Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

kakva je situacija ako ostane ovakvo stanje na tabeli i arsenal osvoji el

idu li pet timova u ls ili otpada 4.

znam da je totenham isto ispao 2012te i cini mi se da je uefa to promjenila da se vise ne desava da ce ici pet klubova u ls

Mi imamo gol razliku +24, Arsenal +20, ako Arsenal danas pobijedi 1:0, mi bi u zadnjem kolu mogli i sa nerijeseno s tim da Arsenal ne smije pobijediti Burnleya vise od 2:0.

Niti krivi niti dužni odjednom nam sezona izgleda super, osvojili ligu prvaka, bit ćemo 3. i možemo podići kup uefa hahahaha. Nezz ni sam kako smo došli do ovdje ali ne žalim se

Vidi kiksase i protiv rasterecenog Brightona kuci. Mi smo fakat losi, ocajni ove godine ali ovaj Arsenal je uistinu smijesna ekipa. Sreca da smo imali ovakvu konkurenciju. Nasi ne trebaju uopste dozvoliti da dodjemo u situaciju da se poredimo s ovima.

Hajd makar nam nece mec u Lesteru nista odlucivati, ionako sumnjam da smo mogli do pobjede tamo. Mozda ce ovako sad rastereceni lakse odigrati pa i dobiti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Obzirom kakve nam krampe igraju u ekipi, dobro je ovo sve. Ne mozes ni ocekivati bolju igru sa takvim igracima, a realno bolji smo ove nego prosle sezone. 

Postoji nekoliko pozitivnih strana, a to je izuzetan napredak RLC, igranje Odoia pa cak i ofanzivni napredak Kantea koliko god to cudno zvucalo.

Nevjerovatno je da vec dugo nemamo kvalitetnog napadaca, Ziru, Higuain i Morata su obicne krampe, s naglaskom da je Ziru ipak opravdao svoju ulogu kao rezervnog napadaca.

Ukoliko ode Hazard, a sve su prilike da hoce, volio bih da konacno napravimo remont ekipe i da odu igraci kao sto su Willian, Higuain, Morata, Bakayoko, Kovacic, Alonso i slicno. 

Pedra bih ostavio, bio bi dobra zamjena. 

Obavezno traziti pojacanja u vidu bekova, stopera i napadaca. 

Dobro je rastereceno zadnje kolo protiv neugodnog Leicestera. Stvarno ako ne osvojimo ligu evrope treba ugasiti klub, danas Leverkuzen za poluvrijeme uvalio 6 golova Frankfurtu a Arsenal je jos losiji.

HAHAHAHA <3 Arsenal

Svaka čast na Sarriju na tome što je ni kriv ni dužan uspio da nas odvede u LP

A da se nismo plasirali bio bi glavni krivac hehe.
Treba biti covjek i realno pogledati stvari, na kraju ova sezona (uz osvojen trofej) i nije tako losa.

Pa logicno da bi bio krivac, ne zaboravljaju se one izgubljene utakmice protiv b'moutha i citya, i jos nekih ekipa sto su nas satrali.

Sarri je pukom srecom zavrsio vjerovatno treci na tabeli. I ako ostane, a vjerovatno debil hoce, nadam se da ce se uozbiljiti i poceti normalnije trenirati tim, a ne pokusavati sve isto.

A da se nismo plasirali bio bi glavni krivac hehe.
Treba biti covjek i realno pogledati stvari, na kraju ova sezona (uz osvojen trofej) i nije tako losa.

Gdje neće biti loša, tim je imao poraze od timove kakvi se ne pamte u prethodnih 20 godina. Bili smo treći jedino jer su konkurenti jednostavno propali ko stari kauč.

Bkt koliko ovaj liverpool nema srece da i nakon savrsene sezone ostane kratak za bod iza fenomenalnog cityja. Sto je najgore sve im se poklopilo ove sezone i opet za bod kratki.. Mislim kako ce city dominirati narednih x godina, nesto tipa juventus u italiji, ne vidim da im vise itko moze prici blizu iduce sezone kao sto im je ove liverpool
Liverpul prosle godine igrao finale ligebsampiona, igrao finale kupa, ove godine ce imati 97 bodova sto je treci najveci broj bodova u historiji Premiershipa, ispast ce u polufinalu lige prvaka poslije onakve partije... nema sta luzeri na kub.

Salim se malo, ipak kontruktivnije da napisem post malo.

Pored toga sto ipak nece i nisu osvojili ni jedan trofej, Liverpool je napravio veliki iskorak kada je u pitanju igra, roster i citava organizacija kluba. Pored Citya koji je trenutno neuhvatljiv za sve ekipe u Premiershipu, trenutno imamo i Liverpool koji je postao veoma jaka i ozbiljna ekipa a ponajvise na zalost Chelsea.

