Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

West Ham na kraju sezone 30 bodova miniumum iza top3 ekipe. United i mi u obje skalp uzimamo. Već sljedeću utakmicu će se zbunkati jer će se ukakiti Mourinha......Tko ga ne bi znao.

Igi i ja se bas u svemu slazemo osim da Murinjo dobije otkaz.Kud ces vecu razliku :D

Nije u tome fazon, već u drugoj rečenici:

Club chairman Lee Power will take temporary charge.

:P

Bog zvan Vardy :D A sacekaj, cuj 15 sansi kreiranih, tamo Hazard ima skoro 30 po Wiseyu, znaci wow :D

Ma ovo je Sky Sports,oni vjerovatno grijese :D

• Autor

Kako ja volim, da budem iskren obožavam ovog čovjeka. Ma kralj najveći jednostavno gospodin. Uz Slavena su mi se najljepše stvari dešavale 2008. godine u navijačkom smislu. Koliko sam se samo puta napio i onda ona nesreća protiv jebene Turske. Ali Slaven je poslije Ćire najveći hrvatski trener u to nema sumnje.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/big-slav-pogledajte-kako-slaven-bilic-docekuje-svoje-igrace-nakon-pobjede/151024099

Svaka mu čast na ovom što radi i u Premiershipu!

Kako ja volim, da budem iskren obožavam ovog čovjeka. Ma kralj najveći jednostavno gospodin. Uz Slavena su mi se najljepše stvari dešavale 2008. godine u navijačkom smislu. Koliko sam se samo puta napio i onda ona nesreća protiv jebene Turske. Ali Slaven je poslije Ćire najveći hrvatski trener u to nema sumnje.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/big-slav-pogledajte-kako-slaven-bilic-docekuje-svoje-igrace-nakon-pobjede/151024099

Svaka mu čast na ovom što radi i u Premiershipu!

Tomislav_Ivi%C4%87.jpg

Kabaj će biti pojačanje prelaznog roka.

pajet mi je bolji,iako ne sporim da je CP napravio odličan posao

samo ovo sve dokazuje kolko znači taj novac od tv prava,meni je sad super zanimljivije no ranije kad ti "manji" klubovi tipa,Svonsi,WH,CP mogu da dovode najbolje igrače iz drugih liga,tipa Ajev,Pajet,gore pomenuti 

jedino što do sad nisam pratio ove klubove koji su tek stigli iz Čempionšipa,jbg Bornmut je izgbio 2 najskuplja pojačanja + Vislon,tako da mislim da je to to što se njih tiče,mada vidim da možda pokušaju da dovedu Defoa u januaru,btw onaj gol Ričija mi je možda i gol sezone

Samo mi i dan danas nije jasno kako likovi kao što su Guzan i Kabul i dalje igraju na top nivou,ja veće kiksare nisam video,mada je ovaj Kabul sad izdominirao protiv Njukasla,magična asistencija

Trebalo bi bivši trener Liona da preuzme Vilu i to može da postane zanimljivo,mada sad izlazi na videlo da je možda Lambert bio u pravu kad je kritikovao vlasnike,pričalo se tu dosta da su velike štekare tako da mi možda ne bi smetalo da oni ispadnu a da recimo ostane hrabri Norvič ,mada videćemo na šta će oni da liče kad ih preuzme dotični

Sanderlend ne mirišem dok mi je debeli zanimljiv,iskreno nisu oni tolko loše igrali,pogledao sam sigurno 3 utakmice u nizu gde su stvarali šanse i rekao bih nezasluženo izgubili,posebno od Totenhema,Borini i Defo,gomila prilika,sve stative ili tik uz okvir gola

Još nešto da dodam za kraj a vezano je za taj novac,tačno se vidi kolko ti manji klubovi moraju da iskoriste sad odnos funta-evro i kidišu na igrače iz drugih liga,nema potrebe da se preplaćuju engleski kvazi talenti ili pak neke iskušnjare osim ako to nije nužno

#mada :)

Ne znam šta da kažem na to,cenim trenere koji odaberu taj put ali problem sa njim je taj što uglavnom nemaš sredinu,ili pokidaš ili propadaš,recimo primer Lestera ,jbg ponela ih forma prvo Mareza,znači ja ne mogu da verujem kako je taj čovek odigrao,al nije samo on,onaj Drinkvoter je dobar,pa onaj super brzi dal Kante(ne mogu da se setim kako se zvaše) ,Šlupa kad je prebacio u vezni red taj je baš pogodio,normalno Vardi koji što ga više hejtam on više zabija

Jedino mi nije jasno zašto Kramarić ne dobije više prilike,onaj Okazaki večito ispred njega ,inler došo kao veliko pojačanje na kraju ništa od njega,bedara što onog čileanca nisu uspeli da ubede da predje kod njih,on čini mi se da bi im baš značio.

U suštini forma Mareza odredila sve,lik je neka forma Azara za siromašne

Mahrez je i prosle godine bio dosta dobar,cak je i na kupu Africkih nacija bio dobar.Medjutim ove sezone je igrao izvanredno.Dobar na lopti,poprilicno brz i dobar dribler,jos pri tome i ljevak.

Medjutim, Vardy je za sad na mene ostavio najveci utisak.Odavno nisam vidio ovako brzog igraca,kao metak je i sa loptom i bez nje.

pajet mi je bolji,iako ne sporim da je CP napravio odličan posao

Andre Aju bi mogao da nadmasi obojicu. Lik je dosao bez obestecenja, a igra sasvim dobro. 

Od skuplje placenih pojacanja, Wajnaldum se istice najvise.  

Naravno da je stvar u parama. Premijer liga generise najvise novca. I ta neravnopravna podela istog je jedino sto izdize spanske blizance iznad engleskih klubova.

Ne znam koji ti je taj Aju,za Svonsi igra Ajev  :hljeb:  nego na MOTD su lepo izdvojili da lik dosta toga radi i u odbrani,tu mu je baš oduševio,lik se vraća,uklizava,mlati,svaka čast plus što se ubacuje iz drugog plana(oni golovi glavom) i kreira prilike

btw. pomenuo sam ga gore već 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.