Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Realno i ja sam ocekivao ozbiljniju konverzaciju u vezi ove teme, igre i stila Chelsea, makar sam od Wiseya i slicnih njemu to ocekivao. 

Mislim kako se povesti nekom normalnom diskusijom, jer umjesto da te neko pita zasto tako mislis, da ti elaborira zasto on misli tako, NE... sve sto dobijes jeste "Idi navijaj za ovaj ili onaj tim...".

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

To je samo bari rekao.

Elaborirajte i vi, samo ker odradio to. Ja mislim da cu uvijek biti misljenja da su rezultati vazniji, ali ne toliko da bih mogao da ne gledam mec, jbg, fudbal je ljubav. Zavrsit cu vjerovatno sa mojim ili necijim citiranjem, rezultati su bitni, dobra igra je dobrodosla.

Pa naravno da je vazan rezultat, niko to ne spori. Nego nije jedini parametar koji je bitan barem meni kao navijacu, prije svega fudbala pa onda Chelsea.

Neko je spominjao Chelsea kao sinonim za ruznu igru, nije uvijek tako bilo. Chelsea nikada nije igrao na nacin kao sto igra Barselona, ili sad City, nito to ko od nas zeli, barem ne ja.

Zelim hrabu igru, srce da se ostavi na terenu, igru za gol vise, a ne da je defanziva i cuvanje rezultata uvijek u prvom planu. Igra za gol vise moze biti i na kontra napad, ne mora niti zelim da imamo uvijek posjed 60+ posto vremena u svojim nogama niti zelim laznu 9-ku umjesto klasicnog napadaca.

Znaci samo jebeni pristup mi je vazan, ono sto Chelsea jos odavno nema. Znam da nam fali igraca svjetskog kalibra i velikog srca sa pobjednickim mentalitetom kao oni sa slike 2008. sto su igrali, ali nije ni ovaj sastav toliko los da protiv iole jaceg protivnika igramo bunker.

Jbga svima nam je to jasno, ali sta cemo hamco.. Na nama je ko navijacima da uzivamo u lijepim trenucima, a da se u teskim trenucima drzimo uz klub kakvo god sranje bilo, i salimo zajebavamo na svoj racun, nema nam druge. Chelsea ce ostati kako god ga okrenes, a ljudi ce biti i proci. I Emenalo, Marina, nije bitno.

Eh sad valjda vi kontate ako ponovim 50 puta nesto da ce se to promijeniti ili da ce neko ko se ne slaze s tim prvi put nakon 50. reci okej u pravu si :D Ovdje je fazon sto cesto odredjeni forumasi traze valjda da se u svaki cejf poseru, ili zele da budu upravu pa da to mogu kasnije nabijat na nos ovim drugima. 

Jbg ko da je iko uzivao u onim utakmicama kad smo skinuli gace Sitiju ili Parizu, ali sta cemo sad.. Bilo, proslo, lose proslo i necemo tako ponavljat 20x. Prosle sezone 30 pobjeda u prvenstvu, opet se ovdje nerijetko znalo procitati dosta toga negativnog. 

Naprimjer meni se igra prosle sezone, poslije Arsenala mnogo svidjala. Ne samo zbog pobjeda nego zbog same igre. Tada smo igrali presing, protivnici nisu znali sta ce. Ali i tada smo imali primjedbe ja prvi npr sto Fabregas ne pocinje utakmice.
I ove sezone je bilo par lijepih utakmica (protiv Arsenala 2:2; Brighton 3:0, obe utakmice protiv Atletica, protiv Qarabaga pa i obe protiv mrtvog Newcastlea). Ne kazem da nema mjesta za napredak, naprotiv, ali nije ni toliko lose (desi se svima losa utakmica, los dan). Da, upravu ste imali smo ove sezone vise tih 'losih dana' ali u globalu nije to katastrofalno.
Ponovo moram spomenuti Liverpool, pokazu protiv Citya da se mogu nositi protiv najjacih, razbiju ih i u sljedecem kolu izgube od posljednje ekipe lige.Onda ispadnu i u kupu protiv WBA na svom terenu.Dakle mnogo oscilovanja sto kod nas nije slucaj.

čekaj whisper , onaj mali luka iz zvezde je prodat Sitiju ?

