Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Everton i Westham su se ovaj put zaista odlicno pojacali. Borba za 7-8 poziciju kao glavni konkurenti, poslije njih Fulham i Wolwes.

Sto se tice gornjeg dijela Unitedu predvidjam kolaps na celu sa Murinjom jednak onom koji je dozivio sa Chelseam kada je zavrsio 10-ti. U klubu im vlada haoticno stanje i Murinjo je vec poceo rat sa upravom i njegovo nezadovoljstvo je ogromno sto ce se sigurno reflektovati na igrace ( s nekima je vec u svadji).

Sve u svemu mislim da su City i Liverpul glavni kandidati za titulu a za top 4 mrtva trka izmedju nas, Arsenala i Tottenhema.

Ispadaju Cardiff, Huddersfield i Brajton.

Vreme je da Murinjo pokaže da nije trener za kratke staze. Do sada je bila priča "Murinjova druga sezona" gde uvek osvaja neki bitniji trofej, a u trećoj bi sledeo kolaps. Pošto je prošle sezone, njegove druge tamo, osvojio kitu, očekujem da ove sezone osvoji PL i LŠ. :)

http://www.redcafe.net/threads/mourinhos-demeanour-misery-or-masterstroke.440676/

Like most United fans this summer, I have been largely disappointed and demoralised by the attitude and comments of Jose. Playing down our chances, criticising players, and calling the board out for not getting his players etc...this could be taken at face value and the guys just a big miserable whinging diva, or just maybe its a bit of a masterstroke to take the pressure off the team going into this season. Here's my thinking behind this...

I have a inkling (maybe wishful thinking) that this (the doom and gloom interviews etc) has been a conscious effort on Mourniho's part to remove all expectations and pressure from the squad whilst heaping it onto himself (he has a track record of this). It seems his behaviour this summer has already had a huge effect on how people predict our season is going to go, despite the fact we have improved/will probably improve more before the window slams shut!

Sve su ovo njegove čuvene video igrice. :)

City ce biti dominantan i ove godine, Arsenal nista spektakularno Cech ih je spasio blamaze.
Prvo kolo vecina favorita zabiljezilo pobjede, od ekipa koje ce se boriti za opstanak ocekujem Fulham, Hudersfild i Brighton.
Za titulu City i Liverpol a ocekujem da Chelsea bude u top 4.

Nema sanse da ce Fulham ispasti, razbili su Palace na proste faktore igrom a vremenom ce biti samo jos bolji.

Pa da,bas su naprijed bili dobri,skripi pozadi,ali jbg problem im je sto su u prvoj postavi gotovo sve novi igraci.Nije to jos uvijek uigrano,treba ce im vremena,ocekujem posle reprezentantivne pauze da krenu bas dobro da igraju.A do tada mucenje.Treba malo i Sirle da se zahukta,Sesenjon da se opusti.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=pWDwYSkQj5g MAESTRALNO

Imam neki osjecaj da bi Liverpul mogao kiksati protiv Palaca, a ko zna, mozda i United protiv Brightona. Takodje mi ni Totenhem ne djeluje nesto pretjerano dobro, izvukli su jedva zivu glavu protiv Njukastla a i sad protiv Fulhama je bilo poprilicno tesko.

Mislim da pored Citya tesko mozemo do titule ali top 4 ne bi trebao biti problem.
City ocekivano slavio visoku pobjedu, od ostalih rezultata iznenadjenje poraz West Hama kuci protiv Bourmoutha i poraz Uniteda kod Brigtona.
Mi za sada odlicno, iduce kolo protiv neugodnog Newcastlea, bilo bi dobro da vezemo nekoliko pobjeda za redom.
Pa sad da li je iznenađenje poraz West Hema od ekipe koja ima i sistem i svoj stil igre. Dok je Wh banda. Neopisivo koliko su loši pozadi....

Liverpool pobijedio Brajton 1-0 (Salah strijelac)

ne znam šta da kažem, ne svidja mi se ovaj cirkus oko junajteda, mislim da bi nama više odgovaralo da se oni koprcaju tako tokom cele sezone a ne da se brzo raspadnu i promene trenera

Siti, LIverpul su baš naprženi, Totenhem mi je tu negde za top 4

ovo ostalo sve treba da se krlja za tu LŠ

suma sumarum, podrška pre svega igračima i treneru, upravu neću sad da pominjem, znam samo da bih voleo jedno pojačanje na mestu krila u januaru

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.