Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Sta ste ocekivali, da ce Murinjo da se nadigrava nakon sto je potrosio preko 300 miliona funti na igrace za godinu dana? Uozbiljite se.

U PL ce ono biti dovoljno za vrh, posto niko nema igru.

https://highlightsfootball.com/video/real-madrid-vs-manchester-united-highlights-full-match-2/5/

83. minut utakmice, nakon 38 i po minuta u ovom klipu, Rashford pada 2 sekunde nakon sto ga je Carvajal mozda okrznuo i nije dive?

Cuj prvi ce biti City. Ko je nama odmah na pocetku garantovao prvomjesto ili Lesteru prije svije sezone. City godinama izgleda najjaci tim Engleske i najvise trose na igrace ali zadnjih godina nema rezultata.
U Premierligi se nikada ne moze predvidjeti prvak kao Francuskoj, Spaniji i Njemackoj.

I ove godine Premierliga je najzanimljivija jer za prvaka se bori nekoliko klubova (Chelsea, City, United, Arsenal, Tottenham, pa cak i Liverpool kojeg ne treba otpisati a koji je od velike šestorke mozda i najslabija ekipa ali moze iznenaditi.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Tradicionalno najavljivanje 6 timova za titulu da bi nakon 15-ak kola bilo jasno ko ce da osvoji, dok se ostali grcevito bore za top 4.

Bitno je da se Liverpool očuvao od napada kokošara iz Katalonije koji dobivaju odbijenice od svih redom. Time su konkurentniji u borbi za titulu. Ne verujem da će City biti jako dugo na prvoj poziciji, čak i da krenu jako u sezonu. Prošle godine su se nakon 15 kola raspali. United će vjerojatno dobiti puno manjih utakmica, u velikim su dosta dobri. Liverpool ako uđe u seriju može oko drugog mjesta stalno. Mislim da će Tottenham pasti ove sezone i da ćemo se mi sa Arsenalom boriti za četvrtu poziciju. 

Nisam protiv Prema, vec protiv laznog reklamiranja i preuvelicavanja.

Da je neko prije tri godine napisao da ce se Leicester boriti za prvaka, da li bi rekao da je preuvelicavanje ili smak svijeta?
Da li je neko mogao predvidjeti da ce Chelsea biti prvak, da ce Tottenham do samog kraja ostati konkurent za prvaka, itd.
Pogledaj samo koliko se novca u ligi potrosi na nove igrace, kakva je raspodjela novca na kraju sezone i da skoro sve ekipe mogu kupiti dobre igrace.
Premierliga je bez konkurencije najzanimljivija i najneizvjesnija.
Nakon Leicestera, vise niko se nece usuditi predvidjeti prvaka i vec prije sezone favorizovati jednu ili dvije ekipe.

Leicester je senzacija koja se dogadja jednom u nekoliko decenija, nije ni prvi ni poslednji put da takva ekipa osvoji neko prvenstvo. To sto oni i Chelsea sa 13 igraca mogu da dodju do titule govori o manjku kvaliteta, a za Chelsea su vec na polu sezoni pricali kako ne moze niko da stigne prednost od 7 bodova.

I koje su to 6 ekipe koje se bore za titulu, jer kad neko nagovesti da su Liverpool, Arsenal i Tottenham kandidati za titulu, osoba bude ismevana.

Arsenal-Leicester 4:3
Dobra utakmica, Kolasinac je veliko pojacanje za Arsenal pogotovo sto su ga dobili besplatno.
Kolasinac ce biti najbolji transfer ove sezone. Dovesti ovakvog igraca za dzaba mogu samo veliki. Buduci da je godinama u klubu mislim da se tu iskljucivo Wenger pita ali za male pare su doveli i Alexisa i jos mnoge igrace dok sa druge strane, mi ako ne izvadimo gutu novca ne znamo dovesti igraca.

https://twitter.com/jf9hasselbaink/status/897151744215584768

Da li je namerno ne znam, no, u svakom slučaju je Hasselbaink šuknuo Liverpoolu. =)) =))

Ovaj Everton je katastrofa živa. Gledao sam ih malo protiv Hajduka i ovo večeras. Ljudi su spiskali 130 miliona funti, a nikakvu ideju prema naprijed nemaju. Ni sami oni ne znaju kako su uspjeli postići onaj pogodak. Kyle Walker nezasluženo dobio crveni karton. U drugom poluvremenu, Everton ima igrača više i opet ne mogu ljudi 3 pasa sastavit. I onda kompenzacija sudije, crveni za Schneiderlina, naravno opet nezasluženo. Sudije u Premiershipu su u posljednjih nekoliko sezona katastrofa živa. City je zaslužio da ovo uzme. 

Sve u svemu, Everton zasada užas od ekipe. Ako im za vikend ne zabijemo tri komada, to će za mene biti razočaranje. 

Mali Calwer Lewin odličan igrač. Sigurdsson dva puta dodirnuo loptu nakon ulaska u igru.

Ma odlicno je ovo nakon 2.kola:

+3 United

+1 Liverpol

+1  City

Nakon dva kola imamo kikseve Chelsea, Liverpola, Arsenala i veceras Citya.

Ja vjerujm da uz 2-3 pojacanja mozemo odbraniti titulu.

Ovaj Everton je katastrofa živa. Gledao sam ih malo protiv Hajduka i ovo večeras. Ljudi su spiskali 130 miliona funti, a nikakvu ideju prema naprijed nemaju. Ni sami oni ne znaju kako su uspjeli postići onaj pogodak. Kyle Walker nezasluženo dobio crveni karton. U drugom poluvremenu, Everton ima igrača više i opet ne mogu ljudi 3 pasa sastavit. I onda kompenzacija sudije, crveni za Schneiderlina, naravno opet nezasluženo. Sudije u Premiershipu su u posljednjih nekoliko sezona katastrofa živa. City je zaslužio da ovo uzme. 

Sve u svemu, Everton zasada užas od ekipe. Ako im za vikend ne zabijemo tri komada, to će za mene biti razočaranje. 

Mali Calwer Lewin odličan igrač. Sigurdsson dva puta dodirnuo loptu nakon ulaska u igru.

još u četvrtak igraju kvale za EL u Splitu, pa nazad za Englesku i u nedjelju dolaze na Bridge..očekujem sigurna 3 boda ;)

apropo crvenog walkeru, to sam vidio pa ću sam to i komentirati, znači smi ju ri ja

Prvi su dobili 2-0, tako da u Splitu (barem se nadam kao navijač Hajduka) bi mogli istrčati u rezervnom sastavu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.