Da, da braca Luka(18) i Ivan(16) Ilic prodati su Sitiju za 5.5 miliona funti. Ostace u Zvezdi na pozajmicama dok Ivan ne napuni 18 i onda preci u Englesku.

to li je onaj klinac koji za mladi tim daje po 3-4 gola po utakmici ili je to Ivan?
pa i zvezda nije mogla da saceka malo sa tom prodajom, valjda bi mu skocila cena da se prodaje kao prvotimac

napamet pišem, možda sam ga pomešao sa nekim

Jesi, pomesao si loncice 😁

Taj sto daje golove je Dejan Joveljic.
Decko je stvarno ultra talentovan. Prebacili su ga u prvi tim, na pripremama je sa ostatkom ekipe.

Ova dvojica su vezni igraci, njih je Terzic doveo iz OFK Beograda.
Valjda su zadovoljili skaute po tim raznim omladinskim turnirima, sta ja znam.

A taj Joveljic napadac ili ? Stvarno toliko talentovan?

30 golova na 13 meceva u omladinskoj ligi.

Gardian ga uvrstio u Top60 najtalentovanijih mladih igraca.

18 godina ima, debitovao za prvi tim, pravice Zvezda ozbiljan projekat od njega.
  • Autor

City doveo Laportea, mlad obrambeni igrač, WC. Tek što je došao odmah u prvu postavu i odmah odličan. 65 mil ih koštao a može Cityju valjati sljedećih 10 godina. Pravi posao. Naši bi da su ga kupovali rekli " Ne damo više od 60 mil za takvog igrača " i transfer bi propao.

Sanchez se nije proslavio danas protiv kokošaka.

Pomalo, treba mu vremena dok se navikne na novu poziciju - beka

ove Sitijeve novinare treba neko da pita kako je onda Konte uspeo da uzme titulu 

a ovo što su stavili Kolarova na štopera i Jesusa na desnog beka, pa ko ih je tu stavio????? ko da nisu imali Otamendija, Kompanija i druge igrače, kako da ne

druga stvar, nije njima Delf tu ni igrao, nego Fernandinjo(koga sad ne prikazuju) pa je imao one fazone da mu bek igra DM, ili je KDB igrao na to mesto, da ne pričam o tome da je on sam Brava doveo a oterao Harta, sad im je Bravo kriv

https://twitter.com/ShaneBurns_/status/959381385755680768

Chelsea rejects in the Premier League this season:

De Bruyne - 7 goals, 11 assists
Lukaku - 12 goals, 5 assists
Salah - 20 goals, 6 assists

Otprilike igrači na pozicijama koje su nama kritične.

Jeste da Salah po meni nije nešto wau i mišljenja sam da ga više sere nego što zna.. da se pogubi u trenutku kada treba da razmišlja šta i kako...ali da trpa, trpa.. De Bruynea ne moram da spominjem.. postao igračina.. Lukaku kod njega sam neodređen..ali sa ove distance mi se čini da je mnogo bolje rešenje od trenutnih igrača.

Doveli ih za siću, prodali da malo zaradimo i gle sada. Jel ih beše sve Mourinho prodao?
E kakva 2 penala sudise Spudsima veceras protiv Poola smijurija.. Pa ovo da su nasi igraci bili neko bi dobio crveni zbog simuliranja.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Generalno sudije su očajne... ovo suđenje danas je za debelu suspenziju.

Nisam ni znao dok komentator nije rekao..nijedan engleski sudija neće suditi na svetskom.. eto dokle su dogurali.

Kolko si gledao Lukakua Grena, pa ne igra ti on nešto posebno sad da treba nešto da žališ, čak šta više navijači Junajteda redovno kukaju zbog nejga, Morata, ovako kilav, više je rešio utakmica 

Bolji je normalno od Batsa ali sad da je mnogo bolje rešenje od Morate u to nisam uveren

Da mogu da biram nekog igrača koga je Junajted doveo, to bi sigurno bio onaj štoper Bajli, on mi je već vrh pojačanje

A koliko će zabit kad mu je zabranjeno preć centar?

Hahaha lik je prosjecan napadac i to je to, nista vise, nije rang za najvece klubove
Zabijao je malim ekipama, nama takav treba. Za velike imamo Edena :P ali niste računali na uštedu od 60 miliona da nije prodat.

Nego razmišljaju čelnici lige da se počne od 2019 praviti pauza na polusezoni.

Sta mislite o tome?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.