Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Napraviće on čistku sigurno, a ako ne zarade od prodaje a sprde ove pare onda pišaj FFP :D

Ma napravit ce cistku 100%. Pa City ima najstariju ekipu u ligi, samo 5 igraca ispod 30 godina u prvoj postavi. 

Vec se spominje koji su to igraci u pitanju koji ce otici, a to su prije svega Yaya Toure ciji je agent rekao da je Guardiola precjenjen, zatim Zabaleta, Sagna, Kolarov, Demichelis, Nasri, Navas, Bony i mozda jos neki ali ovi su sigurni putnici iz City-a.

Tu ce se nakupit sigurno barem 50+ miliona tako da sa ovih dodatnih 150, ima da covjek kupi koga pozeli.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jebo Pellegrinija, ne budi lud :D

Bice jebena utrka za prvaka, Leicester je najludji definitivno. U odbrani su toliko dobri, skoncentrisani i sigurni kao mi nekad... Sto posto su glavni konkurenti.

City toplo hladno, mada vratio se Kun i to je njihov adut jbg. Covjek moze sve

Totenham igra najbolji fudbal definitivno

Arsic S M I J E S A N. Jebo te sve krivo mi je sto su uopste 4., jer ne zasluzuju bit. Toliko su losi da mi se smuci kad ih gledam. Onaj Ozil moze bit dobar protiv A.Ville jebo mu pas mater glupu, mozda je cak Oscar bolji od njega. Gabriel? Per? Oxlade, Walcot? Monreal? Smijesni su

Nisam ocekivao da se Lester odrzi ovoliko dugo na ovom nivou. Mislio sam ima da budu mnogo losiji u drugom delu sezone medjutim ranijer i dalje sve drzi pod konac a Vardi i Mahrez dominiraju.

SAP i Hjuz popusili, Igi i Hamco na aparatima :D

Nisam očekivao kiks Arsenala nikako, baš me iznenadilo, nisu loše igrali.

City ima zeznut raspored, Leicester ako izvuče remi sa njima u sljedećoj i Tottenham dobije svoju utakmicu, imat ćemo three horse race do kraja. Ranieri mi nekako ne ulijeva povjerenje zbog prijašnjih iskustava u ligama, znao je ispuštati naslove lagano i bez objašnjenja, uvijek su mu ekipe padale u igri kako sezona ide prema kraju jer loše rotira. Lovren je stvarno crna rupa :D

Tottenham je po meni u najboljoj formi, onda Leicester pa City, nadam se da će i United nanizati par pobjeda do kraja.

Cim je Celsi miljama daleko od titule, nek je osvoji Lester. Moze i Totenhem. Ma samo da ne budu CIty, Arsnal ili Junajted.

Nemoj Totnam bajo moj. Bolje i Siti da osvoji nego Totnam ili Asnal.

Manchester City ce biti prvak, konkurencija nikad slabija. Arsenal ne zasluzuje ni top 4. Bolji smo od njih.

Koje gluposti ovaj Daily Mail piše, kao Pogba i Stones u Cityu hahaha. Kao nemaju konkurenciju, Real sigurno neće kupovati nikoga, kao i United i Chelsea. Ovaj ljetni prijelazni rok bi mogao promijeniti nogometnu mapu u Engleskoj i Europi. Nekako imam filing da će Barcelona izvisiti sa dovođenjem pojačanja na ljeto, dok će Englezi se pojačati maksimalno i vjerojatno oboriti sve moguće rekorde po potrošenim novcima.

Tottenham bi trebao zadržati ovu ekipu i na ljeto ako žele biti i dalje konkurentni, nije pametno prodavati, ali kad je Levy vlasnik, znamo kako je, natezanje sa prodajom i na kraju prodaja najboljih, sada imaju možda i najbolju generaciju, ali bez ekstra klase ala Bale ili Modrić. Kvalitetom jedino malo ispred svih Kane, ostali su svi negdje blizu i ekipa je izbalansirana. Fantastične skaute imaju, možemo im samo plljeskati.

Nakon dugo vremena Englezi imaju dobre napadače, Vardy i Kane, nakon Owena i Rooneya.

Nikad ne bih htio da City osvoji, radije da naslov ostane u Londonu, bilo Tottenham ili Arsenal. Leicesteru držim fige isto

Nisam ocekivao da se Lester odrzi ovoliko dugo na ovom nivou. Mislio sam ima da budu mnogo losiji u drugom delu sezone medjutim ranijer i dalje sve drzi pod konac a Vardi i Mahrez dominiraju.

SAP i Hjuz popusili, Igi i Hamco na aparatima :D

Stoke i Hjuz su i dalje tu negdje oko 6-7 mjesta medjutim ako ovako nastave mogu sve zajebati sto su do sad radili.

Za Palace i SAP-a se nisam ni nadao da ce nesto i napraviti :P

11 games Wenger vs Koeman now, only 2 wins for Wenger.

In the tunnel post-match : Wenger to Mason:" It's always the same with you."  Koeman to Wenger :"It's always the same with you."

BURNNNNNNNN!!!!!!!

Voleo bih da izdrži Lester, trebaće im još 10 pobeda verovatno za titulu. Ne igraju Evropu, ne igraju kupove, mogu samo na ligu da se usredsrede.

Ako ne oni, može Tottenham, jesu rival, ali sviđa mi se njihova ekipa i dobro bi bilo za ligu da osvoji neko novi. A i ne bih voleo da se Siti opet izjednači sa nama po broju ligaških titula.

• Autor

Arsenal se vratio na prirodnu četvrtu poziciju. Leicester zaista ne posustaje i ovo je premašilo sva očekivanja. Govorilo se da neće izdržati dulje od Božića, a gle ovo drugi je mjesec 2016-te i oni su i dalje na vrhu i to tri boda ispred drugoplasiranog. Sinoć opet radio duo Mahrez - Vardy. Tottenham također super ove sezone, nisu ovako dobri bili od kad su imali duo Bale - Modrić. Liverpool je stvarno odron teški. Kloppu bi sigurno bilo bolje da je došao u Chelsea. Milijardu posto sam uvjeren u to, pogotovo ako bi dobio razriješene ruke. Liverpool ima goru politiku od Chelseaja. Netko im u u menadžmentu sjedi deset puta gori od Emenala.

Arsenal nije pobijedio 4 utakmice za redom, od toga u zadnje 3 nisu dali ni gol. Samo naprijed.

Kaže Wenger da u zimskom prijelaznom roku nije bilo dostupnih napadača svjetske klase i priznao je da mu nema tko zabiti.

A ono, ko malo dijete, ako ne pitaš, ne dobiješ, on valjda misli da bi netko njemu trebao napadača ponuditi sam :D. Šalji brate ponude pa vidi haha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.