Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Uspoređivati kloppa i contea nema mi smisla, obojica rade super posao i po meni dva najbolja trenera trenutno, ali reci da nagrada treba otici kloppu ako mi dignemo trofej je apsurdno. Pa kloppu je ovo druga sezona u liverpoolu, conteu prva; ne moze se poreci da je conte za sada malo bolji, u kracem periodu napravio je bolji posao, pogotovo kad pogledas kakvo rasulo je naslijedio

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Može li neko da objasni fudbalsku inovaciju Zabaleta u veznom redu :o

Zato i je "inovator" :D Ono sto nikom ne bi palo na pamet, njemu je legitimno

Mislim da je Everton objasnio jako dobro :D

Usralo Pepa da u Lahmu otkrije i dobrog veznjaka i to isto pokusao sa Zabaletom i popušio, čovjeku očigledno na svakoj poziciji treba WC igrač da bi napravio nešto...

Koliko god se to cinilo nelogicnim potezom, meni je jos nelogicnije forsiranje one rupe na golu, Brava. Najozbiljnije mislim, Premiership ne pamti losijeg golmana zadnje decenije od njega. Pa bukvalno svaki sut upucen u okvir gola zavrsava iza njegovih ledja. Jel moguce da covjek bas, ama bas nista ne moze da odbrani ?!

Fazon je sto je to vidi i Guardiola, i zna da se sjebao prilikom prodaje Harta i njegovim dovodjenjem, ali je toliko tvrdoglav da ne zeli da ga stavi na klupu, prosto bi na taj nacin priznao gresku, al on to ne zeli da uradi. Nema drugog objasnjenja.

Koliko god se to cinilo nelogicnim potezom, meni je jos nelogicnije forsiranje one rupe na golu, Brava. Najozbiljnije mislim, Premiership ne pamti losijeg golmana zadnje decenije od njega. Pa bukvalno svaki sut upucen u okvir gola zavrsava iza njegovih ledja. Jel moguce da covjek bas, ama bas nista ne moze da odbrani ?!

Fazon je sto je to vidi i Guardiola, i zna da se sjebao prilikom prodaje Harta i njegovim dovodjenjem, ali je toliko tvrdoglav da ne zeli da ga stavi na klupu, prosto bi na taj nacin priznao gresku, al on to ne zeli da uradi. Nema drugog objasnjenja.

Hart je na posudbi do kraja sezone ja mislim. Živo me zanima šta će mu ćelavi imati za reći kad se vrati i oduva onu rupetinu sa gola, šta će glava reći Hartu i navijačima.

I Klopp i Conte su odlični trenere, doktori za Mou i Pepa. Klopp ima nešto lošiju ekipu od Contea, ali kod Contea je fascinantno kojem je brzinom došao do ovoga do čega je došao. Na kraju sezone treba dobit nagradu onaj koji osvoji, a to će bit Conte :)

Izuzetno dobru ekipu su slozili sa malo para, opet kazem, ne bih se dvoumio uzet njihovu startnu postavu prije nego od utda. Od njih svih najvise njima zelim top4, pa i drugo mjesto iza nas

Hart je na posudbi do kraja sezone ja mislim. Živo me zanima šta će mu ćelavi imati za reći kad se vrati i oduva onu rupetinu sa gola, šta će glava reći Hartu i navijačima.

Neće ništa ,on je pička, preko nekog će komunicirati sa Hartom, ako ga uopšte vrati.

Pa naravno da neće jer je govno, mislim da ste svi pogledali situaciju sa Eto'o-m i vidi se koja je šupčina ali zato kome igraču liže muda baš se pošteno naliže.

Glori glori junajted pokazuje kakav su kurac od tima te da ne mogu uraditi ništa bez Fergusone i svaki prelazni rok moraju lupiti 100 milki na jednog igrača kako bi se borili za titulu.

Kamerun nije na vrijeme dao dozvolu da može odsustvovati sa AKN.
Kamerun nije na vrijeme dao dozvolu da može odsustvovati sa AKN.

E ovo je udarac za tottenham, šteta, toga sam se i pribojavao za njih jer oni nemaju neku širinu sastava, valjda će uspjeti zadržati priključak za top4. I dalje mislim kako ne bi mogli ispušiti od citya s obzirom na trenutno stanje, x bi bio savršen

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.