7. februar 2016.10 god. comment_249850 Onda Kalouda odes lepo u temu "Chelsea u sezoni 15/16" i nerviras se tamo oko naseg 15 mesta.. Ili nek se ukinu ostale teme. Koji ce nam k***c "Pesme koju slusam" , " Seria A" , "Ostali sportovi".. kad smo mi pred ispadanje. Koga briga ko sta slusa ili njegovo misljenje o tenisu ili o Partizanu, Mitrovicu i ostalom..kada smo 14 na tabeli? Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249867 Ne kazem nist al sta imam drkat na Leicester, sta me boli kurac za njih Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249870 Niko ovde ne drka, nego samo primecujemo da su ogromno iznenadjenje i da nikako ne posustaju. To je to. Tema je PL i prica je u sklopu nje, ako tr ne interesuju i ne zelis o njima da pricas i to je ok, promenis tok teme i idemo dalje. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249947 Naredno kolo: Chelsea-Newcastle, idealna prilika za kiks pa da zakomplikujemo i borbu za opstanak. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249975 Ranije ni malo nisam gotivio Njukasl a onda je dosao Mitrovic i od tad ih jos manje gotivim :D Prijavi
8. februar 2016.10 god. comment_250134 Lester ako osvoji EPL napravice najveci podvig u istoriji fudbala za mene. Heroji modernog doba. Vardi dosao iz devete lige i popisao se po zvezdicama Sitija koji primaju stotine hiljada evra od svoje 20te godine zivota. Voleo bih da osvoje, zasluzili su apsolutno. Bice mi drago kao da je Celzi osvojio EPL. Igraju ljudi fudbal bez bilo kakvog proseravanja sa loptom. Kao Borusija i Bajern pre par godina, mozda jos i lepse. Svaki pas je unapred, svaka akcija se zavrsi sansom i sutem. Odbranu igra ceo tim, presing. Atomski fudbal. Mozzartsport nije pogresio sa naslovom, ono jeste bio seks od fudbala. Ne moze mnogo bolje od onoga. Sta bih dao da mi imamo onakav stil igre. Nista posed, nista proseravanje, niko ne carini loptu. Brzo i direktno, kao da gledam mali fudbal. Vidi se da su sjajna ekipa, prava atmosfera vlada u svlacionici. Svaka im cast. S A V R S E N S T V O. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250193 Imaju ogromno samopouzdanje, to je nesto i najvaznije pored kvalitete igraca, svakako Leicester ide do titule. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250202 http://www.90min.com/posts/2938726-claudio-ranieri-reveals-how-he-made-a-title-challenging-team-out-of-leicester-city Ranieri objasnjava Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250211 Lester ako osvoji EPL napravice najveci podvig u istoriji fudbala za mene. Heroji modernog doba. Vardi dosao iz devete lige i popisao se po zvezdicama Sitija koji primaju stotine hiljada evra od svoje 20te godine zivota. Voleo bih da osvoje, zasluzili su apsolutno. Bice mi drago kao da je Celzi osvojio EPL. Igraju ljudi fudbal bez bilo kakvog proseravanja sa loptom. Kao Borusija i Bajern pre par godina, mozda jos i lepse. Svaki pas je unapred, svaka akcija se zavrsi sansom i sutem. Odbranu igra ceo tim, presing. Atomski fudbal. Mozzartsport nije pogresio sa naslovom, ono jeste bio seks od fudbala. Ne moze mnogo bolje od onoga. Sta bih dao da mi imamo onakav stil igre. Nista posed, nista proseravanje, niko ne carini loptu. Brzo i direktno, kao da gledam mali fudbal. Vidi se da su sjajna ekipa, prava atmosfera vlada u svlacionici. Svaka im cast. S A V R S E N S T V O. kad čovjek ovo vidi rekao bi da si navijač ne znam, west hama, brentforda ili nekog drugog kluba a ne chelseaja, kluba koji je ovo što city radi sada (doduše za razliku od chelseaja, neuspješno) radio po dolasku abramovića u klub.. lako je budalesati Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250228 valja se sad navić na novi font na dresovima, to mi jedino glupo što su mijenjali Prijavi
9. februar 2016.10 god. Autor comment_250229 A kako izgleda novi font na dresovima? Ja to još nigdje nisam vidio. Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250230 isti font ko na logu, i prije je tako bilo. kakv font na logu takav na dresu Prijavi
9. februar 2016.10 god. comment_250244 Bas, gledati Hendersona, jos kao kapitena je patnja :D Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250285 evo šta naš uvaženi kolega forumaš Kličko misli o novom logou PL Prijavi
10. februar 2016.10 god. comment_250343 Procitao sam da je Arsenal "ukrao" skauta Leicestera koji je bio ukljucen u dovodjenje nekih od danasnjih zvezda prvoplasniranog tima. Medjutim sada sam procitao da su doveli pogresnog, ne znam jel istina, ali padoh sa stolice :D Prijavi
10. februar 2016.10 god. Autor comment_250349 Procitao sam da je Arsenal "ukrao" skauta Leicestera koji je bio ukljucen u dovodjenje nekih od danasnjih zvezda prvoplasniranog tima. Medjutim sada sam procitao da su doveli pogresnog, ne znam jel istina, ali padoh sa stolice :D Istina je, Wenger se zeznuo i doveo lijevog umjesto desnog. Hoće se to njemu desiti, Voajer je to. Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250519 Vjerovatno ste čuli da je Adam Johnson dobio otkaz u Sanderlendu zbog optuzbi da je imao sex sa maloljetnicom sto je on i potvrdio pravdajuci se da nije znao koliko ima godina. Naime evo kako doticna izgleda Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250523 Vjerovatno ste čuli da je Adam Johnson dobio otkaz u Sanderlendu zbog optuzbi da je imao sex sa maloljetnicom sto je on i potvrdio pravdajuci se da nije znao koliko ima godina. Naime evo kako doticna izgleda Hamco moj naivni, naravno da to nije ta Johnsonova. :D Guglaj njeno ime i vidjet ćeš, A ni nema 14, već 20 godina. A do ove Johnsonove ni Isus ne može doći. Nigdje nema njenog imena, sve su uklonili. Čitao sam da je već desetak ljudi koji su objavili njeno ime kažnjeno. Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250524 Pa svejedno, haj ko jebe Adama. Poenta je bila da vidimo kako izgledaju danasnje 14-godisnjakinje :D Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250525 Pa svejedno, haj ko jebe Adama. Poenta je bila da vidimo kako izgledaju danasnje 14-godisnjakinje :D Mene stvarno zanima kako mora izgledati ta 15-godišnjakinja da jedan bogati nogometaš sjebe život zbog nje. :D Prijavi
13. februar 2016.10 god. comment_250527 Mene stvarno zanima kako mora izgledati ta 15-godišnjakinja da jedan bogati nogometaš sjebe život zbog nje. :D Ne znam kako treba da izgleda ona, ali znam kako treba da izgleda on: pijan ili drogiran. Nema treće. Gdje ćeš pored onih cura 18,19+ ganjati djecu. Ne bi me čudilo da se popišani probude, i metaforički i bukvalno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.