Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Od iduce sezone, Boxing day exkluzivno na Amazon prime, ni betin ni skysports nece imati prava prenosa

De prevedi na nase podnevlje, jel SK prenosi :D

posto je pisalo da exkluzivno na amazonu, vjerovatno da i sk ispada, mada i ne mora znaciti

ja mislim da ipak sk nece otpasti jer su ova dva gore u engleskoj, a sk je dostupan samo na balkanu koliko ja znam ako ne grijesim

posto je pisalo da exkluzivno na amazonu, vjerovatno da i sk ispada, mada i ne mora znaciti

ja mislim da ipak sk nece otpasti jer su ova dva gore u engleskoj, a sk je dostupan samo na balkanu koliko ja znam ako ne grijesim

Nadam se da ce ostati na SK, neki dan pruduzio pretplatu Telemachu na jos dvije godine samo zbog SK-ova i Premiershipa.
Izasao raspored utakmica za sljedecu sezonu. Krece vatreno po nas, prva na old traffordu

https://twitter.com/premierleague/status/1139079970272268288?s=20
Kakav god da je najbolji je igrac uniteda, zanima me na kog ce oni istresti kesu jer ako im ode pogba to je ekipa za borbu sa watfordom i slicnima

meni je pogba odlican igrac, ali nikakvog karaktera nema. jedan od igraca koji narusava atmosferu u svlacionici, a nije mu se problem ni zamjeriti treneru i sabotirati istog na terenu

meni je pogba odlican igrac, ali nikakvog karaktera nema. jedan od igraca koji narusava atmosferu u svlacionici, a nije mu se problem ni zamjeriti treneru i sabotirati istog na terenu

Tako je, meni je on bio bolji u Juventusu nego u Manchester Unitedu sve ove godine. Čujem da se spominje njegov odlazak i da su potencijalne destinacije Real Madrid i upravo Juventus. Ne znam kako bi izgledala saradnja njega i Sarrija i da li mu je adekvatan za "Sarriball". Sa druge strane, Real je marketinški jaka sredina kao i United i tu bi on mogao da "blista" u onome u čemu je najbolji. Naravno, mislim na instagram.

Eno city dovodi rodria za 70 mil, iza toga vjerojatno i cancelo. Koja ekipa jbt, but ce setanje ligom uz eventualno liverpool koji ce im doci na 10 bodova. Dugo nije netko 3 sezone za redom osvojio, sve osim njihove trece bi bilo veliko iznenadenje

Eno city dovodi rodria za 70 mil, iza toga vjerojatno i cancelo. Koja ekipa jbt, but ce setanje ligom uz eventualno liverpool koji ce im doci na 10 bodova. Dugo nije netko 3 sezone za redom osvojio, sve osim njihove trece bi bilo veliko iznenadenje

Opet, impresivnije je Liverpoolovih 97 bodova, drugo mjesto u prvenstvu i titula Lige Sampiona nego Cityeva trostruka kruna prosle godine. Liverpool makar proda igrace pa kupuje, stvori ekipu, napravi od mladica i prosjecnih igraca vrijedne clanove tima. City je jednostavno pun ko brod i boli ih kurac za sve zivo. Nikakav problem puci na rezervnog beka 40 miliona. Svaka im cast ipak na uspjesima, ima i drugih ekipa sto trose nemilice pa ne znaju sklopiti ekipu i imati rezultat kao oni.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

City je spojio hrpu para s dobrim trenerom i kvalitetnom transfer politikom. Teško će im tko stat na kraj... Svi ostali ili nemaju dovoljno para ili ako bi eventualno finanacijski i mogli parirat nemaju kvalitetnu transfer politiku. (United)

Rodri je samo nagomilavanje igraca, Cancelo bi vec bio problem za ostatak lige.

Pa nezz koliko je nagomilavanje igraca posto je zamjena za fernandinha koji je u godinama. Po meni dosta pametna kupovina i dobra i pravovremena zamjena.

Uglavnom slazem se sa ostalima, spoj puno para, dobrog trenera i dobre transfer politike. S naglaskom na ovo puno para jer ih boli kurac i kupuju sve sto zamisle, a pritom nista ne prodavaju od svojih niti su pod pritiskom prodaje bilo kojeg igraca.
Da se nadovezem na liverpool, impresivna prosla sezona stvarno. Ali opet i kao takvi nisu uspjeli srusiti city te sumnjam kako mogu ponoviti tako dobru sezonu. City ce opet plesati tu negdje oko 100 bodova, njima je to postao standard i tesko kako netko moze konkurirati tom.

City je spojio hrpu para s dobrim trenerom i kvalitetnom transfer politikom. Teško će im tko stat na kraj... Svi ostali ili nemaju dovoljno para ili ako bi eventualno finanacijski i mogli parirat nemaju kvalitetnu transfer politiku. (United)

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1140950858554839040?s=20

Sto se tice uniteda tamo je nesto isto jako trulo. Igraci s kojima se povezuju su redom prosjecni igraci, netko jr zavrnio slavinu tamo isto. Njihova je uprava brat bratu losija od nase, sva sreca

Jest pametna kupovina, ali je i nagomilavanje igraca. Opet ce osvojiti ligu, ali ona sezona se neće ponoviti. Nisu imali protivnika kako treba u prvom kupu sve do nas, u drugom kupu nisu imali nijednog protivnika, kad su zapeli protiv Swansea sudije su bile tu, a u Ligi Prvaka do Tottenhama nijedan težak protivnik.

Nadam se da im ostatak lige neće skidati gaće kao prošle sezone i da će se više napatiti da dođu do bodova.

Pa s ovim igracima sto ima City i ja bih osvojio ligu, kad su tako mocni sto nisu uspjeli proci dalje u ligi prvaka.

Pa s ovim igracima sto ima City i ja bih osvojio ligu, kad su tako mocni sto nisu uspjeli proci dalje u ligi prvaka.

Pa onda su jako mocni ako u najjacoj ligi bi i ti osvojio ligu s tim igracima. Realno, dvije godine za redom biti na cirka 100 bodova je strasno, sta god mi mislili. Daleko najjaca ekipa gledajuci kvalitetu u ligi, korak iznad liverpoola, dva iznad ostalih

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.