Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Keru volio bi ti nju "marnuti" nemoj da se lazemo. :D

Pa da. Bih ja.

Međutim da imam milione sigurno se ne bih jebavao sa djecom od 14 godina već bih uhvatio neku pravu, po mogućnosti koja je bar srednju upisala. 

• Autor

Ne postoji točna definicija pedofilije, ali po zakonu pedofilija je ako se radi o djevojci koja ima manje od 16 godina, jer kad osoba napuni 16 godina tada je u pitanju viši maloljetnik/maloljetnica, te je seks legalan. Ali ispod 16 godina svaka osoba se smatra djetetom, a radnja seksualnog općenja s takvom osobom se naziva pedofilija jer cura ispod 16 godina nije sposobna da rasudi seksualnu zrelost i želju.

Tako je u Obiteljskom zakonu FBiH, Porodičnom zakonu RS i Kaznenom zakonu BiH, kao i u kaznenom pravu UK. Zato je Johnson sjeban jer je bio s curom koja nema ni jebenih 16 godina, već je imala 15.

Ali hajde da ne offtopičarimo, jeste li vidjeli kako Leicester izgubi? Zgadio mi se život kada je klub pedofilčine Voajera zabio gol za pobjedu u 95-toj puuu.

Kae nije samo pedofil, on je pedofil profesionalac :D Cak je upoznat i sa zakonima, da ne bi fasovao robiju kojim slucajem :D

Ocekivao sam da ce Lester da izvuce barem nereseno, ali ljudi su se uplasili. Neki dan su satrli ekipu Sitija po terenu, a sada su dopustili Arsenalu da ih sabije u sesnaesterac i na kraju platili cenu. 

Sve sto su do sada uradili uradili su na drskost i hrabrost, tako da sam iznenadjen danasnjim pristupom...

Ne postoji točna definicija pedofilije, ali po zakonu pedofilija je ako se radi o djevojci koja ima manje od 16 godina, jer kad osoba napuni 16 godina tada je u pitanju viši maloljetnik/maloljetnica, te je seks legalan. Ali ispod 16 godina svaka osoba se smatra djetetom, a radnja seksualnog općenja s takvom osobom se naziva pedofilija jer cura ispod 16 godina nije sposobna da rasudi seksualnu zrelost i želju.

Tako je u Obiteljskom zakonu FBiH, Porodičnom zakonu RS i Kaznenom zakonu BiH, kao i u kaznenom pravu UK. Zato je Johnson sjeban jer je bio s curom koja nema ni jebenih 16 godina, već je imala 15.

Ali hajde da ne offtopičarimo, jeste li vidjeli kako Leicester izgubi? Zgadio mi se život kada je klub pedofilčine Voajera zabio gol za pobjedu u 95-toj puuu.

Svako dijete koje ima navrsenih 16 godina moze podnijeti zahtjev za sklapanje braka(podnosi zahtjev sudu) tako da maloljetnikom se smatra dijete koje nema navrsenih 16 godina, pedofilija je otprilike do 15 godina, mada to tumaci svako kako zeli.

Evo jedna od mene: Koja je razlika izmedju pedagoga i pedofila? Pedofil stvarno voli djecu :).

Arsenal je prošao kroz onaj crni period u ligi. Leicester ima Ranierijev pedigre, što znači ispuštanje dobivenog prvenstva. 

• Autor

Postoji tacna definicija pedofilije, i pedofilija nije to cae :D Samo sto zakoni se donose kako je nekome kurcu cejf :D

Ja kažem kako je po zakonu - seks sa djevojkama ispod 16 godina je zabranjen jer su niže maloljetnice, dok sa djevojkama iznad 16 godina nije zabranjen (uz njihov izričiti pristanak) jer su više maoljetnice. Tako je u BH pravosuđu, i u HR i u UK (ne znam kako je u Srbiji).

Cae nekog proziva za pedofiliju? :-?

Što da ne, ipak sam ja student prava (koji vuče građansko bruku godina haha) ali aBd i aSAp ja ću završiti pravo i raditi u advokaturi - poznavanje zakona je važno za karijeralni uspjeh. A evo i ovo što Zema piše je točno. Osobe sa 16 godina su viši maloljetnici i imaju pravo i stupati u brak i imaju djelimičnu poslovnu sposobnost.

Nego što smo se ove teme svezali, jeste li vidjeli kako je Liverpool 6 komada zabio?

Evo tipicnog primjera kako Mark Clatenburg nema isti kriterij sto se tice sudjenja. Prosle sedmice nije svirao penal kod suta Tery protiv Manchester Utd gdje penal bio 75% a danas svira penal protiv Manchester City gdje nije bio 75% penal.
http://www.skysports.com/football/news/11675/10168010/mauricio-pochettino-says-tottenhan-fans-can-dream-of-premier-league-title-after-man-city-victory

Poketino posle pobede nad Sitijem, o navijačima, šansama za titulu. Nego, ako neko bude čitao, neka mi objasni kako to da nije rekao kako je ON taj koji je stvorio ovu ekipu i kako je ON zaslužan za njihov plasman na tabeli...

Nemoj Romane da mi se zajebavaš sa šarlatanima iz Italije, daj čoveku posao koji zaslužuje.

http://www.skysports.com/football/news/11675/10168010/mauricio-pochettino-says-tottenhan-fans-can-dream-of-premier-league-title-after-man-city-victory

Poketino posle pobede nad Sitijem, o navijačima, šansama za titulu. Nego, ako neko bude čitao, neka mi objasni kako to da nije rekao kako je ON taj koji je stvorio ovu ekipu i kako je ON zaslužan za njihov plasman na tabeli...

Nemoj Romane da mi se zajebavaš sa šarlatanima iz Italije, daj čoveku posao koji zaslužuje.

Veoma je raealno da nam dodje ako osvoji titulu u pl, inace nema sanse

Veoma je raealno da nam dodje ako osvoji titulu u pl, inace nema sanse

Misliš da će Junajted čekati toliko?
Sam Aleks Ferguson je nedavno izjavio da je Poketino najbolji trener u ligi. Dakle debelo su zagrizli. Čak verujem da im je i prvi izbor.
Jedino Van Gal može da nas spase, da toliko zabrlja da ne mogu da ga istrpe do kraja sezone i posegnu za Murinjom.
  • Autor

Misliš da će Junajted čekati toliko?
Sam Aleks Ferguson je nedavno izjavio da je Poketino najbolji trener u ligi. Dakle debelo su zagrizli. Čak verujem da im je i prvi izbor.
Jedino Van Gal može da nas spase, da toliko zabrlja da ne mogu da ga istrpe do kraja sezone i posegnu za Murinjom.

A na šta to misliš? Pa Mourinho će u United. To je gotova priča sad ;-)

Dosta o pedofiliji, tužiće nas :D
A i mrzi me da brišem...

Izvini tužit na osnovu čega, zbog čega? Prićamo o tome kako su pravna, poslovna i deliktna sposobnost uređene pozitivinopravnim normama u određenim zemljama po pitanju dobi. Čisto profesionalno :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.