15. januar 2017.9 god. comment_265612 Uspoređivati kloppa i contea nema mi smisla, obojica rade super posao i po meni dva najbolja trenera trenutno, ali reci da nagrada treba otici kloppu ako mi dignemo trofej je apsurdno. Pa kloppu je ovo druga sezona u liverpoolu, conteu prva; ne moze se poreci da je conte za sada malo bolji, u kracem periodu napravio je bolji posao, pogotovo kad pogledas kakvo rasulo je naslijedio Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265631 Može li neko da objasni fudbalsku inovaciju Zabaleta u veznom redu :O Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265633 Može li neko da objasni fudbalsku inovaciju Zabaleta u veznom redu :o Zato i je "inovator" :D Ono sto nikom ne bi palo na pamet, njemu je legitimno Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265634 Može li neko da objasni fudbalsku inovaciju Zabaleta u veznom redu :o Mislim da je Everton objasnio jako dobro :D Usralo Pepa da u Lahmu otkrije i dobrog veznjaka i to isto pokusao sa Zabaletom i popušio, čovjeku očigledno na svakoj poziciji treba WC igrač da bi napravio nešto... Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265661 Može li neko da objasni fudbalsku inovaciju Zabaleta u veznom redu :o Koliko god se to cinilo nelogicnim potezom, meni je jos nelogicnije forsiranje one rupe na golu, Brava. Najozbiljnije mislim, Premiership ne pamti losijeg golmana zadnje decenije od njega. Pa bukvalno svaki sut upucen u okvir gola zavrsava iza njegovih ledja. Jel moguce da covjek bas, ama bas nista ne moze da odbrani ?! Fazon je sto je to vidi i Guardiola, i zna da se sjebao prilikom prodaje Harta i njegovim dovodjenjem, ali je toliko tvrdoglav da ne zeli da ga stavi na klupu, prosto bi na taj nacin priznao gresku, al on to ne zeli da uradi. Nema drugog objasnjenja. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265666 Koliko god se to cinilo nelogicnim potezom, meni je jos nelogicnije forsiranje one rupe na golu, Brava. Najozbiljnije mislim, Premiership ne pamti losijeg golmana zadnje decenije od njega. Pa bukvalno svaki sut upucen u okvir gola zavrsava iza njegovih ledja. Jel moguce da covjek bas, ama bas nista ne moze da odbrani ?! Fazon je sto je to vidi i Guardiola, i zna da se sjebao prilikom prodaje Harta i njegovim dovodjenjem, ali je toliko tvrdoglav da ne zeli da ga stavi na klupu, prosto bi na taj nacin priznao gresku, al on to ne zeli da uradi. Nema drugog objasnjenja. Hart je na posudbi do kraja sezone ja mislim. Živo me zanima šta će mu ćelavi imati za reći kad se vrati i oduva onu rupetinu sa gola, šta će glava reći Hartu i navijačima. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265671 I Klopp i Conte su odlični trenere, doktori za Mou i Pepa. Klopp ima nešto lošiju ekipu od Contea, ali kod Contea je fascinantno kojem je brzinom došao do ovoga do čega je došao. Na kraju sezone treba dobit nagradu onaj koji osvoji, a to će bit Conte :) Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265723 Manchester United have hit 510 long balls in the Premier League this season - which puts them 12th in the league's rankingLiverpool are 16th with 478Crystal Palace have played the most long balls (796), while league leaders Chelsea have made the fewest (361) interesantno Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265732 Guardiola na ljeto želi Bertranda. E tugo moja kakvog igrača za siću prodasmo. http://www.telegraph.co.uk/football/2017/01/16/pep-guardiola-plots-major-manchester-city-clear-out-disastrous/ Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265800 Tottenham Starting XI : Lloris 10m Walker 4m Dier 4m Vertonghen 10m Alderweireld 13m Rose 1m Dembele 15m Wanyama 11m Eriksen 11m Alli 5m Kane 0m Total £84m. Pogba £89m Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265812 Izuzetno dobru ekipu su slozili sa malo para, opet kazem, ne bih se dvoumio uzet njihovu startnu postavu prije nego od utda. Od njih svih najvise njima zelim top4, pa i drugo mjesto iza nas Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265815 Hart je na posudbi do kraja sezone ja mislim. Živo me zanima šta će mu ćelavi imati za reći kad se vrati i oduva onu rupetinu sa gola, šta će glava reći Hartu i navijačima.Neće ništa ,on je pička, preko nekog će komunicirati sa Hartom, ako ga uopšte vrati. Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265816 Teško da će ga vratit i time priznat da je pogrješio... Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265824 Pa naravno da neće jer je govno, mislim da ste svi pogledali situaciju sa Eto'o-m i vidi se koja je šupčina ali zato kome igraču liže muda baš se pošteno naliže. Glori glori junajted pokazuje kakav su kurac od tima te da ne mogu uraditi ništa bez Fergusone i svaki prelazni rok moraju lupiti 100 milki na jednog igrača kako bi se borili za titulu. Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265827 Jel od sad Guardiolu i zvanicno zovemo " Glava " ? glava ili govno, svejedno je smeće od čovjeka Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265836 Šta se dešava sa situacijom oko Matipa, nije otišao na AKN ali iz nekog razloga ne smije nastupiti ni za Liverpool. Mislim da se i FIFA umješala.. Prijavi
18. januar 2017.9 god. comment_265840 Kamerun nije na vrijeme dao dozvolu da može odsustvovati sa AKN.Kamerun nije na vrijeme dao dozvolu da može odsustvovati sa AKN. Prijavi
19. januar 2017.9 god. comment_265894 Verthongen out 2 mjeseca, vidjet ćemo kako će se Spursi snalaziti bez njega, bez Tobya su bili znatno ranjivi u odbrani. Legao bi nam X za vikenda City-Tottenham. Prijavi
19. januar 2017.9 god. comment_265897 E ovo je udarac za tottenham, šteta, toga sam se i pribojavao za njih jer oni nemaju neku širinu sastava, valjda će uspjeti zadržati priključak za top4. I dalje mislim kako ne bi mogli ispušiti od citya s obzirom na trenutno stanje, x bi bio savršen Prijavi
19. januar 2017.9 god. comment_265899 Ma i pobjeda citya je odlicna. Samo da kokosi ne dobiju Prijavi
19. januar 2017.9 god. comment_265901 Moraju se vjerovatno vratiti na 4 igrača pozadi tako da Dier i Toby vjerovatno idu na stopere a bekove naravno znamo, imaju jos i Wimmera koji moze uskociti kao stoper ali mislim da će tu ubosti sa Dier-om. Što se derbija tiče gotovo sam siguran u kiks Totenhema. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.