Chelsea odavno nema stabilnost i ljudi iz uprave ne znaju sta hoce, koliko god cudno zvucalo ovo sto cu reci, trebali bi se ugledati upravo na Liverpool i njihov menadzmentbi vodjenje kluba. City ionako ne mozemo ispratiti jer su finansijski daleko od nas, ali uz kvalitetno vodjenje i pametan odabir trenera, mozemo biti ako nista bolji nego sto trenutno jesmo.

Smatram da ce i Tottenhem sad biti samo jos bolji i bolji, onaj cafir je obecao Poketinu 150 miliona za pojacanja, a ako i Unitted dovede pravog trenera, bojil se da ce nam igranje Evropa lige postati svakodnevnica.

Suština je da otkad smo prestali biti "naftaši" i "plastika", glumimo organizovan klub koji se ne bazira na novcu vlasnika već na nekom poslovanju ili čemu ne, imamo igrače koji su smeće i imamo rezultate koji su smeće. Danas svi klubovi moraju trošiti ogromne pare, niko ih ne pita jesu li iz Saudijske Arabije, Rusije, Kine ili Španije.

Da bi Chelsea nešto napravio i vratio se na neke staze kojima je krenuo mora da odradi remont uprave i politike kluba, a u suprotnom postaćemo ono što smo i bili prije Romana, a to je ekipa koja se vrti oko 4, 5, 6 mjesta i nema ama baš nikakve ambicije.

Da svake sezone bude trofej ovako velik kao EL ja prezadovoljan i vodstvom i svime. A oni neka se tjese poenima i ne znam vise cime.

https://twitter.com/talkSPORT/status/1125515627672764416/video/1

Vidi ti debila, ma nadam se da nece osvojiti ni liga kup 30 godina.

(ako se ne vidi, evo ovako odvojenim slovima, pa sastavite :D

https://twitter.        com/talkSPORT/status/1125515627672764416/video/1

Nisi diablo shvatio poentu. Ljudi samo pukom nesrecom nisu/nece osvojiti titulu prvenstva. Pa ko ne bi zelio da mu tim igra ovako kao sto trenutno igra Liverpul. Da nema Guardiole i ovog Citya, ljudi bi dominirali narednim godinama. Nema tog trenera koji ce protiv ovakvog Citya osvojiti prvenstvo. U godini kada je Conte osvojio, City nije bio ni priblizno ovako jak kao sada. Dovoljno pokazuje i broj bodova koje su osvojili u zadnje dvije godine. Oborili su sve rekorde koje je bilo moguce oboriti.

Sto je najgore, pored ovakvog Citya koji je nedodirljiv, imas jak Liverpool a sve su sanse da taj iskorak napravi i Tottenhem koji ogromnim koracima grabi da postane top klub, sto je dokaz izgradnje ovakvog stadiona i sada komotno mogu ulagati u roster ekipe.

Imas uvijek i United koji je simbol Engleske lige, pun para, dakle potencijalno imas 4 ekipe koje vrlo lahko mogu u buducnosti biti bolje od nas u svim parametrima. To je zabrinjavajuce.

Kakvom nesrecom, City bolji i to je to.

Odakle ta prica, sta da osvoji Liverpool, da li bi se pricalo za City da je nevjerovatno kako nisu osvojili ligu sa toliko i toliko bodova?

Meni nije zabrinjavajuce, Klopp kao i Liverpool ce samo padati. City je jedini koji je zabrinjavajuce dobar, i nadam se da nece to dugo trajati.

Bolan, 4 sezone osvojili nisu nista, pa stid bi me i sram bilo, a i vjerovatno hoce biti, zato je i rekao da ce otici u svicarsku ako ne osvoji trofej :D

Pa da, vrijedi i suprotno ako Liverpool osvoji. Koja god od te dvije ekipe na kraju ne osvoji nije imala sreće, jer će imat bodova s koliko se u 99% slučajeva prem osvaja.

Doduše, dalo bi se diskutirati o tome imaju li te dvije ekipe toliko bodova ove sezone jer su toliko moćne ili jer je ostatak lige očajan. Činjenica je da su ove sezone ostatak ekipa iz velike šestorke katastrofa. Po meni, kao i u svemu, odgovor je negdje između.
Eto diablo ti je odgovorio samo ja se ne slažem sa diablom da bih bio zadovoljan osvajanjem drugorazrednog kupa svake sezone. LE barem meni ne predstavlja ništa i obični je kup za one klubove koji nisu najbolji u Evropi niti u svojim ligama. To je kup za luzere koji ne mogu dostići stepen vrhunske ekipe. To za mene uopšte nije neki trofej.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.