Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nazalost. Rekao sam odmah poslije West Hama da ce nam ta 2 boda faliti na kraju. Liverpoolu poslije nas dolazi jos Brighton i oni s pobjedom tu zavrsavaju posao.
Rekordi koji su izjednačeni ili bi mogli biti oboreni do kraja sezone:

- Najviše pogodaka: 103; City ima 102.
- Najviše bodova: 95; City ima 93.
- Najviše pobjeda: 30; IZJEDNAČENO
- Pobjede u gostima: 15; IZJEDNAČENO.
- Najveća gol-razlika: +71; City ima +76
- Najveća bodovna razlika: 18; City (za sada) ima 19 bodova više.
Aaaa pa sve ce nase rekorde oboriti 😓
Zaista sjajnu sezonu su odigrali u Premirshipu, ni ujednom trenutnu titula nije dosla pod znak pitanja.

Jestel primijetili raspored u zadnjim kolima u borbi za opstanak. Ako Sauthampton pobijedi Swansea u njihovom međusobnom duelu sigurno ispada Hudershild. Jer imaju gostovati Cityu, Chelseau i zadnje kolo igraju sa Arsenalom, dok Swansea ima zadnje kolo sa Stokeom koji ce do tada ispasti sigurno.

• 2 sedmice kasnije...

https://www.youtube.com/watch?v=4ReLM0cckkc

Treba covjeku cestitati na ovoj sezoni, bez obzira sta ko mislio ovo je strasno impresivno koliko su ljudi mocno i uvjerljivo izgledali u prvenstvu. Dal ce ostvariti dominaciju, to cemo jos vidjeti ali s obzirom na finansijsku moc, kakve su turbulencije u drugim timovima, koliko je stanje neizvjesno nije nemoguce. 

Nadam se da ce druge ekipe manje skidati gace dogodine, ukljucujuci i nas.

Ovaj Vulverhempton bi zbog te neke nove politike u klubu mogo da bude interesantan za nas posmatrače sa strane zato što bi trebalo da dovlače igrače sa strane

Nije da imam nešto protiv kluba tipa Barnli ali ovo malo razbija monotoniju

A za Fulam ne znam šta da kažem, Jokanović je baš imao sukob tamo sa upravom, čak je posle nekog vremena i otvoreno izrazio nezadovoljstvo, tako da sad te priče, kako odjednom ima zlatnog gazdu nemaju veze sa realnošću

Taj njihov vlasnik da se šutira u dupe kako su ušli u premieršip... ovako po stilu igre i pristupu, najbliže su Bornmutu koji evo već par sezona opstaje sa tom filozofijom

ako je Kardif beše treći, oni su mi totalno nepoznati

Malo zanimljivosti. Svi oni koji se bave nogometnom statistikom reći će da su plaće najbolji pokazatelj kvalitete ekipe, tj. gdje bi ekipa trebala bit. Postoji jasna korelacija između plaći i bodova. Pa evo prosječnih plaća za premiership:

Mi bi smo po plaćama koje dajemo trebali bit treći. 
Zanimljivo koliko je Mou propao kao trener, United daje isto kao City a ovi su ih koliko bodova ostavili iza sebe, e moj Mou... 
Također još jedan pokazatelj koliko Klopp, a pogotovo Pochettino rade odličan posao.

Inače, koga zanima, ovdje možete pronać informacije za sve lige petice (i još neke druge sportove):

DJANI OTKRIVA DA U U13 ekipi Kristal Palasa ima jedan lik koji ce sa 18 vrijediti 150 miliona :D 

https://www.youtube.com/watch?v=2xNXw04pdpI

Od sezone 2019/2020 Premier League na Amazonu.Prenosice 20 utakmica u sezoni i to meceve od sredine decembra i meceve za Boxing day.U konkurenciji je bio i Fejsbuk,Netflix i Tviter.

Odlučeno je da u sezoni 2019/20 u mjesecu februaru bude pauza u Pl od dvije nedelje
Mi, gledatelji, je nečemo ni osjetit. Ako sam dobro shvatio neče bit tjedna bez igre, ali će za vrijem te pauze jedan tjedan bit samo 5 utakmica a drugi tjedan drugih 5 i tako će svaka ekipa dobit 2 tjedna pauze između dvije utakmice u 2 mjesecu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.