Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Jedan od rijetkih Arsenalovaca (i uopšteno navijača) koji je iskren i realan prije svega kada je u pitanju situacija u njegovom klubu, obično se kod ovi "inteligentnih" sve svede na jednu situaciju, tj. preseravanju oko crvenog kartona...

Fino kaže čovjek boli ga kurac šta Chelsea radi, treba pričati o onome što smo mi uradili...

Jedan od najboljih štopera u istoriji Premiershipa objavio je danas da završava karijeru.. Nemanja Vidić

https://www.youtube.com/watch?v=zDAkykwIOzo

vidicadebayor.jpg

Što jest, jest lik je bio mašina pod Fergusonom..

U tolikom sam poslu danas bio da ne znam ama bas ni jedan rezultag.Sta he ovo i kad je igrano?

FA Cup, više sreće Hughesu sledeće sezone. :P SAP napada vrh! :D

Malo da se osvrnem na transfere u Premierligi

Everton doveo Oumara Niassea za 13M funti. Navodno smo i mi bili zagrijani za njega, ali očigledno da nismo bili ozbiljno zagrijani. Smatram da će im biti od velike pomoći i da će se brzo adaptirati na engleski nogomet, jedva čekam da vidim kako će se snaći.
Newcastle doveo Doumbiju na posudbu, mogao bi biti dobar iako se nije proslavio van Moskve, prisjetimo se avanture u Romi.
Swansea napravio TOP posao s dovođenjem Leroya Fera na posudbu iz QPR-a, sjećam se da je imao vrhunsku statistiku u Premierligi.
Bilić doveo Emmanuela Emenikea u West Ham na posudbu s pravom otkupa za 11M funti. Također još jedan igrač koji mi se sviđa, mislim da bi mogao biti dobar u engleskoj, fizički je strašan.
Po mom osobnom mišljenju, drugi najbolji posao u ovom roku je napravio Watford dovođenjem Maria Suareza za samo 3,5M funti. Vrhunski zadnji vezni, strašan u obrambenim zadacima.
A najbolji posao pripada, svakako, Stoke Cityu i Marku Hughesu. Giannelli Imbula je novi igrač na Britanniji, za mene u top 5 mladih igrača u veznoj liniji. Nadao sam se da će kod nas, što nije nemoguće u narednim godinama, stilom podsjeća na Matića (u najboljim danima :D ) , a doveli su ga za smiješnih 17M funti

18.8 mil funti ;)

Vodio sam se transfermarketom, tamo piše 16.98M funti, ali svakako i jedna i druga cifra je mala za ovakav talent u ovo vrijeme kada transferi dosežu nemile cifre

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.