9. august 2017.9 god. comment_273824 Sta ste ocekivali, da ce Murinjo da se nadigrava nakon sto je potrosio preko 300 miliona funti na igrace za godinu dana? Uozbiljite se. U PL ce ono biti dovoljno za vrh, posto niko nema igru. https://highlightsfootball.com/video/real-madrid-vs-manchester-united-highlights-full-match-2/5/ 83. minut utakmice, nakon 38 i po minuta u ovom klipu, Rashford pada 2 sekunde nakon sto ga je Carvajal mozda okrznuo i nije dive? Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273833 Oni nemaju šanse da se bore za titulu, prvi će biti City. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273834 Cuj prvi ce biti City. Ko je nama odmah na pocetku garantovao prvomjesto ili Lesteru prije svije sezone. City godinama izgleda najjaci tim Engleske i najvise trose na igrace ali zadnjih godina nema rezultata.U Premierligi se nikada ne moze predvidjeti prvak kao Francuskoj, Spaniji i Njemackoj.I ove godine Premierliga je najzanimljivija jer za prvaka se bori nekoliko klubova (Chelsea, City, United, Arsenal, Tottenham, pa cak i Liverpool kojeg ne treba otpisati a koji je od velike šestorke mozda i najslabija ekipa ali moze iznenaditi.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273836 Tradicionalno najavljivanje 6 timova za titulu da bi nakon 15-ak kola bilo jasno ko ce da osvoji, dok se ostali grcevito bore za top 4. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273838 Jbg igi kad se nezna ko ce hahah Realno znamo da arsenal koke i liver nece al opet bude zanimljivo Nezz sta si toliko proti prema Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273839 Nisam protiv Prema, vec protiv laznog reklamiranja i preuvelicavanja. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273841 Bitno je da se Liverpool očuvao od napada kokošara iz Katalonije koji dobivaju odbijenice od svih redom. Time su konkurentniji u borbi za titulu. Ne verujem da će City biti jako dugo na prvoj poziciji, čak i da krenu jako u sezonu. Prošle godine su se nakon 15 kola raspali. United će vjerojatno dobiti puno manjih utakmica, u velikim su dosta dobri. Liverpool ako uđe u seriju može oko drugog mjesta stalno. Mislim da će Tottenham pasti ove sezone i da ćemo se mi sa Arsenalom boriti za četvrtu poziciju. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273843 Gle Championa sto je skroman postao, predvidja Unitedu borbu sa Arsenalom za cetvrto mesto. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273845 Nisam protiv Prema, vec protiv laznog reklamiranja i preuvelicavanja.Da je neko prije tri godine napisao da ce se Leicester boriti za prvaka, da li bi rekao da je preuvelicavanje ili smak svijeta? Da li je neko mogao predvidjeti da ce Chelsea biti prvak, da ce Tottenham do samog kraja ostati konkurent za prvaka, itd. Pogledaj samo koliko se novca u ligi potrosi na nove igrace, kakva je raspodjela novca na kraju sezone i da skoro sve ekipe mogu kupiti dobre igrace. Premierliga je bez konkurencije najzanimljivija i najneizvjesnija. Nakon Leicestera, vise niko se nece usuditi predvidjeti prvaka i vec prije sezone favorizovati jednu ili dvije ekipe. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273846 Leicester je senzacija koja se dogadja jednom u nekoliko decenija, nije ni prvi ni poslednji put da takva ekipa osvoji neko prvenstvo. To sto oni i Chelsea sa 13 igraca mogu da dodju do titule govori o manjku kvaliteta, a za Chelsea su vec na polu sezoni pricali kako ne moze niko da stigne prednost od 7 bodova. I koje su to 6 ekipe koje se bore za titulu, jer kad neko nagovesti da su Liverpool, Arsenal i Tottenham kandidati za titulu, osoba bude ismevana. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273862 Arsenal-Leicester 4:3 Dobra utakmica, Kolasinac je veliko pojacanje za Arsenal pogotovo sto su ga dobili besplatno. Prijavi
12. august 2017.9 god. comment_273865 Kolasinac ce biti najbolji transfer ove sezone. Dovesti ovakvog igraca za dzaba mogu samo veliki. Buduci da je godinama u klubu mislim da se tu iskljucivo Wenger pita ali za male pare su doveli i Alexisa i jos mnoge igrace dok sa druge strane, mi ako ne izvadimo gutu novca ne znamo dovesti igraca.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
12. august 2017.9 god. comment_273873 Bas su ono ozila doveli jeftino, a nisu ni Sancheza dzabe, tada je to bila dobra cifra, onda smo i mi Hazarda za sicu doveli. Prijavi
13. august 2017.9 god. comment_273969 United izgledao danas i više nego dobro, vidjet ćemo kako će nastaviti Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274001 https://twitter.com/jf9hasselbaink/status/897151744215584768 Da li je namerno ne znam, no, u svakom slučaju je Hasselbaink šuknuo Liverpoolu. =)) =)) Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274266 Ovaj Everton je katastrofa živa. Gledao sam ih malo protiv Hajduka i ovo večeras. Ljudi su spiskali 130 miliona funti, a nikakvu ideju prema naprijed nemaju. Ni sami oni ne znaju kako su uspjeli postići onaj pogodak. Kyle Walker nezasluženo dobio crveni karton. U drugom poluvremenu, Everton ima igrača više i opet ne mogu ljudi 3 pasa sastavit. I onda kompenzacija sudije, crveni za Schneiderlina, naravno opet nezasluženo. Sudije u Premiershipu su u posljednjih nekoliko sezona katastrofa živa. City je zaslužio da ovo uzme. Sve u svemu, Everton zasada užas od ekipe. Ako im za vikend ne zabijemo tri komada, to će za mene biti razočaranje. Mali Calwer Lewin odličan igrač. Sigurdsson dva puta dodirnuo loptu nakon ulaska u igru. Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274268 Ma odlicno je ovo nakon 2.kola: +3 United +1 Liverpol +1 City Nakon dva kola imamo kikseve Chelsea, Liverpola, Arsenala i veceras Citya. Ja vjerujm da uz 2-3 pojacanja mozemo odbraniti titulu. Prijavi
21. august 2017.9 god. comment_274269 Ovaj Everton je katastrofa živa. Gledao sam ih malo protiv Hajduka i ovo večeras. Ljudi su spiskali 130 miliona funti, a nikakvu ideju prema naprijed nemaju. Ni sami oni ne znaju kako su uspjeli postići onaj pogodak. Kyle Walker nezasluženo dobio crveni karton. U drugom poluvremenu, Everton ima igrača više i opet ne mogu ljudi 3 pasa sastavit. I onda kompenzacija sudije, crveni za Schneiderlina, naravno opet nezasluženo. Sudije u Premiershipu su u posljednjih nekoliko sezona katastrofa živa. City je zaslužio da ovo uzme. Sve u svemu, Everton zasada užas od ekipe. Ako im za vikend ne zabijemo tri komada, to će za mene biti razočaranje. Mali Calwer Lewin odličan igrač. Sigurdsson dva puta dodirnuo loptu nakon ulaska u igru. još u četvrtak igraju kvale za EL u Splitu, pa nazad za Englesku i u nedjelju dolaze na Bridge..očekujem sigurna 3 boda ;) apropo crvenog walkeru, to sam vidio pa ću sam to i komentirati, znači smi ju ri ja Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274276 Prvi su dobili 2-0, tako da u Splitu (barem se nadam kao navijač Hajduka) bi mogli istrčati u rezervnom sastavu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.