16. februar 2018.8 god. comment_279630 I još dva neka klinca.. Već su resili poslove. Mislim da je jedan iz Holandije, a drugi ne mogu da se setim odakle je. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279639 I još dva neka klinca.. Već su resili poslove. Mislim da je jedan iz Holandije, a drugi ne mogu da se setim odakle je. Rafael Leao iz Sportinga. Mislim da to ime trazis. Svaka im cast, sto se transfera tice bas su konkretni nista se ne ceka, brzo i efikasno Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279644 Vrlo moguće. Pa tako se radi, a ne kao mi.. natezanje oko 3 igrača koje ne možemo dovesti i onda ćorak. Prijavi
16. februar 2018.8 god. comment_279647 Vrlo moguće. Pa tako se radi, a ne kao mi.. natezanje oko 3 igrača koje ne možemo dovesti i onda ćorak. Što je najbolje to natezanje počne minut do 12 i logično da će biti ćorak ili se pljune neka bogovska suma za neku panjinu... A prije toga se za nekog WC igrača nije moglo dogovoriti zbog jebenih 10ak miliona Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279733 Zanimljivo niko nije spomenuo danasnji remi Pocetinove klape kod Rochdalea, inace ekipe na samom dnu engleske trece lige. Da smo mi ovaj rezultat ostvarili, vec bi se pljuvalo sve redom al posto oni igraju "lijepo"... Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279736 Ma spomenuo sam ja nedavno nesto nakon kupskog kiksa konkurencije pa skocili ovi dezurnjaci..odustao sam, da ustedim zivce Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279740 Pa naravno da bi pljuvali da mi odigramo nerešeno i uz to tražili otkaz :D pa ne navijamo za Tottenham nego za Chelsea. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279746 A da, kiksao konkurent iz lige u kupu, jesmo li osigurali LŠ? Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279747 Zato ce sljedeci mec dobiti i bit ce pocchetino bolji od Boga, isto tako i Klocc. Prijavi
18. februar 2018.8 god. comment_279749 Jesu li oni? Ajde bogati, stvarno ste mi navrh one stvari Prijavi
19. februar 2018.8 god. comment_279790 City ispao iz FA cupa, al boli ih kita, bar su lijepo igrali.. Slabo je igraca imao na raspologanju gvardilo, jesus fali strasno i to se osjeti, to je kljucno..ili mozda gust raspored u engleskoj..tko ce znati hehe BRAVO WIGAN, strasan uspjeh Ps.volim vas enormno jos od sezone 09/10 i onih 8-0 na bridgeu i drogbinog hattricka..poz i sretno daljedecki Prijavi
19. februar 2018.8 god. comment_279792 Heheheheeh, barem su napadali i imali posjed, nema veze sto su ispali od treceligasa :D Ipak nisu oni krivi sto Wigan ima Will Grigga :D Prijavi
19. februar 2018.8 god. comment_279795 Ispasti odmah od Barce i sve karte baciti na FA kup sad. :D Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279799 Hehehe kao prozivate nas neke što smo pričali kako City melje sve :D pa da mene iskreno pogaďa to, navijao bih za City. Znate šta je još bolje od toga. Što smo mi protiv istog tog Citya imali 4 šuta na gol u utakmici koja se igrala ove sezone, dok je isto toliko imao i trećeligaš. Bolje o tome razmislite. A da ne spominjem što ih je trećeligaš pobedio. Tako da, kada se nekome rugaš počisti prvo svoje dvorište. Ovo samo govori koliko se City i Pep ne podnose kada se naslađuje njihovim porazom. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279801 Da, wigan bi i nas pobjedio, cim su city pobjedili, to je ta logika :D Treba pocistiti svoje dvoriste tako je, mi ne ispadamo protiv treceligasa i cetveroligasa. Prijavi
