Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Malo statistike i informacija:

Liverpul je u 8 utakmica ove sezone u svim takmičenjima postigao 24 gola, što je njihov najefikasniji početak sezone još od 1895. godine!

Retardirana ekipa.

City je prva ekipa koja je vezala 6 vezanih pobeda na startu sezone još od Chelseaja 2009. Takođe, Pep i Ancelotti su jedini treneri kojima je to kao novajlijama u ligi pošlo za rukom.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Malo statistike i informacija:

Liverpul je u 8 utakmica ove sezone u svim takmičenjima postigao 24 gola, što je njihov najefikasniji početak sezone još od 1895. godine!

Retardirana ekipa.

City je prva ekipa koja je vezala 6 vezanih pobeda na startu sezone još od Chelseaja 2009. Takođe, Pep i Ancelotti su jedini treneri kojima je to kao novajlijama u ligi pošlo za rukom.

A sto je nekad i jos bitnije to je igra same ekipe. Obje ekipe igraju veoma atraktivan fudbal, napadacki, stvaraju puno prilika i sto je najvaznije lijepo ih je gledati.

West Ham opet izgubio, borice se za opstanak. Treba im u januarskom prelaznom roku uzeti Payeta i Rida pa nek idu u championship.
Znaci suma sumarum dobili smo raspali WHU, slabasni Burnley i nekako ni mi samo ne znamo kako okrenuli protiv Watforda. Izbio nam 2 boda mrtvi Swansea a Arsenal i Liverpool napravili filovane paprike od nas. Boga mi tesko nam se dalje..

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Dakle, sljedeća zanimljiva tri kola:

Tottenham - City

City - Everton

City - Southampton

Bez de Bruynea u napadu. Tottenham će im uzet bodove, možda i sva tri. Zanimljivo i da bez Kanea ubijaju, nastavljaju sa igrama iz prošle sezone. Everton sa Koemanom bi im mogao bod otkinuti, tvrda ekipa, Southamptona će dobiti glatko. 

Hull - Chelsea

Chelsea - Leicester

Chelsea - United

Leicestera ćemo dobiti, Hulla bi morali tući po svim zakonima svemira, ne ide im sa velikim ekipama ove godine, ali mislim da će nas United okinuti na Stamfordu zbog Mourinhovog skora sa bivšim ekipama

Swansea - Liverpool

Liverpool - United

Liverpool - WBA

Ovo bi morale biti barem dvije pobjede, sa Unitedom 50 - 50, obje ekipe mogu i dati i primiti, možda blaga prednost Liverpoola jer igraju doma

United - Stoke

Lpool - United

Chelsea - United

Stokea će razbiti, Lpool će im uzeti bodove, vjerojatno će nas dobiti na Bridgeu

Burnley - Arsenal

Arsenal - Swansea

Arsenal - Middlesbrough 

Sve osim tri glatke pobjede je iznenađenje

Večeras ludnica u Championshipu. Utakmica između Newcastlea i Norwicha puna preokreta i uzbuđenja. Newcastle poveo sa 1-0 da bi Norwich kasnije okrenuo na 1-3. Newcastle smanjuje na 2-3 i onda u četvrtoj i petoj minudi sudijske nadoknade postižu golove za potpuni preokret. 

• Autor
Kad bi vi Balkanci mogli biti objektivni samo na 10 minuta i vidjeti da je Zlatan Ibrahimović jedno cigansko-romsko ufurano i nafurano egocentrično i egoistično govno koje je odličan igrač. Nikav bog nogometa. Nogometaši koji imaju tu ljudsku veličinu su Zanetti, Drogba, Lampard, Raul itd, a nikako ne Ciganin Ibrahimović kojem je jedino nosina veća ega. On i Mourinho su se pravo našli.

