Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Opet, glupo je reci za tim koji je od Romanovog dolaska samo 2 puta (preko pozicije u Premiershipu) izvisio za Ligu Sampion da bi to bilo iznenadjenje u odnosu na jedan Liverpool ili Tottenham. I sada kad taj Liverpool dozivi ovakvu bruku, ne smije ih se ni podbosti. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Nemoj Igi, ne vrijedi objasnjavat. Ovdje je ocito zabranjeno pohvaliti igru druge ekipe, jer odmah si ili Pepoljubac, Klopovac itd... a niko da realno sagleda sliku i kaze zasto se te ekipe hvale.

Nije problem vise u rezultatima, mene mnogo vise brinu druge stvari a to je nasa igra koja je za Bogu plakat. Da ne pricam o tome kako svaku jacu utakmicu igramo kukavicki, pa to nije vrijedno ni jedne titule.

Ljudi se uhvate jedne rijeci kao pijan plota, umjesto da razmisle zasto sam to rekao.
Je, zabranjeno je reci da ce biti cudo ili iznenadenje ako zavrsimo u top 4...jebeno glupo i zabranjeno da

A kome se kakva igra dopada itd to je stvar ukusa i u to se ne ulazi, a da mi igramo jadno to je opet jasno svakome, a prilicno su jasni i razlozi..
Vecinom se pametno pise o toj temi naseg pada igre i kompletnog kluba u odnosu na godine iza nas, i na stranu sva simpatiziranja nekog trenera ili nekog igraca a gajenja animoziteta prema nekom drugom zaista mislim da svi vidimo oku očito..da smo u problemu..i jasno da svako ima svoju neku viziju sastava i igre za koju misli da bi funkcionirala super i donosila uspjehe..
Ja evo npr jako simpatiziram zoumu i volio bih ga u sastavu vidjeti cim prije i da napravi karijeru solidnu u chelseaju, jer vidim kod njega neke elemente koje jako cijenim dok npr ima ljudi koji o njemu nemaju ni priblizno takvo misljenje sto je potpuno normalno i ok..

Ali mi nikako nije normalno nase toliko pljuvati i ici toliko daleko pa tvrditi da ce biti iznenadenje, cudo ili kako vec ako zavrsimo u top 4 hahah..ne znam haha

Dns da mi ispadnemo od svraka tu bi se sjatili ko vrapci i pljuvali, i ok, vecinom sve stoji sto se kaze..al nemoj mi brate velicati tamo nekog drugog a nas umanjivati i prikazivati losijim nego jesmo, a losi smo zaista, mnogo..no ipakne toliko da bude iznenadenje ako budemo u top 4 haha..

Poz za newport i wba, dabogda se sreli u narednoj fazi sa nama

Opet ne znam kako ne shvatas poentu mog posta?! Mozda ne zelis ili neces, mozda ipak ne mozes da skontas sta sam htio reci odnosno potencirati tom konstatacijom "Bice pravo iznenadjenje..."

Ne vrijedi mi se raspravljati sa likom koji se uhvatio jedne recenice i unaokolo na svakoj drugoj temi pise i proziva nakon svakog kiksa drugih ekipa, za koje pazi sad ovo..., mene iskreno zaboli ona stvar za njih, nego ih eto uzmem cisto za primjer poredeci ih sa Chelseam, klubom za koji mi svi ovdje navijamo. 

Ako vec hoces iskreno, realno i ja vjerujem da cemo izboriti top4, ono sam rekao cisto iz afekta na nasu igru od koje mi se svaki put sere.

Na kraju krajeva, meni top 4 i ne predstavlja neki aman - zaman uzitak i zadovoljstvo, jednostavno bilo bi mi samo drago da budemo ispred ovih ekipa i naravno da izborimo LŠ i naredne godine... Ono sto mene vise zanima je igra nase ekipe, hrabar i srcan pristup a ne ovo sto danas svi mi gledamo.... 

Ne kazem da rezultat nije bitan, ali ima i nesto vise od toga.

Ja se ipak drzim poznate devize:

Quality without results is pointless. Results without quality is boring.

Ne znam, meni je post djelovao dosta ozbiljno i uhvatio sam se toga logicno jer mi je nepojmljivo da to netko izjavi a sa ostatkom posta se slazem, kao i s vecinom postova drugih forumasa, jer kao sto rekoh vec svako ima neku svoju viziju kako bi popravio igru itd i koje igrace bi doveo no sigurno se svi slazemo i svima je jasno da smo banana ove sezone s ponekim mozda bljeskom i to je to..

