11. juni 2019.7 god. comment_287311 Od iduce sezone, Boxing day exkluzivno na Amazon prime, ni betin ni skysports nece imati prava prenosa Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287315 Od iduce sezone, Boxing day exkluzivno na Amazon prime, ni betin ni skysports nece imati prava prenosa De prevedi na nase podnevlje, jel SK prenosi :D Prijavi
11. juni 2019.7 god. comment_287317 posto je pisalo da exkluzivno na amazonu, vjerovatno da i sk ispada, mada i ne mora znaciti ja mislim da ipak sk nece otpasti jer su ova dva gore u engleskoj, a sk je dostupan samo na balkanu koliko ja znam ako ne grijesim Prijavi
12. juni 2019.7 god. comment_287325 posto je pisalo da exkluzivno na amazonu, vjerovatno da i sk ispada, mada i ne mora znaciti ja mislim da ipak sk nece otpasti jer su ova dva gore u engleskoj, a sk je dostupan samo na balkanu koliko ja znam ako ne grijesimNadam se da ce ostati na SK, neki dan pruduzio pretplatu Telemachu na jos dvije godine samo zbog SK-ova i Premiershipa. Prijavi
12. juni 2019.7 god. comment_287328 Ma ostaje na SK, nema veze ta njihova tamo prepucavanja, jedna tv kuca ponedjeljkom ima prava, drugi vikendom i sl. SK je uzeo prava za sve utakmice na podrucju balkana. Prijavi
13. juni 2019.7 god. comment_287329 Izasao raspored utakmica za sljedecu sezonu. Krece vatreno po nas, prva na old traffordu https://twitter.com/premierleague/status/1139079970272268288?s=20 Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287414 https://twitter.com/sistoney67/status/1140195766788657152 Hahaha i ovi su u klincu žešćem Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287415 Pa ako im ode Pogba, to nema dobrog igraca osim golmana i jos par solidnih. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287420 A i taj Pogba ozbiljno precjenjen, steta sto ce velike pare uzeti za njega Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287423 Pogba je zvijer, u losem timu je odigrao sjajnu sezonu, zabio bruku golova i asistencija sa pozicije centralnog veznog. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287424 Znamo da su skoro svi golovi iz penala, a te asistencije uglavnom u razmaku od 2 mjeseca. Premalo za "idealni tim sezone" po meni. Moze po talentu i bolje da igra, ali glava mu je negdje drugo. Prijavi
16. juni 2019.7 god. comment_287481 Kakav god da je najbolji je igrac uniteda, zanima me na kog ce oni istresti kesu jer ako im ode pogba to je ekipa za borbu sa watfordom i slicnima Prijavi
17. juni 2019.7 god. comment_287484 meni je pogba odlican igrac, ali nikakvog karaktera nema. jedan od igraca koji narusava atmosferu u svlacionici, a nije mu se problem ni zamjeriti treneru i sabotirati istog na terenu Prijavi
17. juni 2019.7 god. comment_287485 meni je pogba odlican igrac, ali nikakvog karaktera nema. jedan od igraca koji narusava atmosferu u svlacionici, a nije mu se problem ni zamjeriti treneru i sabotirati istog na terenu Tako je, meni je on bio bolji u Juventusu nego u Manchester Unitedu sve ove godine. Čujem da se spominje njegov odlazak i da su potencijalne destinacije Real Madrid i upravo Juventus. Ne znam kako bi izgledala saradnja njega i Sarrija i da li mu je adekvatan za "Sarriball". Sa druge strane, Real je marketinški jaka sredina kao i United i tu bi on mogao da "blista" u onome u čemu je najbolji. Naravno, mislim na instagram. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287520 Eno city dovodi rodria za 70 mil, iza toga vjerojatno i cancelo. Koja ekipa jbt, but ce setanje ligom uz eventualno liverpool koji ce im doci na 10 bodova. Dugo nije netko 3 sezone za redom osvojio, sve osim njihove trece bi bilo veliko iznenadenje Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287521 Rodri je samo nagomilavanje igraca, Cancelo bi vec bio problem za ostatak lige. