26. decembar 2015.10 god. comment_245383 Poklon kladionica, kvota na Stoke 3.60, hvala, doviđenja. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245386 Poklon kladionica, kvota na Stoke 3.60, hvala, doviđenja. Je li Bozic ili nije? :D Prijavi
26. decembar 2015.10 god. Autor comment_245447 Loodnica. Komentar jednog navijača ManU-a. Ogorčeni su Slatinash_7 » 26 dec 2015, 18:09 Joj kakva skupina kretena se sad mota u klubu,nismo dobili 9 utakmica zaredom i oni izmisljaju toplu vodu,daj mu otkaz,dovedi bilo koga od dvojca Giggs i Mourinho,bolje ovaj drugi da proba spasiti sezonu da nebi morali placati polovne igrace po 30 m funti jer opet ne igramo LP,ako ne uspije Mou ovo vratiti na pravi put,onda rekonstrukcija ekipe,pocev od Carrickove i Svajnije ozbiljnije uloge u ekipi,preko iste te uloge Rooneya,dovesti TRI krila da haraju ligom,a ne da nam je glavna opcija tu Depay koji nije nista pokazao ove sezone..Dovest kako treba odbranu a ne ove neke po meni polu-igrace tipa Blinda,Roja,treba imat tri extra dobra igraca u odbrani,dakle Shaw i Smalling,dok su Jones,Darmian i ekipa za rotaciju,ne za ozbiljnu ulogu..ja sam nekako najvise ogorcen igrackim kadrom jer ovo sad sto imamo po meni ne moze igrati ozbiljan,fizicki zahtjevan fudbal kakav se igra u EPL,za ligu prvaka vec odavno ne govorim nista jer se zna kakvo je to takmicenje i koliko ga je tesko osvojiti,tu treba poravnanje 1000 i jedne zvijezde na nebu i ko zna sta vec sve ne da predjes put preko Barce,Reala,Bayerna,PSG-a,Citya itd itd otkaz jos vcrs dati babunu a i onaj Ed je odradio svoje,donio milijardu u sponzorima hajd sad mrs i ti kad si nesposoban i gledas sve ovo i trpis,niko iz kluba da se izjasni preko pressa kako treba Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245464 Je l sigurno da više niko neće u Poketizam? Prijave su besplatne.. Totenhem i Arsenal imaju najbolje odbrane u ligi,iako među tim igračima nema nijednog svetske klase. Dosta trčanja i truda, odlično pozicioniranje i markacija protivnika, timska odbrana po celom terenu. I to da napad ne trpi uopšte. Čak i jednima i drugima nedostaje isto, dobar zadnji vezni i drugi napadač. Poketino neće biti među Pevcima još dugo, posebno ako nastavi ovako. Romane reaguj!!! Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245477 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1234177_1667834789923397_2916788004669406502_n.jpg?oh=449927c846fb3dd24e01731cface6bf7&oe=570AB7D4 Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245478 Premier liga je zaista najzanimljivija na svijetu, u to nema sumnje... Dolaskom Guardiole i ako eventualno razvije dominaciju kao u Španiji i Njemačkoj, ta zanimljivost će drastično pasti. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245483 Premier liga je zaista najzanimljivija na svijetu, u to nema sumnje... Dolaskom Guardiole i ako eventualno razvije dominaciju kao u Španiji i Njemačkoj, ta zanimljivost će drastično pasti. Zamolit cu te da malo manje ejakuliras na Pepa koji vodi uvijek najjace ekipe.Najbolji primjer toga ti je Luis Enrike.Vjerovatno ti je i on dobar trener? Doduse on je bio los kad he vodio malo slabiju ekipu Romu. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245484 Real, Chelsea, Inter, sve su to bile loše ekipe. Priznaću mu Porto, al' druga su to vremena bila kad su Deportivo, Monaco i Milan harali Europom. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245487 Real, Chelsea, Inter, sve su to bile loše ekipe. Priznaću mu Porto, al' druga su to vremena bila kad su Deportivo, Monaco i Milan harali Europom. Kakve veze imaju te ekipe sa mojim postom? Niko ne spominje Murinja ovdje. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245488 Impliciraš da je samo Pep vodio uvijek najjače ekipe. Normalno, to je najelitniji trener današnjice i ne može voditi nikog osim najvećih i najjačih. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245489 Impliciraš da je samo Pep vodio uvijek najjače ekipe. Normalno, to je najelitniji trener današnjice i ne može voditi nikog osim najvećih i najjačih. Nisam na to mislio vec na vaznost samih igraca i njihovog kvaliteta u timu.Evo Enrike dominira sa Barsom, dok je s Romom i Celtom bio ispod prosjecan trener. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245490 Pa jebiga ne može se pratit pita od govana. Mourinho ni sa najvećim zvijezdama u Realu nije mogao ništa (sem te jedne titule u Ligi)... Sa nama bi 2005. i 2006. godine i Pape osvojio titulu, jer smo po igračkom kadru bili nenadmašivi u Engleskoj. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245491 Murinjo je posle prosle sezone imao sve preduslove i uslove da pocne da razvija visegodisnju dominaciju, ali on nas je bacio u borbu za opstsanak. Prijavi
26. decembar 2015.10 god. comment_245492 Pa jebiga ne može se pratit pita od govana. Mourinho ni sa najvećim zvijezdama u Realu nije mogao ništa (sem te jedne titule u Ligi)... Sa nama bi 2005. i 2006. godine i Pape osvojio titulu, jer smo po igračkom kadru bili nenadmašivi u Engleskoj. To je poenta moje price.Svaka cast Pepu, stvarno ima jasno definisan stil igre, poseban reklo bi se.Ali ko sto ti kazes, ne moze se pravit pita od govana.Zato ja cvrsto stojim iza toga da je prica o najboljem treneru prenapuhana.Kako uopste proglasiti nekog trenera boljim od ovog ili onog ako se zanemari statistika pod broj 1, a onda ekipa koju vodi, pa igraci unutar ekipe..... Zato ja kazem, svaka cast Simeoneu i Kloppu koji su sa dosta slabijim igrackim kadrom i finansijama uspjeli da se nametnu i poremete planove velikim ribama. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245517 Ronald Koeman odlican posao radi. S obzirom da mu je tim 12. na tabeli.. Njihov problem je nedostatak kontinuiteta. Povremeni bljeskovi i pobede nad velikim ekipama ne uticu toliko na njihov plasman koliko losi rezultati protiv ekipa njihovog ranga... Prosipaju bodove tamo gde ne treba, i to se znatno odrazava na mentalitet samih igraca. Kuman forsira lep fudbal, holandska skola je to, ali dok svojim igracima ne usadi dovoljan stepen mentalne stabilnosti efekat nece biti potpun, i zavrsavace uvek ispod kvaliteta koje poseduju. Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245525 Jok, Mourinho je razvio. Pa bas jeste. Pep je dolazio na gotovo i jos plus sto je tako bilo, imao je ako ne najbolje onda jedne od najboljih igraca SVIH VREMENA. E moj reLo pojma s pojmom... I Cruyf i Enrique su medju top 3 trenera. Odmah iza te ublehe Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245527 -> Podsmeva se forumašima, kaže ako nije teško biti trener idi uzmu diplomu -> omalovažava usepehe drugih trenera Prijavi
27. decembar 2015.10 god. comment_245547 Premier liga je zaista najzanimljivija na svijetu, u to nema sumnje... Dolaskom Guardiole i ako eventualno razvije dominaciju kao u Španiji i Njemačkoj, ta zanimljivost će drastično pasti. Mislim da nema šanse da razvije neku dominaciju ni blizu kao u Španiji što je imao, a pogotovo Njemačkoj, ma koga god da bude vodio. Svaka čast njemu, trener kojeg strašno gotivim, za mene najinovativniji trener današnjice itd. ali Premier liga je jarane to, nešto skroz drugačije u odnosu na druge lige, mogao bi se on lako i pogubiti! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.