15. septembar 2018.8 god. Autor comment_283731 Jel bio taj VAR nakon ove reprezentativne pauze? Nije čini mi se Ljestvica Prijavi
23. septembar 2018.8 god. comment_283789 Od ovih novih, dobre su mi utakmice bile Fulama i Vulverhemtona, ovi drugi su dobro isprašili Junajted juče Svidja mi se onaj Seri, ne bih imao ništa protiv da smo njega pazarili a ne Bakajoka Kardif nisam gledao, osim protiv nas inače Fulam da bude srećan što nisu ostali bez igrača manje, ono što je Fosu Mensa napravio je u gomili slučajeva svirano kao crveni Prijavi
23. septembar 2018.8 god. comment_283794 Mitrovic je bas on fire, ubija. I meni se isto svidja kako igraju wolvesi, bit ce jebeno protiv njih kad dodju na red. Cardiff je ocajna ekipa, odavno nije bila gora u PL. Prijavi
25. septembar 2018.8 god. comment_283812 Gleda li ko Lampardov Derby protiv Uniteda?Ja ih prvi put gledam ove sezone i jako mi se svidja kako je Lamps to poslozio. Pokusavaju igrati fudbal, igraci se ne boje lopte, pasa, ulaze u duele, presing je tu. Nema bas neke ekstra kvalitete ali ekipa je gotivna. Malo im puse pozadi, ali to je normalno kad pokusavas uciti igrace ovom nacinu igre. Nas Mount je vrhunski talent, a i Tomori solidan nazad.Nadam se da i rezultat nece izostati, mislim da se mogu boriti za play off u Championshipu. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. septembar 2018.8 god. comment_283813 Gledao sam ih ja 3 meca s pocetka sezone, bas fino igraju. Nemaju sad srece protiv prvog tima Uniteda, ali mozda ga i zavuku nekako. Prijavi
26. septembar 2018.8 god. Autor comment_283820 Prošao je Derby Uniteda. Srce igrača Countyja je pobjedilo pičku Mourinha i njegove mazlume. Prijavi
3. oktobar 2018.8 god. comment_283949 Antonio Conte and Beppe Marotta are linked with a move to Manchester United. According to Il Corriere Dello Sport the Red Devils are the biggest temptation of the Premier League giants who are currently dealing with José Mourinho's crisis. https://www.calciomercato.com/en/news/man-utd-vs-milan-for-conte-and-marotta-25186 Zinedine Zidane has "no interest" in Manchester United job, favours Juventus return. French website Le Parisien has claimed that the Frenchman has no interest in taking over from Mourinho and would much rather return to Juventus, the club where he played his football before moving to Real Madrid. According to the report, one of Zidane's key aims for his sabbatical year is to spend as much time with his family before returning to management ahead of next season, which would suggest that a mid-season appointment is off the table. https://www.joe.co.uk/sport/zinedine-zidane-manchester-united-2-202285 Prijavi
7. oktobar 2018.8 god. comment_284023 https://twitter.com/FNR_Radio/status/1048695261986320384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1048695261986320384%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportklub.info%2Fforum%2Fshowthread.php%2F5869-Premier-League-SkyBet-Championship-2018-19%2Fpage217 Prijavi
7. oktobar 2018.8 god. comment_284024 Strasan gol, Gilfy vec godinama ima jedan od najboljih suteva u ligi. Bas bas top gol. Prijavi
22. oktobar 2018.7 god. comment_284170 Fino igra ovaj Arsenal, nakon prva dva uvodna poraza vezali su 7 pobjeda u Premiershipu, 10 u svim takmicenjima. Stvarno mnogo lijepo igraju a slabo ko ih je smatrao za nekim konkurentima za TOP4. Odbrana i dalje prima jeftine golove ali napad izgleda fantasticno. Veceras treci go protiv Lestera fantazija, zaista nevjerovatna akcija. Ozil odigrao najbolju partiju u zadnje dvije sezone, izgledao je kao u najboljim danima. Prijavi
22. oktobar 2018.7 god. comment_284171 Odlican Arsenal, mnogo bolji nego sto sam ocekivao vec sad. Rekao sam ja prosle sezone kad je Wenger odlazio da ce se i oni vracati, prevelik je to klub da bi toliko dugo bio buranija i predmet ismijavanja. Jedini garant toga je bio smijesni Wenger u kojeg si se mogao pouzdati da ce svaki put pronaci nacin da usere stvar. Sada njega vise nema i Arsenal moze samo ici prema gore.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
