Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Imaju drugi podforumi za Chelseajeve stvari. 

Uglavnom, Mourinho je sve uradio da ogadi Baneta Chelseajevim navijačima, pogotovo ovim kratkog fitilja i još kraćeg pamćenja, o advokatima da ne pričamo. Istina je da je Bane Chelseajeva legenda i u mojim očima jedna loša sezona gdje već polako noge izdaju i fudbalska starost dolazi to nikako neće promijeniti.

S druge strane, Fabregas je katalonska pičketina koju nikad nisam želio u klubu. Isto tako jedna dobra polusezona to nikako neće promijeniti.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor

Ovaj Liverpool će isto morati kupovati naveliko na ljeto. I stvarno im netko mora promijeniti klikere u glavi, ovakav blackout u igri si ozbiljna ekpa ne smije dozvoliti. Po meni je stvarno Lovren rupetina teška, drugi su problem prosječni Englezi u ekipi s mentalitetom gubitnika.

Arsenalu kapa dolje, volio bih da dignu titulu ove godine.

Do sad sam mislio da si samo Mourinhov advokat al nakon zadnje recenice cini mi se da si ti Topnik koji trolla na forumu. Da imam reLine ovlasti permaban bi ti meni dobio. Koji bolid moras biti da navijas da Arsenal osvoji titulu u desetljecu kad se borimo za prevlast s njima u Londonu, a njihovi navijaci nas mrze duplo vise nego Tottenham zadnjih godina i to odgovorno tvrdim sto oni domaci to i strani. TSO, bas si bolid.

Kad bi nekako Lester mogao da osvoji to bi bila prava stvar, mislim da svi neutralni prizeljkuju da se ovo desi. Ovo ostalo, ne zna se sta je vece zlo.

Za koga ''navijate'' da osvoji PL?

Bilo bi najlepse da Lester osvoji ali ako ne voleo bi da osvoji Siti, zato sto Junajted i Arsenal imaju mnogo vise navijaca pa bi bili mnogo dosadni ako osvoje(posebno Arsenalovi).

Da postoji ijedan iole jak tim u PL, prosetao bi se ligom.

Ovakva PL nije puna jakih nego prosecnih timova, dokaz je i Leicester na prvom mestu, svaka cast Vardyu i onom pakeru na prikazanom, ali sto je istina istina je.
  • Autor

Da postoji ijedan iole jak tim u PL, prosetao bi se ligom.

Ovakva PL nije puna jakih nego prosecnih timova, dokaz je i Leicester na prvom mestu, svaka cast Vardyu i onom pakeru na prikazanom, ali sto je istina istina je.

Ljudi neće to da vide. PL je postala liga ujednačeno loših i prosječnih momčadi, a nekada je bila liga ujednačeno dobrih i vrhunskih momčadi. A tome u prilog ide i jadni učinak u Europi. Mi smo prošle godine bili taj iole jak tim. I to ne čitavu sezonu, ali ono koliko smo bili jaki (prvi dio sezone) bilo je dovoljno da se osvoji liga. A o čem ćemo pričati kada se Arsenal ove godine realno nada da bi mogao osvojiti naslov. Čim je to tako liga je spala na niske grane.

Arsenal ni pored ovih losih igara nece osvojiti ligu, uzece Leicester oni su sramni kada ne mogu iskoristiti ovakvu sezonu za osvajanje PL posle dugo godina.

Murinjo ce mi mozda najvise nedostajati zbog podjebavanja Vengera i ostalih beskicmenjaka

12375251_1659324514107758_32266466240635

• Autor

Sutton: Njegove ovosezonske budalaštine bile su previše

Bivši napadač Chelsea Chris Sutton smatra kako je Mourinho ove sezone ipak pretjerao.

"Ranije je bio inteligentan, duhovit i šarmantan. Ali neke od njegovih budalaština ove sezone su bile ipak previše. Očito se pojavilo previše pukotina u svlačionici. Mourinho je očito izgubio povjerenje igrača. Ne možete sumnjati u Mourinhove trenerske kvalitete, ali očito je izgubio svlačionicu," izjavio je Sutton.

Leicester je prva ekipa u historiji Premier lige koja je jedan Božić dočekala na zadnjem mjestu, a zatim sljedeći na prvom.

Nevjerovatni su, ludnica totalna. Ne znam koliko će izdržati u ovom ritmu, ali bez obzira strašno je to što rade. Svaka čast i samo nek nastave gaziti.

Sad kad znamo da ce Pep u City, zamislite ako Murinjo ode u United kolika ce euforija u ligi zavladati zbog njihovih okrsaja i koliko bi liga dodatno dobila na popularnosti?! Em se ne mogu, em treniraju dva gradska rivala. 

Ako Mourinho ode u Manchester Utd a mi igramo uskoro sa njima vjerujem da ce biti utakmica godine, obje ekipe ce biti nabrijane do maksimuma.

To bi bio ogroman dobitak za ligu. Žao bi mi bilo jedino što mi ne bi sudjeovali u tome, ali dobro. Iskreno ne vidim koga bi Mou mogao preuzeti osim Uniteda.. Vjerojatno neće čekati kraj sezone da ode u Real ili PSG, tako da mi je United realna opcija

• Autor

Zamislite ovo:

Jose Mourinho - Manchester United

Pep Guardiola - Manchester City

Diego Simeone - Chelsea

-----------------------------------------------

Jose Mourinho - Real Madrid

Pep Guardiola - Barcelona

Diego Simeone - Atletico Madrid

Pa jebote tri trenera iz Primere se praktično prešaltaše u Premiership. Samo da mi ne budemo treći u ligi kao Atletico Madrid haha.

Zamislite ovo:

Jose Mourinho - Manchester United

Pep Guardiola - Manchester City

Diego Simeone - Chelsea

-----------------------------------------------

Jose Mourinho - Real Madrid

Pep Guardiola - Barcelona

Diego Simeone - Atletico Madrid

Pa jebote tri trenera iz Primere se praktično prešaltaše u Premiership. Samo da mi ne budemo treći u ligi kao Atletico Madrid haha.

I Klop u Liverpulu i to su ti najbolji treneri danasnjice u Premiershipu

I službeno potvrđeno da Guardiola na kraju sezone napušta Bayern, a da im je novi trener Ancelotti. Svaka čast Bayernu, opet su kao i nakon Heynckesa doveli na vrijeme novog trenera, plus Ancelotti je vrhunski posao, najbolji trener na svijetu, bez sumlje...

Što se tiče Pepa, nadam se da će doć u prem, učitnit će ligu i zanimljivijom i jačom...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.