8. januar 2017.9 god. comment_265137 Nema potrebe da hlupas gluposti bezveze, nije ti dobar raspored. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265142 U pravu je zemo, igraju protiv tottenhama, a ne burnleya tu zadnju gostujucu. Igrali su protiv Burnleya vec. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265150 United igra s Tottenhamom zadnju,kad smo igrali s njima komentator rekao da će Tottenham zadnju utakmicu na WHL prije renoviranja igrati sa Unitedom. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265183 https://twitter.com/GGFN_/status/818177627051724802 kakav uhljeb, no kakav klub takvi i igrači, čast izuzecima naravno priča se da je jedan od razloga zašto je napustio Real taj što mu je rečeno da će morati da se bori za poziciju sa Iskom, sad majstor traži garancije od kluba, normala da će pod Vengerom uvek imati zagarantovano mesto samo ti Vengeru produži ugovor, apsolutni pobednik ove godine sa izjavom da ako Čelzi ne osvoji titulu to je onda naša krivica, pazi ti ko je našo da priča o neosvajanju titule Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265185 Ma Arsenal i jeste za Ozila, neće taj kile, školski primjer flegme, da ima bilo šta njemačko osim državljanstva uz svoj talenat i kvalitet bio bi mašina. Mi da nismo podbacili početkom sezone kada su nas dobili 3-0 ne bi bilo derbi utakmicu u kojoj je on nešto uradio, kada igra ekipa igra i on, čim malo krene loše on pošalje mozak na godišnji. Kada su igrali protiv Citya čovjek se šeta dok njegova ekipa igra pressing, da ima pravde Sanchez bi po ugovoru imao pravo da im šamara 90% ekipe. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265189 Treba baciti ponudu dobru za Alexisa pa neka ide život, mislim da on ima sve što nama treba a sve i što Konte trazi WC je igrač. Prijavi
10. januar 2017.9 god. comment_265194 Wenger neće biti u top 4 ove sezone, garantiram......Svemu dođe kraj, tako i njegovom kiseljenju na klupi Arsenala. Siguran sam da će ga navijači odhebati na kraju sezone i da neće dobiti produženje ugovora čim nanjuše da stvari idu loše. Realno, Tottenham, City, Chelsea i Liverpool imaju kudikamo bolje ekipe Prijavi
10. januar 2017.9 god. comment_265195 Wenger neće biti u top 4 ove sezone, garantiram......Svemu dođe kraj, tako i njegovom kiseljenju na klupi Arsenala. Siguran sam da će ga navijači odhebati na kraju sezone i da neće dobiti produženje ugovora čim nanjuše da stvari idu loše. Realno, Tottenham, City, Chelsea i Liverpool imaju kudikamo bolje ekipe Pa druze ti si na sva usta falio Arsenal ove sezone. Kakve su to nagle promjene u tvom ponasanju? Prijavi
10. januar 2017.9 god. comment_265198 http://www.skysports.com/football/news/15122/10722222/the-changing-face-of-scouting-signing-toby-alderweireld How Spurs signed Toby Alderweireld inače ovaj lik(skaut) koji je dao intervju je napustio ubrzo Totenhem zajedno sa šefom koji je bio glavni za dovodjenje igrača priča se da su prsli totalno zbog odnosa sa predsednikom Totenhema ( više nije javna tajna da je prenaporan i nenormalan sa svojim zahtevima) They also did not manage to push through a deal for Michy Batshuayi whom eventually left Marseille for Chelsea and had been scouted by Mitchell extensively. prva meta Pocha, čak je ovaj Mičel tolko prso da je dao otkaz iako je imao neku klauzulu u ugovoru da u slučaju jednostranog raskida ugovora neće moći u odredjenom periodu da prihvati ponude drugih klubova pre toga je radio u Lesteru koji je u medjuvremenu napustio Stiv Volš koji je prešao u Everton Levy’s hardline stance on transfer negotiations and the club’s wage structure can make it difficult for Spurs to do business with clubs. Prijavi
11. januar 2017.9 god. comment_265276 Džabe i doping, opet -7 u odnosu na nas hehe Manchester City have been charged by the FA over broken anti-doping rules by failing to ensure their ‘club whereabouts’ information was accurate, contrary to Regulation 14(d). Prijavi
13. januar 2017.9 god. comment_265371 kaže Hjuz želi da dovede Berahina, zove ga i Arnautović ali WBA i dalje ne odgovara na ponude m/ ^:)^ :)) Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265442 jeste stariji intervju al preporuke za čitanje http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3745825/Ben-Gibson-says-silenced-critics-said-playing-Middlesbrough-Don-Corleone-uncle-chairman.html Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265468 Skidam kapu https://twitter.com/TransferRelated/status/820309252413784064 Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265469 Antonio 3 asistencije. Klasa. U redovima Arsenala, Sancez je danas poludio nakon sto ga je Wenger odlucio zamjeniti pri rezultatu 4:0. Sutao je boce, gestikulirao i na kraju se pokrio jaknom preko glave. Mozda ima i nesto vise, ko ce ga znati. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265471 Ma vjerovatno je htio dati još 1 gol kako bi postao prvi strijelac lige. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265472 meni se takvo ponašanje ne sviđa, ne bih ga dovodio, je da ti je wenger trener ali 0 od poštovanja Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265501 Možda i on to namjerno radi kako bi se posvađao sa nekim da bi mogao lakše da pređe kod nas i napokon i neki trofej bitan uzme a ne da trune u Arsenalu Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265507 sutra nam radi posao i kiks SItija pa onda u sledećem kolu navijati da dobiju Totenhem :D Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265510 sutra nam radi posao i kiks SItija pa onda u sledećem kolu navijati da dobiju Totenhem :D Od svih timova najvise uvjek iscekujem da City kiksa, sto vise to bolje jer luda je ono ekipa uvijek ih moze krenut bolje da se nakupi minusa kod njih dovoljno Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265514 Znao je Everton ove sezone odradit posao, otkinuti bodove protiv najjacih. Bice guravo na Goodisonu, kao i uvijek. Sto se tekme United vs Liverpool tice, navijacu za United ili remi, svejedno. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265517 Ma da mi otac igra u Liverpulu sutra navijam za United. Takodje i za Everton mada sam skoro pa 100% siguran da City dobija. Uopste mi se ne svidja ovaj Everton pod vodstvom Kumana. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265518 Ma ja u Sitiju vidim konkurenta samo ako se pojačaju ponovo, Pep je kako stoje stvari flopnuo, od priča onih Pepovaca koji su smarali dan i noć kako će se prošetati ligom, te kako je svetlosnim godinama ispred konkurencija do toga da ga spuštaju na zemlju bez pardona kao svakog drugog 1.Prvo što je rekao bih podcenio prem, imao je iza sebe apsolutnu podršku i mogo je osim Mesija da dovede praktično svakog igrača a on dovodi gomilu krila, potrošio je 150m funti doveo sve što je tražio i ponovo se priča kao da ništa nije uradio 2. Kad je postalo jasno da neke stvari neće funkcionisati šta je napravio, nastavio po starom, jbt sećam se kako je bilo kad su nas našamarali Liverpul i Arsenal, pa Konte se pljuvao tri dana a kad Pep izubi, onda se jelte čeka januar i novih 100m na bekove Od tog revolucionara se očekivalo više taktičkog manevra od selidbe Zabalete u vezni red Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.