Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jel ko vidio sinoc kako se navuce Tottenhamu protiv Swanseaja? Prvi gol ofsajd metar, i to jos prekid bio. Ne moze ociglednije. Pa onda u drugom poluvremenu ne dade Sanchezu cist zuti karton sto bi mu bio drugi tj. crveni.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

kolko je meni smešan ovaj hajp oko Kutinja, pa taj čovek od kad je došo nije imao nijednu celu sezonu u komadu da odigra kako valja

sve nešto sa prekidima, pokida par utakmica, onda se povredi ili nešto treće, posle nestane i onda sve od početka

ispada sad kao da Barselona kupuje Azara, jebem li ga, jeste Azar onu sezonu pao na bulju ali je barem imao dve krštene sezone

još kad se setim da je pre neku sezonu bio izabran i u tim godine a ubi me ako je odgrao 10 dobrih partija ostalo sve kao što sam gore naveo

kolko je meni smešan ovaj hajp oko Kutinja, pa taj čovek od kad je došo nije imao nijednu celu sezonu u komadu da odigra kako valja

sve nešto sa prekidima, pokida par utakmica, onda se povredi ili nešto treće, posle nestane i onda sve od početka

ispada sad kao da Barselona kupuje Azara, jebem li ga, jeste Azar onu sezonu pao na bulju ali je barem imao dve krštene sezone

još kad se setim da je pre neku sezonu bio izabran i u tim godine a ubi me ako je odgrao 10 dobrih partija ostalo sve kao što sam gore naveo

Jebem li ga, meni se cini da je hajp toliki zbog cene najvise.
Ma ovaj city je najbolji od pocetaka nogometa stvarno je bolji od pepove barce od heyncksova bayerna safova utda cfca iz 2005 nepobjedivih arsenalovaca lyonovih 7 realovih galacticosa.....
Samo me nervira to sta uvijek preokrenu rezultat u drugom i sta zabiju u 95oj

U nedjelju Liverpool - City.

Sta mislite o ovoj utakmici? Da li Liverpool moze pobjediti ovaj City? Ja mislim da moze.

Ako se sjetimo prosle utakmice kada je City demolirao Liverpool sa 5:0, do trenutka kada je Mane dobio crveni, Liverpool je u potpunosti bio bolji protivnik, igrom na terenu, brojem sansi i ostalo. Krajnji rezultat i jeste takav jer su igraci Liverpula isla grlom u jagode iako su imali igraca manje na terenu, sto se meni kao ljubitelju fudbala i svidjelo. Igrali su hrabro i napadacki iako mozda nije trebalo ali eto...Ocito da Klopp ne zna, a mozda i ne zeli da mu ekipa igra defanzivno taman po cijenu i katastrofe u vidu Citya u toj utakmici.

Ako nista, siguran sam da ce biti kisa golova, jer oba trenera furaju napadacki nogomet, Pep voli vise da kontrolise utakmicu u vidu velikog posjeda, dok Klopp bukvalno samo napada i napada. Jedva cekam utakmicu, ili ce City pokazati kakva su masina i udariti pecat na osvojenu titulu, ili ce Liverpul pokazati da su i oni ranjivi.

Eto vam city jebo vas city da vas jebo..i guardiola
Konacno ce prestati drkacke misli i nadanja o nepobjedivima itd..
Nek su ih skinuli s kurca konacno

Liverpool nije nikakvo mjerilo, bilo bi fino da pobjede, ali posto su bezveze ekipa, nece biti cudno da izgube.

Ovdje se je znalo da ce pobijediti Liverpool. :D

A Contea nit interesuje rezultat nit igra.

Ocekujem da se forumske kamikaze strmoglave na tebe momentalno, dje ces tako nesto reci dragi reLudine :O

Klopp standardno, zamalo opet kiks. Pravi levat od trenera. Svaka cast do 4-1, ali ono je bruka sta dozvoljavaju sebi nakon toga.

Vidi se da Cityu ne gode ekipe koje trce i rade presing. Bit ce jos poraza naravno, a liverpool treba biti zadovoljan ako zavrse cetvrti sa onakvom odbranom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.