Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ja, sve bi to bilo OK da nije njegov agent rekao da neće ostati u Fiorentini.

Fiorentina je platila za njegovu posudbu i tvrde da imaju puno pravo na njega, dok on tvrdi da mora i on potpisat to jednogodišnje produženje posudbe.

Kakogod, mislim da su u Fiorentini ljuti i da će ići do kraja da mu zagorčaju život ili da izvuku što je moguće više para.

Following recent developments concerning Mohamed Salah, ACF Fiorentina would like to clarify the following points out of respect for Viola fans.

Through his representative, the player has rejected our improved contract offer and expressed his desire to join another club. He has also informed us that he does not intend to respond to our request for him to report back for pre-season training. As a result of the above, we have placed the matter in the hands of our lawyers so that they may assess all possible courses of action in order to protect the club's rights.

Samo da ne upliću nas a ovu seljačinu nek ogule do zadnje lipe. Nek sud proglasi da mora u Fiorentinu pa nek onda sjedi na klupi za kaznu.

But Salah's agent Rami Abass says his client is still a Chelsea player and called Fiorentina 'pathetic.' He also said: "Salah would like to play for a club with different moral and professional values."

Totalno zaboravih, odlutah, pomislih sve gotovo, kad ono nuevo problema. Viole su ugovorile, igrač odbio, šta sad? Otočki mediji pišu svašta, kako god, nebitan faktor, a zadati će brigu, šteta.

Cus Salah 20 miliona, pa ovaj svijet ide u propast, razbacuju se ljudi s parama na gluposti, ovo je nerealno, treba ugasit profi fudbal.

Cus Salah 20 miliona, pa ovaj svijet ide u propast, razbacuju se ljudi s parama na gluposti, ovo je nerealno, treba ugasit profi fudbal.

Sta ces mi pokloniti za 3000. lajk?

Usput, da me chiba ne banuje zbog spama CUJ SALAH 20 MILIONA

Pa Lyon je platio Lovrena 11 mil. eura od Dinama. Liverpool je platio Carolla 40 mil. eura do Newcastlea. Šta te to čudi?

Inter Milan are ready to make a bid for Chelsea winger Mohamed Salah once the player's status is clarified.

Inter izgleda ozbiljno zagrizao.

Ne mora značiti. Možda je i bolje što je ovako "pozvao" klubove da šalju ponude, jer se tako otvara mogućnost nadmetanja. A Talijani su sigurno zainteresovani poslije onog što je radio u Fiorentini.

Od zabara vajde nema.  Svi bi oni pozajmicu, sa pravom otkupa, kes za godinu dana, bla, bla, truc.... 

Pa jedan Juventus placa igrace u godisnjim ratama, a ovamo se furaju da su institucija. 

Izgleda da odlazi u Romu, javlja nekoliko izvora da smo prihvatili uslove. Samo još niko ne piše je l' pozajmica ili transfer.

Pozajmica pa transfer, slično kao sa Fiorentinom što je bilo. 1,4 miliona funti pozajmica, pa mogu da ga kupe za 16 miliona funti sledeće sezone piše mail.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.