20. februar 2018.8 god. Autor comment_279803 Koji hejt na Guardiolu hahaha. Ne mogu vjerovati da sam i ja ovako bio slijep nekad i stalno ga hejtao. City jeste večeras podbacio, City jeste večeras ispao ali to ne mijenja činjenicu da je Guardiola najveći genije trenerski današnjice koji zna napraviti IGRU nešto o čemu jedan Mourinho može samo sanjati. A svakom se može na svijetu desiti da podbaci, ne zaboravite kad je Real dobro popušio u kupu od nižerazrednog Alcorcona. Cityju se desila jedna ovakva utakmica baš kao i protiv Liverpoola, ali će zato ostalih 99% tekmi ove sezone samljeti i izdominirati kao i dosad jer im je Pep usadio IGRU. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279805 Da, wigan bi i nas pobjedio, cim su city pobjedili, to je ta logika :D Treba pocistiti svoje dvoriste tako je, mi ne ispadamo protiv treceligasa i cetveroligasa. Nisam mislio na to da bi nas pobedili, nego da igramo u njihovom rangu. Trečeligaš igra protiv Citya i ima 4 udarca na gol za 90 minuta. Chelsea (pretendent na titulu) igra protiv Citya ima isto 4 udarca za 90 minuta, o tome sam predložio da se razmisli. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279810 Nisam mislio na to da bi nas pobedili, nego da igramo u njihovom rangu. Trečeligaš igra protiv Citya i ima 4 udarca na gol za 90 minuta. Chelsea (pretendent na titulu) igra protiv Citya ima isto 4 udarca za 90 minuta, o tome sam predložio da se razmisli. #Fact Wigan je imao igrača više Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279814 #FunFact Wigan je ekipa od 12 miliona, dok je Chelsea ekipa od 600 miliona. Treba se i izboriti da protivnik dobije crveni karton i to iskoristiti. #Funfun-fact Ako pogledamo samo prvo poluvreme gde su svi bili kompletni (nadam se da nećeš opovrgnuti crvenim na samom kraju pp), oni su imali 3 šuta ... mi smo u prvom imali 2. Sramota je i spomenuti crveni karton, kada je ovoliko plaćena prva postava. Volton (na pozajmici) - Birn (531.000 funti), Danki (besplatno doveden), Burn (besplatno doveden), Elder (na pozajmici) - Mejsi (besplatno doveden), Pauer (besplatno doveden), Perkins (besplatno doveden) - Pauel (besplatno doveden), Grig (1,3 miliona funti), Roberts (besplatno doveden). Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279821 Ne razumijem sad te usporedbe Wigana i nas na uzorku od jedne utkamice. Što hoćete reć da je Wigan sad bolja ekipa od Chelsea jer je dobia Citya a mi nismo? To je nogomet, događa se. Wigan je dobio Citya sad i tko zna kad će opet... Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279839 #FunFact Wigan je ekipa od 12 miliona, dok je Chelsea ekipa od 600 miliona. Treba se i izboriti da protivnik dobije crveni karton i to iskoristiti. #Funfun-fact Ako pogledamo samo prvo poluvreme gde su svi bili kompletni (nadam se da nećeš opovrgnuti crvenim na samom kraju pp), oni su imali 3 šuta ... mi smo u prvom imali 2. Sramota je i spomenuti crveni karton, kada je ovoliko plaćena prva postava. Volton (na pozajmici) - Birn (531.000 funti), Danki (besplatno doveden), Burn (besplatno doveden), Elder (na pozajmici) - Mejsi (besplatno doveden), Pauer (besplatno doveden), Perkins (besplatno doveden) - Pauel (besplatno doveden), Grig (1,3 miliona funti), Roberts (besplatno doveden). stari moj, nije chelsea igrao protiv wigana, nego city. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279855 Pričam o statistici utakmice Spaha. Gde jedan Chelsea ima statistiku kao Wigan protiv Citya... gde jedan tim od 12 miliona ima istu statistiku kao tim od 600 miliona protiv istog protivnika. Ne znam šta si hteo sa tim postom i rečenicom? Nije mi jasno. Možda da kažeš da je Wigan imao više prostora zbog crvenog kartona Citya? Nemojmo biti smešni, pričamo o trećeligašu. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279861 Pričam o statistici utakmice Spaha. Gde jedan Chelsea ima statistiku kao Wigan protiv Citya... gde jedan tim od 12 miliona ima istu statistiku kao tim od 600 miliona protiv istog protivnika. Ne znam šta si hteo sa tim postom i rečenicom? Nije mi jasno. Možda da kažeš da je Wigan imao više prostora zbog crvenog kartona Citya? Nemojmo biti smešni, pričamo o trećeligašu. Jasno je da simpatišeš Gvardila, s toga necu ulaziti s tobom u raspravu oko ovoga. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279863 Jedini argument. Dosta si rekao tim. Inače Guardiolu ne podnosim, ali mu se mora skinuti kapa kako je prepišao PL. Ali to je objektivnost, ne mogu svi da shvate to. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.