Mene smeta opcenito umanjivanje vrijednosti neceg naseg, a tome su ljudi sa ovih podrucja dosta skloni..
Ako je u afektu bilo, onda i razumijem donekle
Kuzim ja frustracije i to, i sam ih prozivljavam iz tekme u tekmu, iz streama u stream da bi gledao jad i bijedu i hazijevu borbu s vjetrenjacama..ali tako je kako je, bit ce bolje..ako ne bude gore

Pa naravno da je u afektu, nismo mi od kartona pravljeni... Ali cesto pokusavam da gledam realno sliku, bilo cega u zivotu pa tako i u fudbalu.

Mnogi imaju problema s tim, ne zele da budu objektivni, a ono jos gore, nece da predju preko svojih izgovorenih rijeci ili dijela i onda na silu zele u tome istrajati. 

Primjera je mnogo, ali necemo dalje na tu temu. Mislim da sam objasnio sta sam htio reci, a to je igra naseg tima, a ne po svaku cijenu i rezultat.

Sto se tice ove teme, mislim da je Premiership odnosno ekipe iz Prema dolaskom ovih trenera, na dobrom putu da opet budu konkurentne u Evropi, mozda vec ove sezone vidimo jednu od tih ekipa u samoj zavrsnici LŠ.

Trudis se hamco da gledas realno al u tom trudu ti se nekad omakne pa podlegnes onoj devizi, sto Englezi kazu, grass is always greener on the other side. Tipa ishvalili smo Liverpool za pobjedu nad Cityem do neba, sto je ok jer su odigrali vrhunski, al onda ako vec hoces da tako budes realan onda moras spomenuti i ova 2 poraza kao katastrofalne.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Trudis se hamco da gledas realno al u tom trudu ti se nekad omakne pa podlegnes onoj devizi, sto Englezi kazu, grass is always greener on the other side. Tipa ishvalili smo Liverpool za pobjedu nad Cityem do neba, sto je ok jer su odigrali vrhunski, al onda ako vec hoces da tako budes realan onda moras spomenuti i ova 2 poraza kao katastrofalne.

E jbga ... pa pricate kao da ovdje neko navija za Liverpul ili City, pa kao hajmo spominjati te ekipe i kada izgube, jer smo ih spominjali i hvalili kada su pobjedili.

Druze, jebe se meni za tim ekipama, kada spomenem njihovu igru (dobru igru) to je zato sto bih zelio da Chelsea tako igra, hrabro i srcem bez puno mudrovanja i kalkulisanja. Necu ih valjda spominjati i kad lose igraju i govoriti i analizirati sad svaki detalj ... jebe mi se druze za njima... 

Nego sva poenta mog pisanja jeste zbog naseg nacin igre koji je u zadnje vrijeme krs. To je ono sto me najvise interesuje, to je ono sto Chelseu vec godinama fali, prosto nije sve u rezultatima. Prosli smo Norwich a trebali smo ispasti po prikazanoj igri. To nije ono sto me cini drasticno sretnijim od navijaca Liverpula ciji je tim sinoc ispao.

I sada kad taj Liverpool dozivi ovakvu bruku, ne smije ih se ni podbosti.

Ne podbada se Liverpool, cilj je da se podbadaju drugi forumaši. Isto kad City kiksa npr, ne sprdaju se ljudi sa Cityjem ili sa glupošću koju je neki igrač napravio da dovede do takvog rezultata, nego su komentari po šablonu "eto VAM ćelavac", to je ovde praksa.

http://www.skysports.com/football/news/12087/11223158/mauricio-pochettino-is-real-madrids-top-choice-to-replace-zinedine-zidane-says-guillem-balague

Pogresno okruzenje je Real za njega.
Perez ce da mu diše za vratom stalno, a i veca imena od njega nisu mogla da savladaju nagomilani ego svlacionice.
Ali ako bi ga pustili da radi, sa takvim resursima na raspolaganju Real bi mogao da se vrati na vrh Evrope.

Pa tema je da se raspravlja o drugim timovima. Nego pored te smijesne igre i samog liverpoola, sudija me nenormalno iznervirao. Hljeb te jebo i sa VARom on svira nepostojeci penal, i vala ako ga imas, ne moras analizirati svaki potez nekog igraca, haman sto ga nije upalio kada neki igrac pljune, pa da vidi zbog cega je to uradio i je li mozda prema nekome pljunuo.

Jos nesto, da se hoce ona dosadna igra desavati, pa da stalno osvajamo ligu sampiona, ligu itd. Jebo igru bez rezultata.

Ko gleda fudbal samo zbog "rezultata", bolje bi mu bilo da nađe drugu zanimaciju.

Upravo ono sto ja zadnje vrijeme non stop trubim. “ Quality without result is pointless. Result without quality is boring”.

Ko gleda fudbal samo zbog "rezultata", bolje bi mu bilo da nađe drugu zanimaciju.

