3. mart 2018.8 god. comment_280325 Mislim da isto tako odlucuju i ostale tekme, a liverpool, tottenham i united nece sve pobjediti do kraja btw. Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280331 Normalno da neće ali nećemo ni mi... Ali slažem se da će i ostale tkz. male utakmice također odlučivat zato i kažem da bi bilo dobro da oni svi igraju što duže u LP je dogodit će im se u takvom ritmu nenadanih kikseva sigurno Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280333 Mislim da isto tako odlucuju i ostale tekme, a liverpool, tottenham i united nece sve pobjediti do kraja btw. Zato mi hocemo je l ? :D Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280348 Zato mi hocemo je l ? :D Naravno da necemo :D Ali opet ko vise pobjedi tih tekmi taj ce u top 4, a ne sto igra ljepse. Prijavi
4. mart 2018.8 god. Autor comment_280400 Bježi diablo nerealan si totalno. Tottenham i Liverpool su bolji od nas za dva koplja. Mourinhov United je odvratan ali opet kontam da će oni na kvalitet pojedinaca izvući top 4. Mi ćemo ga tu ispušiti. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280494 Na kvalitete pojedinaca smo prošle godine uzeli titulu. Neki su oterani, neki nemaju sa kime da igraju. Na koje pojedince mislis? Hazarda? Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280495 Bježi diablo nerealan si totalno. Tottenham i Liverpool su bolji od nas za dva koplja. Mourinhov United je odvratan ali opet kontam da će oni na kvalitet pojedinaca izvući top 4. Mi ćemo ga tu ispušiti. Kakav kvalitet pojedinaca ima junajted jebo te hljeb ?????????? Imaju Lukakua jebenog koji je kanal, koji je jedino protiv nas dobro odigrao. Imaju Alexisa koji se jos nije uklopio, koji je ocajan. Imaju Pogbu koji sa svoje pozicije ne moze toliko da izvuce. Kakav kvalitet pojedinaca, pa Hazard je Bog za njih sve zajedno Liverpool ima masineriju, strasan napad ali Lpool da ima jos dva dobra igraca i da zna privesti tekmu kraju bi bio kompetentan sa Cityem i mislim da ove godine zasluzuju top 4. Junajted je karina i oni imaju brdo plaćenika i mogu kiksati veoma lako, dok su kokoši isto tako nisu konstantne, mogu lako da kiksaju. Cuj bolji za dva koplja jebo te, pa šta ti gledaš kume Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280496 Na kvalitete pojedinaca smo prošle godine uzeli titulu. Neki su oterani, neki nemaju sa kime da igraju. Na koje pojedince mislis? Hazarda? 30 pobjeda u najjacoj ligi na svijetu "na kvalitete pojedinaca". :hail: Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280498 30 pobjeda u najjacoj ligi na svijetu "na kvalitete pojedinaca". :hail: Dobro, ajde pomoglo je i to sto nismo igrali Evropu, da sad ne sitničarimo. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280507 Ovo igranje u Evropi kao da je odlazak u jasenovac ili aušvic jebo te, pa se toliko teško shvata. Šta ako ne igraš u evropi u ligi ti ekipa skine gaće ili ? Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280516 Krenimo od jedne bitne stvari, taktike. Kada se za neku utakmicu spremaš i uigravaš sedam dana i dva dana nije isto. Drugačiji pristup svakoj utakmici. Slobodno vreme uz manje obaveza. Manje utakmica, manje karantina i više vremena za porodici, odmaranje, punjenje baterija. Gostovanja u tri lepe, često menjanje vremenskih zona, šta misliš da su oni od kamena? Roboti kune? Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280521 Krenimo od jedne bitne stvari, taktike. Kada se za neku utakmicu spremaš i uigravaš sedam dana i dva dana nije isto. Drugačiji pristup svakoj utakmici. Slobodno vreme uz manje obaveza. Manje utakmica, manje karantina i više vremena za porodici, odmaranje, punjenje baterija. Gostovanja u tri lepe, često menjanje vremenskih zona, šta misliš da su oni od kamena? Roboti kune? Jadni oni, treba im svima orden dati, siroti igrači jedini koji igraju u Ligi u LŠ, preteška života majko moja Ovde sad možemo kenjati obojica na svoju stranu pa kome prije dosadi :D Ni jedan veliki klub iz liga petice ne igra u evropi i u domaćoj ligi konstantno, ja ne znam kako im to mogu raditiManje utakmica, manje karantina i više vremena za porodici, odmaranje, punjenje baterija. Ja ne mislim da su roboti ali vidim ti im punis baterije kad ne igraju u LŠ :P Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280533 Kune možemo do sutra navlačiti to stoji. Ali sve uzima danak. Mi bi dali sve da tako živimo pa se ne razume ta strana, ali ajde. Kreni od taktike i spremanja za utakmice, svežine. Da li je isto kada protivnika proučavaš 5 dana, umesto 2? Kada letiš sa taktike Rome i Atletika na WBA ili na Soton ili WH? Svi kažu da je ogroman vetar u leđa dalo ne igranje Evrope Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280534 Kune možemo do sutra navlačiti to stoji. Ali sve uzima danak. Mi bi dali sve da tako živimo pa se ne razume ta strana, ali ajde. Kreni od taktike i spremanja za utakmice, svežine. Da li je isto kada protivnika proučavaš 5 dana, umesto 2? Kada letiš sa taktike Rome i Atletika na WBA ili na Soton ili WH? Svi kažu da je ogroman vetar u leđa dalo ne igranje Evrope Traze smećari razlog da ospore naših 13 pobjeda u nizu u svakom smislu, evo city kida na vise frontova ove sezone pa ? Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280535 Imaju širini i klupu, mi prošle godine to nismo imali. Imali smo 11 igrača koji su stalno igrali uz 3,4 druga igrača koji su ulazili sa klupe. Ps. Da se izvinim za grešku, onaj deo o tituli na individualne kvalitete, mislim da sam možda pomešao sa Mourinhovom titulom. Sad mi se sve pomešalo. Isto se ponavlja svake godine :D Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280537 Krenimo od jedne bitne stvari, taktike. Kada se za neku utakmicu spremaš i uigravaš sedam dana i dva dana nije isto. Drugačiji pristup svakoj utakmici. Slobodno vreme uz manje obaveza. Manje utakmica, manje karantina i više vremena za porodici, odmaranje, punjenje baterija. Gostovanja u tri lepe, često menjanje vremenskih zona, šta misliš da su oni od kamena? Roboti kune? Jesmo li od gostovanja Unitedu do gostovanja Citiju imali 7 dana za pripremu utakmice i sta smo dobili groznu partiju bez imalo volje i zelje, cast pojedincima u ekipi. Prijavi
5. mart 2018.8 god. comment_280538 Imali, ali ja pričam o prošloj sezoni gde cele sezone imaš 7 dana odmora, ne u jednom periodu. A ne razumem šta hoćeš da kažeš sa tim postom kada sam ja protiv Contea :D i ne opravdam ove loše rezultate i očajne igre igranjem u LŠ. Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280546 zar united nije imao sezonu bez evrope? ili arsenal, ili cak i liverpool, neko od ovih troje, pa nisu uspjeli osvojiti ligu Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280547 Nije baš beznačajno to što nismo igrali LP, i daleko od toga da smo mi jedini od toga profitirali, svi su u sezonama u kojima nisu igrali nikakvu Europu ostvarivali nešto više bodova, evo tekst o tome: http://www.skysports.com/football/news/11096/10760144/have-chelsea-benefited-from-champions-league-and-europa-league-qualification-failure Uz to ne treba zanemariti da smo imali sreće s ozljedama, sjećam se da je bio podatak da smo cijelu sezonu igrali sa samo 13 igrača, čini mi se najmanje u Europi... Prijavi
6. mart 2018.8 god. comment_280550 zar united nije imao sezonu bez evrope? ili arsenal, ili cak i liverpool, neko od ovih troje, pa nisu uspjeli osvojiti ligu Ne moramo gledati prošle primere i meriti sa nama videćemo sledeće sezone. Prijavi
10. mart 2018.8 god. comment_280636 Bas mi je drago da se West Ham ovako raspada. Klosari otjeraju Slavena, a dovedu Moyesa. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.