Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

United igra s Tottenhamom zadnju,kad smo igrali s njima komentator rekao da će Tottenham zadnju utakmicu na WHL prije renoviranja igrati sa Unitedom.

https://twitter.com/GGFN_/status/818177627051724802

kakav uhljeb, no kakav klub takvi i igrači, čast izuzecima naravno

priča se da je jedan od razloga zašto je napustio Real taj što mu je rečeno da će morati da se bori za poziciju sa Iskom, sad majstor traži garancije od kluba, normala da će pod Vengerom uvek imati zagarantovano mesto

samo ti Vengeru produži ugovor, apsolutni pobednik ove godine sa izjavom da ako Čelzi ne osvoji titulu to je onda naša krivica, pazi ti ko je našo da priča o neosvajanju titule

Ma Arsenal i jeste za Ozila, neće taj kile, školski primjer flegme, da ima bilo šta njemačko osim državljanstva uz svoj talenat i kvalitet bio bi mašina. Mi da nismo podbacili početkom sezone kada su nas dobili 3-0 ne bi bilo derbi utakmicu u kojoj je on nešto uradio, kada igra ekipa igra i on, čim malo krene loše on pošalje mozak na godišnji. Kada su igrali protiv Citya čovjek se šeta dok njegova ekipa igra pressing, da ima pravde Sanchez bi po ugovoru imao pravo da im šamara 90% ekipe.

Wenger neće biti u top 4 ove sezone, garantiram......Svemu dođe kraj, tako i njegovom kiseljenju na klupi Arsenala. Siguran sam da će ga navijači odhebati na kraju sezone i da neće dobiti produženje ugovora čim nanjuše da stvari idu loše. 

Realno, Tottenham, City, Chelsea i Liverpool imaju kudikamo bolje ekipe

Wenger neće biti u top 4 ove sezone, garantiram......Svemu dođe kraj, tako i njegovom kiseljenju na klupi Arsenala. Siguran sam da će ga navijači odhebati na kraju sezone i da neće dobiti produženje ugovora čim nanjuše da stvari idu loše. 

Realno, Tottenham, City, Chelsea i Liverpool imaju kudikamo bolje ekipe

Pa druze ti si na sva usta falio Arsenal ove sezone. Kakve su to nagle promjene u tvom ponasanju?

http://www.skysports.com/football/news/15122/10722222/the-changing-face-of-scouting-signing-toby-alderweireld

How Spurs signed Toby Alderweireld

inače ovaj lik(skaut) koji je dao intervju je napustio ubrzo Totenhem zajedno sa šefom koji je bio glavni za dovodjenje igrača

priča se da su prsli totalno zbog odnosa sa predsednikom Totenhema ( više nije javna tajna da je prenaporan i nenormalan sa svojim zahtevima)

They also did not manage to push through a deal for Michy Batshuayi whom eventually left Marseille for Chelsea and had been scouted by Mitchell extensively. 

prva meta Pocha, čak je ovaj Mičel tolko prso da je dao otkaz iako je imao neku klauzulu u ugovoru da u slučaju jednostranog raskida ugovora neće moći u odredjenom periodu da prihvati ponude drugih klubova

pre toga je radio u Lesteru koji je u medjuvremenu napustio Stiv Volš koji je prešao u Everton

Levy’s hardline stance on transfer negotiations and the club’s wage structure can make it difficult for Spurs to do business with clubs.

Antonio 3 asistencije. Klasa.

U redovima Arsenala, Sancez je danas poludio nakon sto ga je Wenger odlucio zamjeniti pri rezultatu 4:0. Sutao je boce, gestikulirao i na kraju se pokrio jaknom preko glave. Mozda ima i nesto vise, ko ce ga znati.

15977494_1300835970008367_37145882074417

Znao je Everton ove sezone odradit posao, otkinuti bodove protiv najjacih. Bice guravo na Goodisonu, kao i uvijek.

Sto se tekme United vs Liverpool tice, navijacu za United ili remi, svejedno. 

Ma da mi otac igra u Liverpulu sutra navijam za United. Takodje i za Everton mada sam skoro pa 100% siguran da City dobija. Uopste mi se ne svidja ovaj Everton pod vodstvom Kumana.

Ma ja u Sitiju vidim konkurenta samo ako se pojačaju ponovo, Pep je kako stoje stvari flopnuo, od priča onih Pepovaca koji su smarali dan i noć kako će se prošetati ligom, te kako je svetlosnim godinama ispred konkurencija do toga da ga spuštaju na zemlju bez pardona kao svakog drugog

1.Prvo što je rekao bih podcenio prem, imao je iza sebe apsolutnu podršku i mogo je osim Mesija da dovede praktično svakog igrača a on dovodi gomilu krila, potrošio je 150m funti doveo sve što je tražio i ponovo se priča kao da ništa nije uradio

2. Kad je postalo jasno da neke stvari neće funkcionisati šta je napravio, nastavio po starom, jbt sećam se kako je bilo kad su nas našamarali Liverpul i Arsenal, pa Konte se pljuvao tri dana a kad Pep izubi, onda se jelte čeka januar i novih 100m na bekove

Od tog revolucionara se očekivalo više taktičkog manevra od selidbe Zabalete u vezni red

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.