Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Cuj kralj, ko retardiran bog te jebo, ala kale gospodar.

Nego Cae jesil u poslu il te pravilnik ometa, reci nam?

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

• Autor

Cuj kralj, ko retardiran bog te jebo, ala kale gospodar.

Nego Cae jesil u poslu il te pravilnik ometa, reci nam?

Totalni kralj i totalni pozitivac. Čovjek zrači pozitivnom energijom za razliku od Mourinha. Ne radim sad, spremam ispite. Ti?

Lik je legenda. Vjerovatno je trebao doći na Press i reći "Ja sam najbolji ikad i sigurno najbolji za ovaj klub." da bi se nekima svidio.

Hahahaha ja se upravo vratio na temu da pogledam jos jednom, izbaci mi goal.com njegove slike, al mnogo su slicni jbt. Klip za cirkusa Sad dal je cae trolao il ni on nije primjetio, javice nam poslije ispita Jebo oca treci put gledam i tek sad sam uvjeren Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk
https://twitter.com/SquawkaNews/status/652412831686594560 The normal one, a da je naš specijalac osvojio Bundesligu protiv Bajerna, lik bi samom sebi dao blowjob čim se seti toga. :D
Aguero povrijedio zadnju lozu izgleda. Rezultati se jos cekaju. Kakav peh ccc, dodji kod nas i nema povreda

Cuj kralj, ko retardiran

Rijec retardiran se vise ne koristi u literaturi. Umjesto te rijeci koristi se rijec "osoba sa slabim intelektualnim razmjenama"

Inace, cestitke Liverpolu, sigurno bolje rjesenje od Rodgersa.

Hahahahaha zemo objasnjava nesto

Pa samo kazem sta je ispravno, novi termin puno bolje izgleda, jer su stariji termini bili pogrdni za ljude.

sve ovisi kako gledaš, ako su pare pokazatelj kvalitete lige (a nisu) onda je sigurno EPL najjača liga, ako gledaš razliku u kvaliteti između prvog i zadnjeg te zanimljivost i neizvjestnost tko će osvojit i koliko je kandidata za titulu, onda je opet EPL najjača. Ali ako gledaš samu kvalitetu igrača i igre koje momčadi pružaju, pogotovo par najboljih e onda je EPL poprilično nisko pala zadnjih godina što pokazuju i rezultati u europi.

TV revenue je pokazatelj kvalitete lige. Izdominirao si. Log out

Znaci ti mislis da je prihod od tv prava u stvari nivo dubine kanala u kojoj se nalazi liga? alt f4

Kakva euforija na ostrvu. Dosao Klopp. Svi se digli, uzbuna, revolucija, preobrazba, seksi fudbal s romantikom na klupi. Sve to divno zvuci, ali... Tezak zadatak

Kakvo će pišanje bit kad u top4 završe City, United, Liverpool i Arsenal, a mi izvisimo.

Sasvim jedna realna mogućnost. Od te 4 ekipe i kad smo u najboljoj formi pod Mourinhom bili jedino smo u gostima Liverpoola dobili 1:2 Znajući kako Mourinho igra na strani protiv iole jače ekipe, teško je očekivati da ćemo slaviti na nekom od predstojećih gostovanja direktnim konkurentima. To je naravno ako on tada bude vodio ekipu.

• Autor

Ja se nadam da će Mourinho dobiti otkaz do sredine 11. mjeseca te da ćemo se spasiti. Pa makar nas Holland vodio. Čim egoist bolesni ode bit će bolje. Mora biti.

Chelsea - Mourinho

M City - Guardiola (prica se)

Man Utd - van Gaal

Arsenal - Wenger

Liverpool - Klopp

crème de la crème

La Liga Primera BBVA menadzeri? prc

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.