24. april 2019.7 god. comment_286054 OOO jbt još smo 4. nakon one katastrofe, ne zna se tko je gori arsenal, mi ili utd.. Nitko i ne zaslužuje top4, kao da se borimo tko će više sjebati. Svakako ne nadam se pošto ćemo popušit iduću kod uniteda Prijavi
24. april 2019.7 god. comment_286055 Naravno da se jos uvijek nadam. Ni Spursi se nisu proslavili, dali go bu 88.oj i to sut sa distance, znaci nista od igre ni oni nemaju. Steta tek sada zbog kiksa protiv Burnleya ali nije jos sve izgubljeno jos uvijek je sve u nasim nogama. Prijavi
24. april 2019.7 god. comment_286056 Jeste sve u našim nogama i najteži raspored do kraja imamo.. Sve zavisi koliko će arsenal još kiksat jer mi nećemo dobiti sve 3 Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286057 Mi sa izgubljena dva boda protiv Burnleya smo izgubili sve sanse jer da smo tu pobijedili bi mogli i sa porazom od Uniteda otici u top 4. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286058 Pa i dalje možemo u top4 s porazom od Uniteda. Dapače, ako izgubimo od Uniteda i dobijemo zadnje 2 vrlo vjerojatno smo u top4. Arsenal ima dva teška gostovanja do kraja a ove sezone su očajni na gostovanjima. Dosta je da jednu izgube i mi smo u 4. A sigurno će barem jednu izgubit. Naravno, nećemo ni mi tako lako dobit naše utakmice, ali poanta je da još uvijek imamo poprilične šanse i što je najvažnije sve držimo u svojim rukama. A ja se iskreno više bojim tih "malih" utakmica nego Uniteda. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286059 Mi sa izgubljena dva boda protiv Burnleya smo izgubili sve sanse jer da smo tu pobijedili bi mogli i sa porazom od Uniteda otici u top 4.De mi molim te objasni kako smo izgubili sve sanse? Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286060 Prelijepo, i sa kiksom protiv Burnleya imamo sanse, drugi su jos gori. Idemoooo Chelsea. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286062 Jednostavno je, dobijemo sve do kraja i u top4 smo. Mislim da iako je ekipa puna mentalnih patuljaka, mekusaca, ipak mozemo dobiti sve do kraja.. Na kraju krajeva imamo Hazarda, koji moze sve sam rijesiti. Mada shvatam i pesimizam, jer toliko razocarenja su donijeli ove sezone, cini mi se kao nikad do sad. I da, nekad smo ismijavali Arsenal i njihiv trofej cetvrtog mjesta, a danas smo isti postali, slavimo top 4, zalosno. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286064 Dobicemo al u qrcu. Burnley kuci je najlaksa utakmica od ove 4 bio pa ih nisu mogli pobijediti, a u drugom poluvremenu ni 2 dobre prilike nisu stvorili. Jedino sanse imamo da drugi budu jos gori od nas, jer mi taj top 4 finis ni po cemu ne zasluzujemo.Nadam se da cemo nekim cudom se ipak plasirati, nedostaju mi utakmice Lige Sampiona na Bridgeu. Samo da to ne odrzi pusaca na klupi, on mora dobiti nogu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286065 Ne zasluzuje ni Arsenal ni United ali svejedno neko mora ici. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286066 Hahah, Pogba u momčadi godine. A Hazard koji igra najbolju sezonu otkad je u Chelsea nije. Koja glupost. Prijavi
25. april 2019.7 god. comment_286068 De mi molim te objasni kako smo izgubili sve sanse?Pa lijepo, kad nismo pobijedili Burnley kuci kako cemo pobijediti Watford koja je bolja ekipa od njih, o Leicesteru da ne pricam pobijedili su nas i prvu utakmicu kod kuce. Koliko god vama zvucalo ne zna se ko je gori od ovi ekipa koje se bore za ligu prvaka. Prijavi
26. april 2019.7 god. comment_286070 Liverpool uhvatio preko 90 bodova, s toliko se bodova obično bez problema osvaja titula. Ako dobiju sve do kraja bit rekordni runner-up ikad i nakon Citya prošle i ove treća ekipa s najviše bodova ikad. Mislim čak ako sve do kraja dobiju da će izjednačit rekord po broju uzastopnih pobjeda. I uz sve to opet neće osvojiti titulu. Kakav peh. I kakva moć Citya. Prijavi
26. april 2019.7 god. comment_286072 Ima City 3 jebene utakmice. Protiv ovih drvosjeca iz Burnleya pogotovo na strani nikad nije lako igrati. Leicester rasterecen, a dobar tim imaju i jebeni su na kontre i onda jos u zadnjem kolu idu davljeniku Brightonu koji ce ih na noz docekati. I dalje je Liverpoolova titula itekako moguca.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
27. april 2019.7 god. comment_286073 Naravno da ima šanse. Ali sve ono vrijedi i za City ako Liverpool osvoji. U svakom slučaju luda sezona. Ja se nadam da neće previše kiksavat do zadnjeg kola pa da u zadnjem kolu imamo ludnicu nešto ko one sezone kad su se City i United borili do kraja kad je City osvojio u 90+ minuti titulu. Još u tom zadnjem kolu obje ekipe imaju gadne protivnike, Liverpool protiv Wolvesa koji imaju odlićne rezultate protiv top6 ekipa a City u goste Brightonu koji će se borit za goli život. Prijavi
27. april 2019.7 god. comment_286074 Nebitno je ako danas Cardif ne pobijedi Fulhama, jer Brigton u tom slucaju ostaje 90 % pogotovo ako danas Brigton kuci pobijedi Newcastlea. Prijavi
27. april 2019.7 god. comment_286075 Tottenham kiksao hahah, jos da nam je bolja razlika, mozda bi ih i prestigli. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286082 Sve nesto kontam da ovi timovi sto se kao bore za top4, ustvari ne zele zavrsiti tamo hahhaha.. Pa sta je ovo covjece, zadnjih nekoliko kola sami kiksevi, jesul ovi timovi toliko losi ili sta je u pitanju? Onaj koji ne bude u top 4 je stvarno karina od ekipe. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286084 Mi da smo uzeli dva boda protiv Burnleya samo teoretski bi mogli ispasti iz top 4, ovako danas ako izgubimo svi cemo biti jednaki a mi imamo 2 najteze utakmice od svih. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286087 Mi cak i ako izgubimo danas opet smo u 4, imamo bolju go razliku od Manchestera i bod vise od Arsenala. Prijavi
28. april 2019.7 god. comment_286089 Ali imamo i Watforda i Leicestera u gostima koji je pobijedio sve favorite skoro. Prijavi
4. maj 2019.7 god. comment_286220 Hudersfild, Fulham i Cardif zvanicno ispali. U prvu ligu su usli Norwich i Sefild Utd. Prijavi
4. maj 2019.7 god. comment_286224 [twitter]https://mobile.twitter.com/City_Chief/status/1124777837951639553[/twitter] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.