23. oktobar 2018.7 god. comment_284172 Bice dobra borba i za top 4 ove sezone. Sada ide malo tezi raspored Cityu u narednom periodu, dok i Liverpul ima igrati sa Arsenalom za 2 kola, nama je poprilicno laksi raspored nekoliko narednih kola. Sve u svemu, bice dobar i zanimljiv Premiership i ove sezone. Prijavi
23. oktobar 2018.7 god. comment_284173 heh a nitko ne spominje kako je holding trebao dobiti drugi žuti za igranje rukom, što bi značilo igrač više za leicester pri rezultatu 0-0, penal za leicester i dakle vjerojatno 0-1 vodstvo.. i pitanje je kako bi onda igrao arsenal i da li bi pobjedio.. a sudac il je slijep il je glup il je plaćen, jer ono ne vidjeti i ne suditi penal je smješno..a nije mogao imati bolju poziciju nego što je, ciganija Prijavi
23. oktobar 2018.7 god. comment_284175 Mah, arsenal k'o arsenal, koliko god odigrali par utakmica dobro, oni ce usrati 10, imali su i sa Wengerom tako neke serije pobjeda, posebno pred kraj sezone, pa onda svi hvale Wengera i sve ispocetka hahaha Protiv Leicestera nikad nisu smjeli pobjediti, sudija ih bas pogurao. Prijavi
24. oktobar 2018.7 god. comment_284181 Mene drugar ubedjuje da je onaj Dzaka WC potencijal, jebes mu mater, ja kad god gledam Arsenal jedino vidim od njega neke prosek partije ili još gore od toga a o priglupim faulovima da ne pričam Onu Borusiju gde je ranije igrao, možda ako sam pogledao dve utakmice tako da ne bih da pričam napamet Ovo sad što gledam, vidim da je dosta igrača pod Klopom napredovalo, Siti ne pratim nešto detaljno, više na papiru ali eto onaj Vajnaldum il kako se već zove je totalno druga priča nego pre par godina primera radi Prijavi
24. oktobar 2018.7 god. comment_284182 Liverpooligra za klasu slabijr nego prosle sezone, vec par kola se provlace bez ikakve igre.Spursi su mi najtanji od velike sestorke uz MUFC naravno. Doduse pijetlovi su imali problema sa povredema pa im je donekle to opravdanje. Morat' ce i oni u jednom trenutku proigrati. Bit' ce zanimljiva borba za TOP4. Prijavi
25. oktobar 2018.7 god. comment_284183 Totenhem sam podržavao do nedavno ali ne i ove sezone, prosto ne mogu da bodrim klub koji donese odluku iskulira ceo prelazni rok. Da me ne shvati neko pogrešno, nisam za to da se fudbal svede na potrošeni novac ali niko ne može da me ubedi da baš nijednog igrača nisu mogli da dovedu. Nevezano za to, krivo mi je što onaj mali Dembele iz Seltika nije prešao u neki prem klub, vidim da je na kraju završio u Lionu. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284198 Srusio se Leicesterov helikopter i eksplodirao, ne zna se jos nista ali navodno je vlasnik kluba bio u njemu Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284199 https://www.bbc.com/news/uk-england-leicestershire-46006470 ipak je bio u helikopteru danasnje utakmice bi trebale poceti s minutom sutnje baš mi je žao, nije li na sličan način poginuo i Matthew Harding Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284202 Meni je nevjerovatno da u 2018. godini, skoro 24 sata od nesrece, ljudi nisu dali nikakve potvrde ni podatke o stradalim. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284215 Meni je nevjerovatno da u 2018. godini, skoro 24 sata od nesrece, ljudi nisu dali nikakve potvrde ni podatke o stradalim. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk bukvalno prije 20minutaLeicester City owner Vichai Srivaddhanaprabha is believed to have been among at least five people on board the Agusta Westland AW169 helicopter that crashed outside the King Power Stadium -guardian svašta Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284229 Jebiga, sad su oni isprzeni do kraja, valjalo je to sve testirati, ko su i sta su. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.