21. februar 2018.8 god. comment_279896 Jedini argument. Dosta si rekao tim. Inače Guardiolu ne podnosim, ali mu se mora skinuti kapa kako je prepišao PL. Ali to je objektivnost, ne mogu svi da shvate to. Ama Grena pročitali smo te, uhvaćen si. Otvorićemo ti temu za City. Prijavi
21. februar 2018.8 god. comment_279898 Hahahahahaaha :D U nekom tajnom podforumu, da ne gledaju gosti :D Prijavi
21. februar 2018.8 god. comment_279908 To i dalje ne mjenja cinjenicu da ih je Wigan pobjedio i izbacio iz kupa. Ne vidim razloga za spominjanje nasu tekmu, jer bi mi ovaj Wigan samljeli, nadam se da cemo dobiti priliku i da dokazemo to. Prijavi
22. februar 2018.8 god. comment_279958 Cekam ja ovaj City u Ligi Sampiona protiv nekoga jakog tima da vidim kakvi ce biti. Volio bih da izvuku Bajern ili Paris(ako PSĐ uspije proci) Prijavi
24. februar 2018.8 god. comment_280056 Liverpul prestigao United na tabeli, sutra mi imamo sansu da pobjedom dodjemo na isti broj bodova. Vjerujem da ce i Totenham pobjediti tako da bi Murinju bila izuzetno velika prpa i top 4 bi dosao u pitanje. Zaista smatram da je za Murinja sutra prelomni dio sezone, ukoliko izgubi od nas vjerujem da se nece izvuci i da ce ispasti iz top 4. Prijavi
24. februar 2018.8 god. comment_280060 Ja bih prije rekao da je nama počeo prelomni dio sezone onom utakmicom protiv Hulla u FA kupu pa sve do revanša sa barselonom Prijavi
24. februar 2018.8 god. comment_280062 Mi idemo u goste i Unitedu i Cityju, i bez MINIMUM 3 boda iz te 2 utakmice, zbogom top 4. Prijavi
24. februar 2018.8 god. comment_280066 Svakako da je i nama ovo kljucan momenat u sezoni. Liverpul se zaista zakuhao i trenutno su mnogo dobri, sve redom gaze i kupe bodove. Isto vazi i za Totenhem, usli su u formu i kupe bodove. Po meni United je trenutno losiji od obje ekipe i zato smatram da je sutra velika sansa da ih pobjedom stignemo a i psihicki dokrajcimo. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280207 BREAKING: An agreement for an annual two-week winter break in early February has been agreed between the FA, Premier League and Football League. Commencing in the 19/20 season. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280208 Uplakani strani trenerčići poput Pepa i Kloppa došli na svoje... Ali ok promjena, ludilo u prvom mjesecu će i dalje bit a onda će nakon toga dobit 2 tjedna predaha pred nastavak europskih obaveza... Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280209 Nije bitno ko je izboksovao da dodje do toga, bitno je da se došlo. Ovo će pogotovo pomoći engleskim klubovima u evropskim takmičenjima. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280210 Ma jebes to. Treba da igraju, zato i postoji tim od 25 igraca, ne od 11. Koliko vidim ove sezone im ne smeta to da prave dobar rezultat u Evropi, kao sto nije ni ranije smetalo kada su tu bili najbolji igraci i treneri. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280211 Pickasto, previse je to, jos posebno zbog toga sto je tada liga prvaka, a onda ce biti igraci nespremni bla bla. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280215 Čuj dvije sedmice, ko da su rudari jebeni, jedna im je dosta, sta hoce koji kurac. Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280261 Na stranu sraman rezultat Arsenala protiv Cityja, ja bih izdvojio jos sramotniji detalj a to je: POSJETA.Mislim da je bilo 30-35 hiljada gledala ne vise. Izgleda da je i navijacima dosadilo gledati Arsenovu masineriju.Doduse jeste cetvrtak, radni dan ali opet... Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280264 Nije to sramota, treba bojkot uraditi, da niko ne dodje. Zvanicna posjeta je 58k ljudi, a to je zato sto nisu dosli toliki ljudi sa sezonskim kartama. Ljudima su wengera potpisali jos 2 godine, pa ja ne bih dosao dok ne dobije otkaz, jos uz to davati stotine funti za svaki mec. Dok im uprava ne shvati da nece dobijati vise pare od navijaca, nece im krenuti na bolje, tako da je po meni ovo super stvar sto rade. Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280266 Nije to sramota, treba bojkot uraditi, da niko ne dodje. Zvanicna posjeta je 58k ljudi, a to je zato sto nisu dosli toliki ljudi sa sezonskim kartama. Ljudima su wengera potpisali jos 2 godine, pa ja ne bih dosao dok ne dobije otkaz, jos uz to davati stotine funti za svaki mec. Dok im uprava ne shvati da nece dobijati vise pare od navijaca, nece im krenuti na bolje, tako da je po meni ovo super stvar sto rade. Sve je to istina. Ali karte su i dalje prodane (bar sezonske), to hoces ti doci, neces li, sumnjam da im puca qrac. Tako da sto se novca tice na istom su, a to cini Wengu sretnim heheh Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280267 Barem ce mediji poceti srati sve vise i vise. Licno ja bih naravno volio da ostane covjek, ali kada bi nastavili ovako navijaci, mislim da bi bili primorani da mu daju otkaz. Prijavi
2. mart 2018.8 god. comment_280280 Znate šta je tajna Pepa Gvardiole? Ne kupuje igrače iz Italije. Prijavi
3. mart 2018.8 god. comment_280309 U zadnjih 11 utakmica u Premiershipu, Burnely nema nijednu pobjedu (6 remija i 5 poraza). No, bez obzira, to im nije stvaralo problem da se zadrže na sedmoj poziciji super jake engleske lige :fantom: Prijavi
3. mart 2018.8 god. Autor comment_280318 Kakav silan trojac. Ne znaš jel jači ovaj trojac ili Cityjev Jesus - Aguero - Sane. Prijavi
3. mart 2018.8 god. comment_280323 Sta mislite da li cemo uspjeti izboriti top 4 ove sezone? Mogla bi se cak i anketa postaviti pa da vidimo sta vecina misli. Ukoliko sutra ne bi pobjedili, cak ni nerjeseno nam ne godi, smatram kako cemo izvisiti za top 4 jer ne vidim kako i na koji nacin da sustignemo ovoliku prednost osim da se neka od ove tri ekipe iznad nas totalno raspadne. Bas me zanima sutrasnji pristup Conte i nacin na koji ce pripremiti ekipu jer bukvalno nama ni nerjeseno ne godi. Dakle mora ici po tri boda, sve drugo je propast ziva. Prijavi
3. mart 2018.8 god. comment_280324 Ne mislim da je sutrašnja utakmica toliko važna, nećemo biti ni prvi ni zadnji koji bi izgubili od Citya. Puno puno više nas je od top 4 udaljio poraz od Uniteda koji nam je izravni konkurent za LP. Također preostaju nam još utakmice s Liverpoolom i ponajprije Tottenhamom koje obe igramo doma, tu će se puno toga odlučiti. A s obzirom da ćemo mi vjerojatno ispast od Barce, nadat se da će Liverpoolu, United i Tottenham doć šta dalje u LP-u, mogla bi igra na 2 fronta odnit svoj danak i nama pomoć... U svakom slučaju ima se još puno za igrat i rano je za predviđati, sve je još uvijek moguće... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.