Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

A na šta to misliš? Pa Mourinho će u United. To je gotova priča sad ;-)

Ne bi Fergi rekao to što je rekao tek onako.

Ispašče da jeste gotova, jer Van Gal teško da izgura sezonu. Ali ako se to ipak desi, nije isključeno da Murinjo izvisi za angažman.
  • Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor

Ne bi Fergi rekao to što je rekao tek onako.

Ispašče da jeste gotova, jer Van Gal teško da izgura sezonu. Ali ako se to ipak desi, nije isključeno da Murinjo izvisi za angažman.

Eeeh moj Whisper da mi je tvoje razmišljanje posudit na dan-dva <3

• Autor

Volim samo punoletnice, džaba ti :D

Aiša nije bila punoljetna kad si joj se udvarao hahaha.

Ajde omastio bi i ti brk da ti se ponudi neka dobra od 17, priznaj. Isto ko što bi ga reLo uštekao da mu se pruži šansa, bez obzira što priča o vjerskom moralu :D

Aiša nije bila punoljetna kad si joj se udvarao hahaha.

Ajde omastio bi i ti brk da ti se ponudi neka dobra od 17, priznaj. Isto ko što bi ga reLo uštekao da mu se pruži šansa, bez obzira što priča o vjerskom moralu :D

Ne udvara se Whisper preko ADSLa nikada i nikako :D

Reljudina kastrirati tupim makazama za živu ogradu :D

kad čovjek ovo vidi rekao bi da si navijač ne znam, west hama, brentforda ili nekog drugog kluba a ne chelseaja, kluba koji je ovo što city radi sada (doduše za razliku od chelseaja, neuspješno) radio po dolasku abramovića u klub..

lako je budalesati

kakve to veze ima sa tim sto mi je bas drago da tim od 20 miliona prcne onaj od 200?

inace da sam poceo da pratim fudbal recimo od 2015 sigurno ne bih navijao za Celzi. Drugaciji je Celzi bio negde 2004/5.

25uis07.jpg

Poyy Hamco.

1y5pgz.jpg

Nakon hjuzizma, i poćizam je pokleknuo pred SAP-om. :D

Pitao me Whisp pre nekoliko nedelja gde je SAP, a ja mogu da kažem U ČETVRTFINALU FA KUPA OPAAAAAAAA

Poketino juri da osvoji PL. Zabole ga za kupic.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Autor

Samo da Arsenal ne bude prvak, najmrži klub na svijetu. Ostat nećeš moći od njih. Leicester ili Tottenham, mada bih prije Leicester nego Totač jer bi to bila prica desetljeca

• Autor

Tradicionalne Karamele (za one koji ne znaju to je Everton) su popustile pred pritiskom modernog nogometa. Dobijaju novog vlasnika - milijardera iz Perzije Farhada Moshirija koji je spreman da ovog ljeta uloži preko 200 mlijuna funti i da započeno s novom erom kluba. Želi Evertona gledati u vrhu Engleske i Europe. Lik nešto ko Abramovič.

Danas Liverpool - City, nadam se prvom trofeju Kloppa na Anfieldu i osiguravanje mjesta u EL dogodine zato jer ih čeka krvarenje sa Unitedom u dvije utakmice i moguće ispadanje.

Manchester - Arsenal također vrijedi pogledati, ne vjerujem da Arsenal može do tri boda

Nadam se i kiksu Tottenhama kako bi Leicester lakše disao, a sigurno je da će Tottenham protiv West Hama u idućem kolu prosuti bodove i imaju brutalan raspored gostovanja

Zanimljiva nedjelja

Manchester Utd dobio Arsenala, svaka cast Van Galu na guranju ove djece, opet 2 gola.

Zabranjeno je na forum, kao izvore vijesti vezanih za Chelsea, kačiti linkove sa sljedećih domaćih portala: Klix, Sportske, SportSport, Index (osim kolumni). Prekršilac ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 48 sati.

To vazi sa sve ljudino.

Uređeno , autor izmjene: Zemo

Cuj svaka cast van gaalu na guranju klinaca. Ne bi ih on gurao da ima svoje prvotimce, nego mu povrijedjeno 20 igraca, pa mora.

Kad su i bili prvotimci gurao je neke mlade igrace, nije ko nase pickice kad vode 5:1, izmjena Hazard-Matic.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.