1. juni 2017.9 god. comment_271488 Koliko bi vi bili spremni dati za Virdzila? 50 miliona je pocetna cijena, konkurent u licitaciji nam je City, bas me zanima koliko bi vi dali za njega? Opet naglasavam, 50 miliona je pocetna cijena. Da li vrijedi toliko? Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271489 Takvo je trziste danas gdje igrac ako je i malo kvalitetan vrijedi 30-40 miliona tj ne vrijedi ali se placa toliko. E ako se moze dat 40 miliona za neke neprovjerene igrace, za prosjecne igrace, onda se moze dat i vise od 50 miliona za mozda i najboljeg stopera lige. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271490 Ja bi da 60 max vrijedi u danasnjin okvirima te pare al ovisi kako je s obziron dae dugo ozlheden i nznm koliko mue ugovora ostalo Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271493 Dati 50 miliona za Juventusove skaute, isplatiće se višestruko. Jest da ih mrzim, ali im se divim na transfer politici. S njihovim skautima Pep bi mogao potrošit 500 miliona, mi bi potrošili 100 i opet napravili bolju ekipu. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271505 Ma ne moramo mi nikoga preplaćivati pa ćemo dovesti plan C na svakoj poziciji, mi ako nećemo da platimo 60 miliona za Van Dijka pa ima ko hoće a mi ćemo gledati. Kao što je neko rekao ok nećemo da dajemo za Pogbu 100+ miliona i slično ali transferi od 50-60 miliona moraju da nam postanu normala ako hocemo pojačati ekipu.. Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271507 Koliko bi vi bili spremni dati za Virdzila? 50 miliona je pocetna cijena, konkurent u licitaciji nam je City, bas me zanima koliko bi vi dali za njega? Opet naglasavam, 50 miliona je pocetna cijena. Da li vrijedi toliko? gle, u teoriji Čelziju čak VVD ne mora da bude prioritet, ti u sistemu sa 3 pozadi možeš da postigneš dobre rezultate i sa slabijim igračima, kao što smo to ove sezone jelte i videli ali očito da Konte nije tip trenera kao Klop ili Pep da je ofanzivan pre svega, nije ni kao Otac da je defanzivan i podredjen protivniku i onda imaš situaciju da mi većinu utakmica igramo protiv iole jačeg protivnika sa Matićem umesto Fabregasom pošto on uvek traži tu neku zlatnu granicu izmedju/balans izmedju napada i odbrane ali ako ti hoćeš jednog dana da predješ na 4 pozadi onda moraš da nadješ ponovo jake štopere kao što smo to nekad imali, druga stvar Kejhil ne može da igra u visoko postavljenoj liniji, ok, može sa tri pozadi ali kako, uvek imao tu nekog osigurača zato je VVD od suštinske važnosti iz našeg ugla na drugu stranu, gotovo sam siguran da će svaku ekipu iz top6 podiću onoliko koliko je to Kante učinio za nas i siguran sam da će njegov transfer dosta uticati na raspored ekipa unutar top4 sledeće sezone, pre svega na položaj Liverpula i Sitija Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271509 Sve to stoji, ali uzimajuci sve okolnosti kao sto su City koji nam je najveci konkurent, pa i to da bi morali izdvojiti cak i 70 miliona a mozda i vise, opet pitam, da li vrijedi? Koliko su arapi spremni ici mislim da bi ponudili i vise od toga ukoliko bude potrebno, i onda ko je tu lud? Nasa uprava sto bi odustala od takve igre ili oni koji bi ponudili toliko? Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271510 a šta da ti kažem, ja ne bih preplatio Sterlinga, Stounsa, Pogbu, Lukakua ali Virdzila bih mislim, za Lukakua je glopo pričati pošto smo ga mi kupili kad je i trebalo, sad što ga nismo razvijali je drugo pitanje Prijavi
1. juni 2017.9 god. comment_271512 Sve to stoji, ali uzimajuci sve okolnosti kao sto su City koji nam je najveci konkurent, pa i to da bi morali izdvojiti cak i 70 miliona a mozda i vise, opet pitam, da li vrijedi? Koliko su arapi spremni ici mislim da bi ponudili i vise od toga ukoliko bude potrebno, i onda ko je tu lud? Nasa uprava sto bi odustala od takve igre ili oni koji bi ponudili toliko? Za te pare od štopera bih očekivao da u proseku preseče svaku loptu u svakoj utakmici, da može da nadskoči Michaela Jordana u vazdušnom duelu, da ima bar 30 uspešnih startova po utakmici, da ima savršen pregled igre, da istrči maraton na svakoj utakmici, da ima kontrolu lopte kao Ronaldinho i da ne pravi više od dve greške po sezoni. Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271513 Ti si zapeo u nekom drugom stoljeću, danas već dokazanog top igrača nemoš dobit ispod 50M, i to je tako, sviđalo se nama ili ne. Ja mislim da za njega treba dat koliko god treba, u ovom trenutku nema boljeg stopera na tržištu, već je upoznat s ligom tako da nema straha od ne adaptacije i sa svojih 25 godina je dugoračno rješenje, čak i potencijalna legenda. A danas su takve cijene da se za takvog igrača treba i odrješit kesa (a nije da nemamo) Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271516 ovo što on piše se slaže sa mnogim dešavanjima u i oko kluba, sad odakle mu informacije, pojma nemam, znam samo da se on uvek javlja kad su tekstovi oko stadiona ali pod pretpostavkom da su neke informacije tačne onda će ljudi koji kukaju svakodnevno i pljuju naše igrače biti razočarani, pošto potrošnju i način rada kao kod Sitija neće videti https://twitter.com/danlevene/status/870416167910952961 Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271519 Ti si zapeo u nekom drugom stoljeću, danas već dokazanog top igrača nemoš dobit ispod 50M, i to je tako, sviđalo se nama ili ne. Ja mislim da za njega treba dat koliko god treba, u ovom trenutku nema boljeg stopera na tržištu, već je upoznat s ligom tako da nema straha od ne adaptacije i sa svojih 25 godina je dugoračno rješenje, čak i potencijalna legenda. A danas su takve cijene da se za takvog igrača treba i odrješit kesa (a nije da nemamo) Ne baš, ovo je farsa, 70 miliona za štopera ekipe iz sredine tabele, nijedan defanzivac ne može da opravda tu cenu. Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271521 Pa nekoć ni 10M nijedan igrač nije mogao opravdat pa vidi dokle su danas cijene došle. Nije bitno može li neki igrač opravdat tu cijenu ili ne (jer je ni jedan ne može opravdat, danas svakakvi bezveznjaci koštaju 20-30M a ne vrijede toliko) nego ima li tko ko je voljan platit tu cijenu. A očito ima. Ako smo nekoć Luiza prodali za 50M, ako je Stones koštao 50M onda su to očito današnje cijene. Van Dijk je bolji obojice, plus je u premu tolika inflacija novaca (http://www.skysports.com/football/news/11668/10900647/chelsea-lead-premier-league-payments-with-150-8m) gdje i raspali Sunderland dobiva skoro 100M tako da je tih 70M za Van Dijka realna cijena. Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271522 Diablo se smejao za onaj članak o o Silvi :hljeb: , kako Monako traži 70m, na kraju je stvarno tolko i bilo :hail: https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/868068070543294465 Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271529 The paucity of signings in summer 2015 was due for the most part to Jose Mourinho’s key targets being unavailable (remember the breakdown in negotiations between Chelsea and Everton over John Stones), and the manager failing to offer-up any alternatives. Which is how Emenalo ended up signing Papy Djilobodji on deadline day: an investment player, who eventually yielded more than twice what he cost. And that lack of communication within Chelsea was a clear precursor of what happened to Mourinho later the same year. Dok je Conte ponudio alternative u vidu Alonsa, Luiza i tako tih. Mourinho nije imao alternative za stonesa i ostale igrace. Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271532 malo mi je to preterano da nije imao alternative, kolko se sećam poslalo se jedna,dve ponude za Markinjosa isto kao što je Felipe Luis bio rezevna opcija kad je Šou bio prva meta Taj Dan, iako izgleda ima neke izvore u klubu, čini mi se da ipak piše malo "navijački" ali ono u čemu se svi ti "Insajderi" slažu je to da je nešto opasno smrdelo na relaciji Murinjo-Klub (čitaj taj famozni odbor) Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271533 Ja vjerujem da nije imao alternative jer je mislio da mu ne treba. Lik je bio toliko bahat da je bio uvjeren da će dobit Stonesa, i da su on i Chelsea bogom dani i da ih nitko ne smije odbit. Šta se nesjećate njegovih bahatih izjava u stilu: mi smo Chelsea, prvaci englseke kako ih nije sram nas odbit, šta ja poželim tako mora bit... Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271539 Hahahha, ali u kurcu, pretplatili igraca koji ne zna gdje trci, nema passa, nema finishing, pravi adama traore :D Prijavi
2. juni 2017.9 god. comment_271540 Hahahha, ali u kurcu, pretplatili igraca koji ne zna gdje trci, nema passa, nema finishing, pravi adama traore :DTog istog igraca smo mi platili 20 miliona dok je bio nepoznanica u Baselu, sad je napredovao u Romi i Salah je odlican igrac. Vise ce pokazati nego Wilian u Chelsesju. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271544 Tog istog igraca smo mi platili 20 miliona dok je bio nepoznanica u Baselu, sad je napredovao u Romi i Salah je odlican igrac. Vise ce pokazati nego Wilian u Chelsesju. 11 miliona funti Zemice :D Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271551 https://twitter.com/TheAnalysisVids/status/799358135609729024 Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271555 malo mi je to preterano da nije imao alternative, kolko se sećam poslalo se jedna,dve ponude za Markinjosa Aternativa igracu kog ne mmoze da dovede bio igrac koga ne moze da dovede :D Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271556 hahah, e pa jbg, kad nije majstor ko Konte da iskopa krakatog odbeglog ubicu Alonsa :fantom: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.