Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Ima li razlog zasto ne mozemo trgovati sljedeci prijelazni rok? je li nam odbijen appeal?

zar nisu Real, Barca, Atletiko mogli trgovati jedan prijelazni rok kad su dobili ban?

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
Gledam raspored svih rivala za top 4 i realno mi imamo najmanje sanse da se uguramo tu. Puno je realnije da cemo zavrsiti 6. ili eventualno 5. Idemo Liverpulu i Unitedu do kraja. A nismo vala ni zasluzili realno. Da smo dobili Wolvese i Everton imali bi komfornu situaciju sada. Ako ne osvojimo EL, mislim da je realno da ocekujem otkaz Sarriju.
Izmedju 4 ekipe razlika svega 3 boda. Bit ce zanimljivo i neizvjesno do zadnjeg kola. Veoma lako mozemo biti treci ali isto tako i sesti.
I imamo vjerojatno najtezi raspored do kraja, ali nikad se ne zna posto arsenal je ocajan u gostima, sigurno kako ce jos prosuti bodova, moguce vec u iducoj protiv watforda

Ne treba zaboravit ni da Uniteda i Tottenhama čekaju teške utamkice u LP, tu će isto bit prostora za kiks. Arsenal ima najlakši raspored ali su i najlošiji. Tako da ima šanse da se još uguramo u top4.

Uz to imamo velike šanse za LP i kroz EL, put nam je do finala otvoren a onda tamo najvjerojatnije protiv Napolia na jednu utakmicu je sve moguće.

• 2 sedmice kasnije...
Everton potukao, ponizio, razbio Olea i njegove izabranike na Goodisonu sa 4:0 ali naravno to ovdje niko ne spominje.
Od ostalih rezultata Arsenal izgubio na Emiratima sa 3:2 od Palacea.
Spursi takodjer izgubili od Citya tako da nas pobjeda sutra ponovo vraca na 3. poziciju. Jos uvijek imamo realne sanse za TOP4 preko lige i treba ozbiljno pristupati narednim utakmicama.
Everton sve favorite pobijedio kod kuce. Mi cemo kiksati obje preostale utakmice u gostima(United i Leicester).
Prvo sanse su tanke da mi dobijemo sve 4 utakmice do kraja, ne vjerujem u to iskreno. A pored toga potreban nam je kiks rivala.

Trebaju se boriti do kraja ali objektivno ne vjerujem da cemo izboriti top 4, vjerovatno cemo zavrsiti na 5. mjestu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Hahah joj diabla jest naivan, nista, sad ce nam Lester narednih 20 godina pustati jer smo onda sa Tott igrali 2:2. Iluzija...

Sto se tice top 4, ukoliko dobijemo Burnley veceras, United igra u srijedu sa Cityem zaostalu utakmicu, tako da ce vjerovatno biti i fizicki a ukoliko izgube i psihicki umorni. Tako da ukoliko dobijemo United za vikend, sanse su nam itekako velike za top 4, jer ce i Arsenal i Tott sigurno kiksati jednu, ali dobro, jednu po jednu utakmicu. Prije svega rijesiti Burnley veceras.

A pored toga potreban nam je kiks rivala.

A zasto ne bi rivali kiksali? Kao da ne pratis Premiership, ne zna se koji su nam rivali u goroj formi.
Arsenal igra Europa ligu i pri tome su na gostovanjima katastrofalno losi,imaju velike sanse za kiks. Spursi jos gore, imaju ligu prvaka polufinale plus bez Kanea (pri tome onolika doza srece ce se morati vratiti nekad, previse su bodova uzeli u 90oj i nadoknadi).
United po meni ima najmanje sanse , ali sigurno nece ni oni tako lako odustati. 

S ostatkom posta se slazem, trebamo dobiti svoje 4 utakmice i siguran sam da idemo u LP preko Premiershipa.

Ako pobjedimo sve 4 sigurno ćemo bit u top4. Arsenal je katastrofa nema šanse da će sve do kraja dobit. I Tottenhama s obzirom da je još u LP bi lako moga negdi kiksat.

Naravno, pobijedit sve do kraja će bit iznimno teško, ali ne i nemoguće.
Kad smo zadnji put vezali 4 pobjede u prvenstvu?
Mozda nekad na jesen, ni ne sjecam se vise.

Kako god zavrsi, nadam se da Sarrija necemo gledati iduce godine na klupi.

Jesi ti Wisey zadužen za blokiranje??

Nisam brate, nemam ovlasti odavno. Tu sam vecinom preko moba u zadnje vrijeme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.