Ko gleda fudbal samo zbog ljepote igre eno mu mrtvi Arsenal ili Swansea od prije par sezona 😎

Klasičan  automatski generisani odgovor. Svaki sport je više od nekakvih tacni, aluminijumskih folija, i fensi, skupocenih vazi.

Klasičan automatski generisani odgovor. Svaki sport je više od nekakvih tacni, aluminijumskih folija, i fensi, skupocenih vazi.

Naravno da jeste ali ipak zna se sta je najbitnije, to najbolje zna Robin Van Persi.
Nije to genericki odgovor, to je pravi odgovor jer s takvim razmisljanjem ne znam sta vas veze za Celzi ko klub, zbog cega simpatizirate? Jer ono, mi smo malo kad igrali neki fudbal sto je sirokim masama i publici bio dopadljiv. Uglavnom je to j kroz historiju bilo borbeno, ratnicko, rudarenje protiv svih i svega moguceg do rezultata. Na kraju krajeva, takvim smo dolazili i do najvecih ostvarenja u historiji za svakog navijaca kluba.
Istice se to toliko, pa logicno da ce doci takav odgovor jer je ljudima pun q prozivanja, kao sto se uvijek Chelsea proziva za taj antifudbal, za ubijanje ljepote, za dosadu i slicno.
I onda dodjes na svoj forum, toliko negative vlada ovdje da je to toksicno, mucno za citati, dodje covjek da se zapita ono imaju li ti ljudi ikakve satisfakcije od tog sto podrzavaju klub il je samo cejf nesto srati, bilo sta samo nek se kritikuje. Ne kazem da treba biti zanesen i zatvarati oci na losim stvarima, al vala ne treba ni 10x iz sedmice u sedmicu isto nabijati na nos.

Pa se cude sto se "pljuje" po njima..hahaha joj da hocemo u championship pasti da se ocisti malo ovo od ovih pizdeka sto bi htjeli da smo 5.,6.,7. al da igramo ko liver il kokoši haha.h..city da i ne spominjem

Jasna stvar da je najbolje i igrati lijepo i pobjedivati, osvajati trofeje, to i ja kao bot znam..
Al uvijek bi radije nesto losijom igrom i borbom do kraja nesto osvojio kao sto i jesmo vecinom nego sa lijepom i odlicnom izgubio..
Rijetko kad, na prste jedne ruke mogu nabrojati te slucajeve kad mi je netko ovako u zivotu pohvalio igru chelseaja..uvijek pljuvanja i tako to, zma vas vecina i sama..
Tako se npr sjecam gola baneta benfici u finalu el u zadnjoj minuti, i drugi dan price kako se uvijek provucemo itd..a ja se mislim boli me ona stvar sta ce ko reci, korner je tu, bane je tu, skok je tu, trofej je tu..cao zdravo a drkači nek drkaju...uvijek borba i samo borba, a ljepota ako bude odlicno, ako ne, opet dobro ako je pobjeda..
Tako da, kao sto ste vec na ljepsi nacin i rekli, sve sto se do sad osvojilo osvajalo se tesko i borbom, cesto puta i losom ili losijom igrom od protivnika i dao Bog da ona uvijek bila tako malo losija a mi pobjedili..i osvojili..

Idem vidjeti imam li koju tacnu u kuhinji..poz laku noc

Ja ni ne pratim fudbal više, eventualno pokoju utakmicu ispratim kako Čelsi igra i to je to. Baš zato što ne pratim zbog rezultata, kao što u školi i na fakultetu ne učim samo za ocjenu, već i zbog ličnog užitka i želje da naučim nešto, odnosno suštine iza svega toga. Kažu ljudi da se pamte samo rezultati, a ako je to bitno zašto onda gledamo fudbal? Ako je samo to bitno, gledanje rezultata nakon meča dovoljno je, zašto gubiti vrijeme ispred TV-a dva sata? Takva su vremena, formalizam u granama od ljubavi do prerade drveta i sporta.

Da ne ulazim u to da fudbal više ne gledam iz sličnih razloga, da je to sve samo ne sport u kom uživam. Ogromne pare, rezultati, brojke, a sport sve manje i manje zabavan i kvalitetan.

To da je Čelsi bog zna kako borben klub je više mit nego realnost, prije bih rekao da je uvijek bio čvrst i disciplinovan, jer i koliko god bili loši nije se dešavalo da ih protivnik razmontira ili osramoti, a dešavalo se to i mnogo većim klubovima. Ovdje vlada neki stav, kao da je Čelsi bog zna kako važan pa eto skupili se hejteri i jedva čekaju da popljuju, to je prije neka lična svijest navijača Čelsija koji je navikao da sebe gleda kao nekoga ko navija za omražen klub među narodom.

Okanite se elitizma, niste navijači Liverpula.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.