Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Chelsea - Mourinho

M City - Guardiola (prica se)

Man Utd - van Gaal

Arsenal - Wenger

Liverpool - Klopp

crème de la crème

La Liga Primera BBVA menadzeri? prc

Pogledaj ko su prvaci Evrope zadnje dvije godine, a gdje su ti timovi iz BPL.

BPL prc!

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

Pogledaj ko su prvaci Evrope zadnje dvije godine, a gdje su ti timovi iz BPL.

BPL prc!

?

Koliko se ti gubis majko mila.

Kad pogledam poziciju našu na tabeli, više me brine Big Sam u Sunderlandu od Kloppa u Liverpoolu i Gvardila u Cityju. :D

Ne znam da li je ko pisao,ali Silva i Aguero se povrijedili na utakmicama reprezentacija,ocekuje se odsustvo sa terena od najmanje mjesec dana za obojicu igraca.

Ocekujem da Reus pakuje kofere polahko. Destinacija Anfield...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne bih rekao da je toliko glup, nema veze sto je klopp tamo...

A sto je glup? Sistem se mijenja, pojacanja ce bit, bice bolja igra, dobice sigurno dobre pare, bice uz sturridgea glavna opcija i dolazi kod svog coacha. Ne vidim zasto je glup? Jedino ako smo mu i mi opcija, onda je preglup

To što je Klopp došao u Liverpool ne mora da znači da će bilo ko od igrača Dortmunda takođe doći u Liverpool, sve je to posao gdje su cifre u ugovoru nešto što je od krucijalne važnosti. Kada Reus bude napuštao BvB to će biti licitacija između "velikih ajkula", a upravu BvB neće biti briga ko je čiji trener..

Prvo da vidimo šta će Klopp uraditi kada je u pitanju trenutni roster.

A sto je glup? Sistem se mijenja, pojacanja ce bit, bice bolja igra, dobice sigurno dobre pare, bice uz sturridgea glavna opcija i dolazi kod svog coacha. Ne vidim zasto je glup? Jedino ako smo mu i mi opcija, onda je preglup

Pa ako iko drugi zazeli za iste pare Reusa, dovest ce ga, sto bi igrao europa ligu, kada moze ligu sampiona kod nekog drugog ? United, Arsenal, Barca, Real, ovaj onaj, i da ode u loserpool, ne budi lud.

Ja lpool vidim ispred arsenala, mozda cak i uniteda. Sljedecu sezonu... Zavisi ko kako gleda na to

Klop nije mađioničar. PL je druga dimenzija u odnosu na BL. Ne može on da pucne prstima i da odmah sve bude u redu.
On ovo što je ostalo od sezone će Iskoristiti da proveri nankoga od igrača i u kolikoj meri može da računa. Ima januarski rok, ali tu može samo da zakrpi najosnovnije. Oslobađanje viškova i početak formiranja sistema tek od leta. Ovu sezonu ne bih da predviđam, naredne ravnopravan konkurent za top 4.
Pa to sam i rekao. Zato smatram da dolazak za Reusa u lpool nije glup potez. Mada to nije ni glasina, onako sam poceo tu temu...

Ja ovdje mislim na sljedecu sezonu. Nez sto ste se uzbunili

Pa i Liverpool i Arsenal će prije nas, ne vidim na osnovu čega da budemo optimisti?

na osnovu celsijevskog inata i tvrdoglavosti koja krasi navijace CFC. najbolji primer je 2012.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.