Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Ma ono nad Remyem se svira penal, nema tu puno priče. Kao i Falcao protiv Sotona čini mi se. Kad golman uđe igraču u putanju trčanja i ne dodirne loptu nikako to je prekršaj, nema veze što je on njega preskočio i nije kontakta bilo, ipak ga je omeo u 100% šansi.

Onakvih faula bude na centru pa se skoro uvijek sudi.

Nama nisu svirali penal nad Remijem,maltene ista situacija na utakmici San.-Ton.  i Mvila uleti Bertrandu,ovaj ga preskoči,sudija pokaže na belu tačku

Ono nad Remijem je moglo zatvorenih očiju da se svira kao penal,jbg 

Nama nisu svirali penal nad Remijem,maltene ista situacija na utakmici San.-Ton.  i Mvila uleti Bertrandu,ovaj ga preskoči,sudija pokaže na belu tačku

Ono nad Remijem je moglo zatvorenih očiju da se svira kao penal,jbg 

Jebo ga zivot chiba jel to tesko napisati puno ime kluba.Ove skracenice mi vec idu na kurac, treba mi 5 minuta da skontam na koji klub mislis :D

brate be,piše ti Mvila i Bertrand,to ti je sasvim dovoljno

btw.oplakao sam na onu odbranu guzana glavom na šut sterlinga,facom preciznije 

Da nisi napisao igrace nema sanse da bih mogao skontati... cuj Ton za Sautempton :D Prvo kontam Totenhem kao ( Tot ) al da si slovo pogresio :D

Leicester tricu Njukasu za vrh tabele. Rainy kralj. A u drugim vijestima, Kloppov Liverpool 0:3 na Etihadu za poluvrijeme. Nas otkako je preuzeo Mourinho nismo toliko golova zabili na Etihadu i Old Traffordu zajedno. :D Edit: dok sam pisao City uspio smanjiti na 1:3

1:3*

Inače nemoj da lažeš, tačno tri gola smo dali u Manchesteru otkako se smour vratio, 2013/14 jedan sitiju, i 2014/15 po jedan Sitiju i Junajtedu. :P

Kad bi mi napali i nadigrali City u gostima, a imamo 3x jacu ekipu od Liverpula .. cek ni kuci ih ne napadamo.

Zaboravite da sam ista napisao.

Ma Siti nije nikakva ekipa imaju 3 vrhunska igraca u ekipi i ostalo prosek i malo jace od proseka i plus im je relativno los trener. Ostvaruju dobre rezultate samo zato sto je liga mnogo slabija nego ranije. Kurac bi se oni borili za titulu kad mi ne bi igrali amaterski fudbal i kad bi tu bila jos jedna ozbiljna ekipa tipa Fergusonov Mancester.

Ovo sto je Lester prvi cini ligu super zanimljivom i sve ali i pokazuje u kakvom su kanalu ''jace'' ekipe. Cak i ovakav nalupani Real, kome Barsa da 4 komada bez najvaznijeg igraca, i oni bi se prosetali kroz PL, o Bajernu i Barsi da ne govorim.

Ma Siti nije nikakva ekipa imaju 3 vrhunska igraca u ekipi i ostalo prosek i malo jace od proseka i plus im je relativno los trener. Ostvaruju dobre rezultate samo zato sto je liga mnogo slabija nego ranije. Kurac bi se oni borili za titulu kad mi ne bi igrali amaterski fudbal i kad bi tu bila jos jedna ozbiljna ekipa tipa Fergusonov Mancester.

Ovo sto je Lester prvi cini ligu super zanimljivom i sve ali i pokazuje u kakvom su kanalu ''jace'' ekipe. Cak i ovakav nalupani Real, kome Barsa da 4 komada bez najvaznijeg igraca, i oni bi se prosetali kroz PL, o Bajernu i Barsi da ne govorim.

To je sve hipoteticki i "sta bi bilo kad bi bilo" bez ikakvih dokaza i bez imalo objektivnosti.

Ne postoji klub koji bi se "prosetao" ovakvom Premijer Ligom. Najteza liga na svetu. A bice sve teze i teze iz godine u godinu, sto je naravno dobra stvar za fudbal.

Sljedeću utakmicu City će razvaliti nekoga, a odigrali su sa pola gasa. Imam dojam da netko ne želi da završimo u top 4 pod svaku cijenu.

Nit je Liverpool ovoliko dobar, niti je City loš.

A Leicester prvi sa Ranierijem. Gore ne može

Liverpool odigrao najbolje poluvrijeme ... čak je i Firmino briljirao.

MUFC dobio u 90+ autogolom,  kao u "dobra" stara vremena sa SAF-om .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.