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287522 Eno city dovodi rodria za 70 mil, iza toga vjerojatno i cancelo. Koja ekipa jbt, but ce setanje ligom uz eventualno liverpool koji ce im doci na 10 bodova. Dugo nije netko 3 sezone za redom osvojio, sve osim njihove trece bi bilo veliko iznenadenjeOpet, impresivnije je Liverpoolovih 97 bodova, drugo mjesto u prvenstvu i titula Lige Sampiona nego Cityeva trostruka kruna prosle godine. Liverpool makar proda igrace pa kupuje, stvori ekipu, napravi od mladica i prosjecnih igraca vrijedne clanove tima. City je jednostavno pun ko brod i boli ih kurac za sve zivo. Nikakav problem puci na rezervnog beka 40 miliona. Svaka im cast ipak na uspjesima, ima i drugih ekipa sto trose nemilice pa ne znaju sklopiti ekipu i imati rezultat kao oni. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287523 City je spojio hrpu para s dobrim trenerom i kvalitetnom transfer politikom. Teško će im tko stat na kraj... Svi ostali ili nemaju dovoljno para ili ako bi eventualno finanacijski i mogli parirat nemaju kvalitetnu transfer politiku. (United) Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287525 Rodri je samo nagomilavanje igraca, Cancelo bi vec bio problem za ostatak lige. Pa nezz koliko je nagomilavanje igraca posto je zamjena za fernandinha koji je u godinama. Po meni dosta pametna kupovina i dobra i pravovremena zamjena. Uglavnom slazem se sa ostalima, spoj puno para, dobrog trenera i dobre transfer politike. S naglaskom na ovo puno para jer ih boli kurac i kupuju sve sto zamisle, a pritom nista ne prodavaju od svojih niti su pod pritiskom prodaje bilo kojeg igraca. Da se nadovezem na liverpool, impresivna prosla sezona stvarno. Ali opet i kao takvi nisu uspjeli srusiti city te sumnjam kako mogu ponoviti tako dobru sezonu. City ce opet plesati tu negdje oko 100 bodova, njima je to postao standard i tesko kako netko moze konkurirati tom. City je spojio hrpu para s dobrim trenerom i kvalitetnom transfer politikom. Teško će im tko stat na kraj... Svi ostali ili nemaju dovoljno para ili ako bi eventualno finanacijski i mogli parirat nemaju kvalitetnu transfer politiku. (United) https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1140950858554839040?s=20 Sto se tice uniteda tamo je nesto isto jako trulo. Igraci s kojima se povezuju su redom prosjecni igraci, netko jr zavrnio slavinu tamo isto. Njihova je uprava brat bratu losija od nase, sva sreca Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287527 Jest pametna kupovina, ali je i nagomilavanje igraca. Opet ce osvojiti ligu, ali ona sezona se neće ponoviti. Nisu imali protivnika kako treba u prvom kupu sve do nas, u drugom kupu nisu imali nijednog protivnika, kad su zapeli protiv Swansea sudije su bile tu, a u Ligi Prvaka do Tottenhama nijedan težak protivnik. Nadam se da im ostatak lige neće skidati gaće kao prošle sezone i da će se više napatiti da dođu do bodova. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287530 Pa s ovim igracima sto ima City i ja bih osvojio ligu, kad su tako mocni sto nisu uspjeli proci dalje u ligi prvaka. Prijavi
18. juni 2019.7 god. comment_287531 Pa s ovim igracima sto ima City i ja bih osvojio ligu, kad su tako mocni sto nisu uspjeli proci dalje u ligi prvaka. Pa onda su jako mocni ako u najjacoj ligi bi i ti osvojio ligu s tim igracima. Realno, dvije godine za redom biti na cirka 100 bodova je strasno, sta god mi mislili. Daleko najjaca ekipa gledajuci kvalitetu u ligi, korak iznad liverpoola, dva iznad ostalih Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.