Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor

Ja mislim da bi se svaki od sudaca morao izjasniti koji klub u ligi simpatizira i pri tome biti profesionalan i iskren, te tako da mu bude nemoguće dodjeliti takav klub da mu sudi. Da se ne dešavaju ovakve stvari ili kao s Webbom oko Manchester Uniteda.

Svidja mi se sto uvodimo britanski humor na forum, sa ovim forama za opstanak :D

U vama jos vlada Mourinhov mentalitet i komentari.

Tabela ne laze, 16. smo tim na tablici sa 11 osvojenih bodova.

Ljudi poveli u 82. minutu 1-2.

Ja, iz neke svoje navike, očekujem da gledam konstantne napade Liverpula i igru samo na polovini Crystal Palacea do kraja utakmice.

84. minut -  Crystal Palace vrši presing pred Liverpulovih 16 metara kao da gube 3:2 u polufinalu CL. I tako do kraja meča, odbrana je odrađivala svoje bez panike. Sjajna ekipa, definicija fudbala.

Ljudi poveli u 82. minutu 1-2.

Ja iz neke svoje navike, očekujem da gledam konstantne napade Liverpula i igru samo na polovini Crystal Palacea do kraja utakmice.

84. minut -  Crystal Palace vrši presing pred Liverpulovih 16 metara kao da gube 3:2 u polufinalu CL.

Da je Mourinho vodio Palace:

82. minuta 1-2

83. minuta mijenja napadača za stopera

84. minuta dupla izmjena oba krila za stopera i beka

90+1    2-2

Da je Mourinho vodio Palace:

82. minuta 1-2

83. minuta mijenja napadača za stopera

84. minuta dupla izmjena oba krila za stopera i beka

90+1    2-2

Mourinho bi na 1:1 u 75. minuti uveo Mikela. 

Seća li se iko Mičua iz Swansea?

Michu+Swansea+City+v+West+Ham+United+Pre

Danas raskinuo ugovor sa Swanseajem i odlazi kao slobodan igrač.
Pre 2 godine tražili po 30.000.000 za njega. :D

To su ti igrači koji bljesnu jednu sezonu pa ih nema nigdje. Takav će i Vardy biti, naredne sezone će igrati za Partizan.

Diego Costa. :D

Ma klasika.
Kad se setim Zakija iz Wigana, dao 10 golova, drkanje na njega max. Papiss Cisse, Carroll, pa Michu, Lambert... Prošle sezone Harry Kane i Charlie Austin. Evo ga sad Vardy.

Ima njih još masu

Ma klasika.
Kad se setim Zakija iz Wigana, dao 10 golova, drkanje na njega max. Papiss Cisse, Carroll, pa Michu, Lambert... Prošle sezone Harry Kane i Charlie Austin. Evo ga sad Vardy.

Ima njih još masu

Ne bih svrstao Kejna tu još, em je mlađi, em je počeo opet da daje golove, vezao 3 utakmice u PL u kojima je dao gol.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.