, pa u ruku. Najbolje bi prolazili igraci bez ruku sada, ali ih nema na mapi. Potpuno bezveze. Smisla nikakvog Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287579 Diablo je u pravu, pa jebote sad možeš očekivati da igrači namjerno gađaju protivnike u ruku i eto ti penala. Lakše je pogoditi protivnika u ruku sa razdaljine od 2 metra nego stvoriti akciju i dati gol. Pogodi te lopta u prsa (nabijena) i odbije ti se u gornji dio ruke i to je penal. Međutim najlakše je završiti raspravu tako što ćeš nekome napisati da nešto nema smisla i to je to. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287580 Normalno da nema smisla, zato sam i govorio za Liverpoolov penal, samo sto ubuduce ce biti i gorih situacija. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287581 Ja odavno govorim da je to sranje i cirkus koje je VAR donio sa sobom. Niko normalan ko je ikad sutao loptu ozbiljnije ne bi takva pravila skrojio. Medjutim, ima jedna stvar koja je vaznija iznad svega toga, a to je da ma koliko nakaradno dosudjivali takve situacije, barem je ravnopravno i za svakog isto. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287582 Ma glupost, slazem se. Cak i u finalu SPa onaj penal dosuden Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287583 Ja odavno govorim da je to sranje i cirkus koje je VAR donio sa sobom. Niko normalan ko je ikad sutao loptu ozbiljnije ne bi takva pravila skrojio. Medjutim, ima jedna stvar koja je vaznija iznad svega toga, a to je da ma koliko nakaradno dosudjivali takve situacije, barem je ravnopravno i za svakog isto. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk VAR je odlična stvar ali je način na koji se realizuje katastrofalan. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287604 I dovest će ga što je najgore, a otići će im samo Kompany, a fair-play ništa. nije njima problem produziti ugovor od svog sponzora i pokriti trosak. Prijavi
20. juni 2019.7 god. comment_287605 nije njima problem produziti ugovor od svog sponzora i pokriti trosak. Koji smisao fair-playa onda ako će opet najbogatiji trošiti koliko hoće. Samo mi ispadnemo debili jer prekršimo pravila oko dovođenja mladih igrača i fasujemo kaznu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.