Kad bi vi Balkanci mogli biti objektivni samo na 10 minuta i vidjeti da je Zlatan Ibrahimović jedno cigansko-romsko ufurano i nafurano egocentrično i egoistično govno koje je odličan igrač. Nikav bog nogometa. Nogometaši koji imaju tu ljudsku veličinu su Zanetti, Drogba, Lampard, Raul itd, a nikako ne Ciganin Ibrahimović kojem je jedino nosina veća ega. On i Mourinho su se pravo našli.

Sad će Wisey da objasni kako je to samo pozitivna sportska drskost. :D Retko antipatičan i bezobrazan tip.

• Autor

Sad će Wisey da objasni kako je to samo pozitivna sportska drskost. :D Retko antipatičan i bezobrazan tip.

Wisey je zreo dečko, odličan nogometni analitičar, vrsni student medicine i vjerujem dobar momak, ali je također znan i kao veoma neobjektivan po pitanju nekih igrača i trenera. Ramires, RDM, Azpilicueta, Wilian. Tako da me ne čudi šta god da kaže za Ibrahimovića. Nevjerojatno je kako je Ibrahimović kao E minus kategorija ljudskosti (E - je zadnja na ljestvici ljudskosti ,to je junk ili smeće) toliko popularan među Balkancima, ali to je mentalitet ovog kraja. Uvijek su govna ovdje bila u vrhu i svi su im se divili.

Nevjerojatno je kako je Ibrahimović kao E minus kategorija ljudskosti (E - je zadnja na ljestvici ljudskosti ,to je junk ili smeće) toliko popularan među Balkancima, ali to je mentalitet ovog kraja. Uvijek su govna ovdje bila u vrhu i svi su im se divili.

Stvarno je govno i jedino objašnjenje za njegovo ime (Zlatan) jeste da ga je iskenjao Tywin Lannister iz serije Game of Thrones. Za one koji nisu pratili seriju, čovek je bogat, pa stalno komentarišu ljudi kako on "sere zlato".

Ne znam, Zlatan mi se čini kao dosta iskren tip, ali naravno da ne volim kad se tip preserava nepotrebno nekad, daleko od toga da je govno i sitna duša kao Pique, Pedro, Alves, Busquets, Xavi koji i na terenu i van terena glumataju. Evo, na primjer Đoković mi se gadi kompletno, lik je toliko lažan, umišljen i bez karizme da je to nevjerojatno, bez obzira na one humanitarne stvari koje rade manje više svi sportaši. 

Nema potrebe za rasističkim rječnikom i vrijeđanjem Roma i po forumima. Dovoljno je što ta populacija trpi vijekovni rasizam na Balkanu i maksimalnu segregaciju.

Čudi me da moderacija tolerira ovakav vokabular.

• Autor

Nema potrebe za rasističkim rječnikom i vrijeđanjem Roma i po forumima. Dovoljno je što ta populacija trpi vijekovni rasizam na Balkanu i maksimalnu segregaciju.

Čudi me da moderacija tolerira ovakav vokabular.

Čuj šta te ima čuditi, koristim izraz Cigani jer je to uz Rome ravnopravan naziv za taj narod iz hrvatske jezične enciklopedije, a i na hrvatskoj wikipediji tako zove. Isto kao Jevrej i Židov. Ravnopravni nazivi. Nisam vrijeđao narod, nego njega. A Rom/Ciganin je.

image.jpg

Čuj šta te ima čuditi, koristim izraz Cigani jer je to uz Rome ravnopravan naziv za taj narod iz hrvatske jezične enciklopedije, a i na hrvatskoj wikipediji tako zove. Isto kao Jevrej i Židov. Ravnopravni nazivi. Nisam vrijeđao narod, nego njega. A Rom/Ciganin je.

Pa ako si vrijeđao njega to znači da je biti Rom/Cigan nešto negativno, a time si u biti indirektno vrjeđao Rome/Cigane...

Ali ti nikada nisi razumeo kljucnu stvar. Apsolutno niko ne dovodi njegovo fudbalsko znanje u pitanje. Njegove ljudske vrednosti s druge strane su ispod minimuma.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.