12. mart 2019.7 god. comment_285514 Ima li razlog zasto ne mozemo trgovati sljedeci prijelazni rok? je li nam odbijen appeal? zar nisu Real, Barca, Atletiko mogli trgovati jedan prijelazni rok kad su dobili ban? Prijavi
13. mart 2019.7 god. Autor comment_285520 Pa žalit će se Chelsea Sportskom arbitražnom sudu u Luzani (Švicarska). Pa će sve biti ok. Prijavi
13. mart 2019.7 god. comment_285522 Samo je fazon da odluce ovi debili, pa da predaju CASu i onda ce biti sve u redu. Prijavi
15. mart 2019.7 god. Autor comment_285558 Svih 6 klubova iz Prema se i dalje nalazi u euronatjecanjima. Cool Prijavi
16. mart 2019.7 god. comment_285586 Eto ga, nakon početnog šoka zbog promjene trenera, United se vraća gdje im je mjesto. Nije Solskjaer nikakva trenerčina, kao što sam i rekao.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. mart 2019.7 god. comment_285591 Pa zna se da nije, vidjeli smo ga u Cardiffu. Ovo je vise taj potencijal sto ima United, jer ima bas skupe i dobre igrace, pustis ih da igraju napadacki i donijet ce nesto. Prijavi
7. april 2019.7 god. comment_285804 Gledam raspored svih rivala za top 4 i realno mi imamo najmanje sanse da se uguramo tu. Puno je realnije da cemo zavrsiti 6. ili eventualno 5. Idemo Liverpulu i Unitedu do kraja. A nismo vala ni zasluzili realno. Da smo dobili Wolvese i Everton imali bi komfornu situaciju sada. Ako ne osvojimo EL, mislim da je realno da ocekujem otkaz Sarriju. Prijavi
7. april 2019.7 god. comment_285807 Izmedju 4 ekipe razlika svega 3 boda. Bit ce zanimljivo i neizvjesno do zadnjeg kola. Veoma lako mozemo biti treci ali isto tako i sesti. Prijavi
7. april 2019.7 god. comment_285808 I imamo vjerojatno najtezi raspored do kraja, ali nikad se ne zna posto arsenal je ocajan u gostima, sigurno kako ce jos prosuti bodova, moguce vec u iducoj protiv watforda Prijavi
8. april 2019.7 god. comment_285815 Ne treba zaboravit ni da Uniteda i Tottenhama čekaju teške utamkice u LP, tu će isto bit prostora za kiks. Arsenal ima najlakši raspored ali su i najlošiji. Tako da ima šanse da se još uguramo u top4. Uz to imamo velike šanse za LP i kroz EL, put nam je do finala otvoren a onda tamo najvjerojatnije protiv Napolia na jednu utakmicu je sve moguće. Prijavi
21. april 2019.7 god. comment_286006 Everton potukao, ponizio, razbio Olea i njegove izabranike na Goodisonu sa 4:0 ali naravno to ovdje niko ne spominje. Od ostalih rezultata Arsenal izgubio na Emiratima sa 3:2 od Palacea. Spursi takodjer izgubili od Citya tako da nas pobjeda sutra ponovo vraca na 3. poziciju. Jos uvijek imamo realne sanse za TOP4 preko lige i treba ozbiljno pristupati narednim utakmicama. Prijavi
21. april 2019.7 god. comment_286007 Šansa za top 4 ostaje isključivo ako dobijemo sve četiri utakmice do kraja. A imamo gostovanje Unitedu.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
21. april 2019.7 god. comment_286009 Everton sve favorite pobijedio kod kuce. Mi cemo kiksati obje preostale utakmice u gostima(United i Leicester). Prijavi
21. april 2019.7 god. comment_286010 Sto bi kiksali kod Leicestera kad smo im mi haman dali titulu? A i sto bi kiksali kod loseg Uniteda, jos posebno ako ih City dokusuri. Prijavi
21. april 2019.7 god. comment_286011 Prvo sanse su tanke da mi dobijemo sve 4 utakmice do kraja, ne vjerujem u to iskreno. A pored toga potreban nam je kiks rivala. Trebaju se boriti do kraja ali objektivno ne vjerujem da cemo izboriti top 4, vjerovatno cemo zavrsiti na 5. mjestu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286012 Hahah joj diabla jest naivan, nista, sad ce nam Lester narednih 20 godina pustati jer smo onda sa Tott igrali 2:2. Iluzija... Sto se tice top 4, ukoliko dobijemo Burnley veceras, United igra u srijedu sa Cityem zaostalu utakmicu, tako da ce vjerovatno biti i fizicki a ukoliko izgube i psihicki umorni. Tako da ukoliko dobijemo United za vikend, sanse su nam itekako velike za top 4, jer ce i Arsenal i Tott sigurno kiksati jednu, ali dobro, jednu po jednu utakmicu. Prije svega rijesiti Burnley veceras. Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286013 Ma eto, barem jednu sezonu da nam pomognu, ostale ne trebaju :P Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286014 A pored toga potreban nam je kiks rivala. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk A zasto ne bi rivali kiksali? Kao da ne pratis Premiership, ne zna se koji su nam rivali u goroj formi. Arsenal igra Europa ligu i pri tome su na gostovanjima katastrofalno losi,imaju velike sanse za kiks. Spursi jos gore, imaju ligu prvaka polufinale plus bez Kanea (pri tome onolika doza srece ce se morati vratiti nekad, previse su bodova uzeli u 90oj i nadoknadi). United po meni ima najmanje sanse , ali sigurno nece ni oni tako lako odustati. S ostatkom posta se slazem, trebamo dobiti svoje 4 utakmice i siguran sam da idemo u LP preko Premiershipa. Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286015 Ako pobjedimo sve 4 sigurno ćemo bit u top4. Arsenal je katastrofa nema šanse da će sve do kraja dobit. I Tottenhama s obzirom da je još u LP bi lako moga negdi kiksat. Naravno, pobijedit sve do kraja će bit iznimno teško, ali ne i nemoguće. Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286016 Kad smo zadnji put vezali 4 pobjede u prvenstvu?Mozda nekad na jesen, ni ne sjecam se vise.Kako god zavrsi, nadam se da Sarrija necemo gledati iduce godine na klupi.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286018 Sta kazete decki, pobijediti 4 tekme?E moji naivci...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286029 Bolje da ne idemo u ligu sampiona da se brukamo. Ekipa nam je prelosa. Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286030 Sta kazete decki, pobijediti 4 tekme?E moji naivci...Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Jesi ti Wisey zadužen za blokiranje?? Prijavi
22. april 2019.7 god. comment_286034 Jesi ti Wisey zadužen za blokiranje??Nisam brate, nemam ovlasti odavno. Tu sam vecinom preko moba u zadnje vrijeme. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.