Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

I Klop u Liverpulu i to su ti najbolji treneri danasnjice u Premiershipu

Jedino još Ancelotti spada u tu elitu i to ti je to. Iako po mom skromnom mišljenju Pep, Jose i Carlo su vrh, a stepenicu ispod Simeone, Klopp i Conte.. Ostatak je onda daleko ispod.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Koliko reLo hejta Mourinha počelo mi se gadit sve to. Eto iskreno. 
I ja sam bio za njegovu smjenu, nismo ličili ni na šta. Al nakon jučerašnje utakmice očito je da je riječ o bojkotu bila. Nebitno, zaslužen otkaz i ćao. Žao mi što nas je on napustio, sinonim za Chelsea, ali za bolju budućnost ovako je najbolje.

Ali ovolika količina hejtanja i gadosti koje reLo nabaciva Mourinhu mi se iskreno gadi. reLo izgubio svaki pojam objektivnosti, ima godinu dana za Mourinha bi dao i mačku i mačiće a sad ga srozava toliko da postaje gadljivo svakom normalnom navijaču. Na stranu advokati. 

• Autor

Hahaha, jebote ja sam noćas sanjao Mourinha mkm eto xD

Nego Liverpool gubi 2-0. Ovo je dobro za nas. Svaki poraz svake momčadi iznad nas smanjuje našu razliku i približava nas četvrtoj poziciji.

A reLo mora se priznati, evo svi se slažemo da je Mourinho trebao otići, ali nekad bi neke stvari trebao prešutiti na fb pageu što sr tiče svega toga eto da se sačuva neka nepristranost.

• Autor

I Klop u Liverpulu i to su ti najbolji treneri danasnjice u Premiershipu

Ancelotti je u Bayernu

Allegri u Juventusu

Benitez u Real Madridu

-------------------------------

A i to su sve najbolji treneri današnjice pored gore ovih nabrojanih tako da...

Allegeri i Benitez ne mogu u istu rečenicu s ovim ostalima nikako.

Ancelloti je broj 1, onda Gouardiola, Simeone i Klopp pa onda tek svi ostali...

Nije realan način na koji se biraju najbolji treneri kao i mislim da se njihov uticaj precenjuje. Uvek će se oni koji vode najjače klubove smatrati najboljima.

Pep, pa 5 mjesta, pa Ancelotti i ostali.

Ozbiljno tako mislis? De obrazlozi molicu lijepo. Primjera radi, taj Anceloti ga je masakrirao na sred Alianz arene prije dvije godine.
  • Autor

Svake godine ista priča "Nikad jači Premiership, auuuuuuuh" a ono iz godine u godinu sve slabiji i sve se više prosipamo. Mourinho više nije što je nekada bio, Pellegrini demagog preuzima Chelsea, Kloppu će trebati bar 3-4 prijelazna roka da sve posloži jer je Lpool odron.

Jedino Pep i City bi mogli biti jaki.

Mogli bi bit jaki oni koje ti gotivis. O cemu pricas ba, imacemo top trenere u ligi i sasvim je logicno da se kvalitet mnogo podigne vec od sljedece sezone. Mani se suplje ba

Svjedocicemo jednoj rutinskoj dominaciji Cityja narednih godina, zakljucujem. Uz mogucu jednu sezonu u kojoj bi United mogao uzeti titulu.

procitah negde na netu komentar, izgleda kao nalepnica na pivu :D

bolji im je stari grb, samo da skinu ove zvezdice koje ne znace nista u sustini

• Autor

procitah negde na netu komentar, izgleda kao nalepnica na pivu :D

bolji im je stari grb, samo da skinu ove zvezdice koje ne znace nista u sustini 

Pravo sliči na grb ovog kluba:

Maine_Road_FC_Logo.png

https://twitter.com/Football_SL/status/680747711444992001

Kiks Depaja kod prvog gola.

Whisper na aparatima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.