Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Od ovih novih, dobre su mi utakmice bile Fulama i Vulverhemtona, ovi drugi su dobro isprašili Junajted juče

Svidja mi se onaj Seri, ne bih imao ništa protiv da smo njega pazarili a ne Bakajoka

Kardif nisam gledao, osim protiv nas

inače Fulam da bude srećan što nisu ostali bez igrača manje, ono što je Fosu Mensa napravio je u gomili slučajeva svirano kao crveni

Gleda li ko Lampardov Derby protiv Uniteda?

Ja ih prvi put gledam ove sezone i jako mi se svidja kako je Lamps to poslozio. Pokusavaju igrati fudbal, igraci se ne boje lopte, pasa, ulaze u duele, presing je tu. Nema bas neke ekstra kvalitete ali ekipa je gotivna. Malo im puse pozadi, ali to je normalno kad pokusavas uciti igrace ovom nacinu igre. Nas Mount je vrhunski talent, a i Tomori solidan nazad.

Nadam se da i rezultat nece izostati, mislim da se mogu boriti za play off u Championshipu.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Antonio Conte and Beppe Marotta  are linked with a move to Manchester United. According to  Il Corriere Dello Sport the Red Devils are the biggest temptation of the Premier League giants who are currently dealing with José Mourinho's crisis.

https://www.calciomercato.com/en/news/man-utd-vs-milan-for-conte-and-marotta-25186

Zinedine Zidane has "no interest" in Manchester United job, favours Juventus return.

French website Le Parisien has claimed that the Frenchman has no interest in taking over from Mourinho and would much rather return to Juventus, the club where he played his football before moving to Real Madrid.

According to the report, one of Zidane's key aims for his sabbatical year is to spend as much time with his family before returning to management ahead of next season, which would suggest that a mid-season appointment is off the table.

https://www.joe.co.uk/sport/zinedine-zidane-manchester-united-2-202285

https://twitter.com/FNR_Radio/status/1048695261986320384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1048695261986320384%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportklub.info%2Fforum%2Fshowthread.php%2F5869-Premier-League-SkyBet-Championship-2018-19%2Fpage217

Frljoka vidi se po sutu

• 3 sedmice kasnije...
Fino igra ovaj Arsenal, nakon prva dva uvodna poraza vezali su 7 pobjeda u Premiershipu, 10 u svim takmicenjima. Stvarno mnogo lijepo igraju a slabo ko ih je smatrao za nekim konkurentima za TOP4. Odbrana i dalje prima jeftine golove ali napad izgleda fantasticno. Veceras treci go protiv Lestera fantazija, zaista nevjerovatna akcija.
Ozil odigrao najbolju partiju u zadnje dvije sezone, izgledao je kao u najboljim danima.
Odlican Arsenal, mnogo bolji nego sto sam ocekivao vec sad. Rekao sam ja prosle sezone kad je Wenger odlazio da ce se i oni vracati, prevelik je to klub da bi toliko dugo bio buranija i predmet ismijavanja. Jedini garant toga je bio smijesni Wenger u kojeg si se mogao pouzdati da ce svaki put pronaci nacin da usere stvar. Sada njega vise nema i Arsenal moze samo ici prema gore.

Bice dobra borba i za top 4 ove sezone. Sada ide malo tezi raspored Cityu u narednom periodu, dok i Liverpul ima igrati sa Arsenalom za 2 kola, nama je poprilicno laksi raspored nekoliko narednih kola. 

Sve u svemu, bice dobar i zanimljiv Premiership i ove sezone.

heh a nitko ne spominje kako je holding trebao dobiti drugi žuti za igranje rukom, što bi značilo igrač više za leicester pri rezultatu 0-0, penal za leicester i dakle vjerojatno 0-1 vodstvo..

i pitanje je kako bi onda igrao arsenal i da li bi pobjedio..

a sudac il je slijep il je glup il je plaćen, jer ono ne vidjeti i ne suditi penal je smješno..a nije mogao imati bolju poziciju nego što je, ciganija

Mene drugar ubedjuje da je onaj Dzaka WC potencijal, jebes mu mater, ja kad god gledam Arsenal jedino vidim od njega neke prosek partije ili još gore od toga a o priglupim faulovima da ne pričam

Onu Borusiju gde je ranije igrao, možda ako sam pogledao dve utakmice tako da ne bih da pričam napamet

Ovo sad što gledam, vidim da je dosta igrača pod Klopom napredovalo, Siti ne pratim nešto detaljno, više na papiru ali eto onaj Vajnaldum il kako se već zove je totalno druga priča nego pre par godina primera radi

Liverpooligra za klasu slabijr nego prosle sezone, vec par kola se provlace bez ikakve igre.
Spursi su mi najtanji od velike sestorke uz MUFC naravno. Doduse pijetlovi su imali problema sa povredema pa im je donekle to opravdanje. Morat' ce i oni u jednom trenutku proigrati.
Bit' ce zanimljiva borba za TOP4.

Totenhem sam podržavao do nedavno ali ne i ove sezone, prosto ne mogu da bodrim klub koji donese odluku iskulira ceo prelazni rok.

Da me ne shvati neko pogrešno, nisam za to da se fudbal svede na potrošeni novac ali niko ne može da me ubedi da baš nijednog igrača nisu mogli da dovedu.

Nevezano za to, krivo mi je što onaj mali Dembele iz Seltika nije prešao u neki prem klub, vidim da je na kraju završio u Lionu.

Srusio se Leicesterov helikopter i eksplodirao, ne zna se jos nista ali navodno je vlasnik kluba bio u njemu
Meni je nevjerovatno da u 2018. godini, skoro 24 sata od nesrece, ljudi nisu dali nikakve potvrde ni podatke o stradalim.

Meni je nevjerovatno da u 2018. godini, skoro 24 sata od nesrece, ljudi nisu dali nikakve potvrde ni podatke o stradalim.

bukvalno prije 20minuta

Leicester City owner Vichai Srivaddhanaprabha is believed to have been among at least five people on board the Agusta Westland AW169 helicopter that crashed outside the King Power Stadium

-guardian

svašta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.