Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mohamed Salah (2014-2016, 19 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 560
  • Pregledi 42,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Salah-training490tw.jpg

Roma tweetala ovu fotku s treninga, pa je ubrzo maknula. 

Priopćenje Fiorentine:

"It wasn't a nice thing to see Salah arrive in Rome. He's not been presented officially, even if he effectively has been. Maybe Roma could have avoided all of this. Solicitors are working on the issue -- ours, his and Chelsea's. We're trying to ensure a contract is respected, and then we'll see. We don't like arguing with anybody and we haven't said either 'yes' or 'no' to Salah joining Roma, but it's a very delicate subject and I can't say too much about it."

"They may be convinced about it in other cities, but all we say is that we've got a contract in our hands. If they're happy, let them be happy. The player left here convinced by his agent and I'm the first to be disappointed by the way this whole issue has evolved. When Salah arrived here, he was practically unknown. But I've got to think about the future now and open up a new cycle."
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Evo sad čitam da su ga otkupili za 15M funti + 5M funti koje su nam dali za posudbu. Tako je navodno Di Marzio javio. Za Džeku su dali 8M + svota koju su dali za posudbu.

Ako je istina onda je ovo odličan posao.

• 1 mjesec kasnije...

KOGA BRIGA ZA ČLANKOVE MRTVIH EGIPĆANA, IDI U ITALIJU IGRAJ LASTIKE JEDI ĆIĆOLINE NISI TI KVALITET ZA ENGLESKE VELIKANE HEHEH

• 3 mjeseca kasnije...

Ma realno bezvezan igrač, ne znam koji smo ga kurac uopće dovodili. Da ga je samo utopit za koji milijunčić više sada...

Zato sto je dobro trcao za Basel protiv nas u onim tekmama, dobar skauting jebiga... 

Cuadrado je za njega Batistuta

Obojica su glupi igraci, videlo se protiv Reala kakav je tupan Salah. Kvadrado je jos gori od njega, Salahu bar nekad nesto prodje a Kvadrado samo trci po terenu.

Znao sam da ce neko drkati na ovog kloca, ko imalo gleda romu ove sezone, ja gledam zbog jarana da ga jebem zbog dzeke, i mogao je samo vidjeti da je retardiran koji samo zna trcati, ni dodati, ni opucati ne zna, i onda se desi ovakva slucajnost, iako je imao dzeku samog, uspjelo mu :D

Ne kažem da je dobar samo da je bolji i talentovaniji od čupavca i da nam može donijeti više.

A inače ne drkam na Egipćane samo da Švabe. :dres:

Ako ništa Salah bar prenese loptu na protivnicki dio terena, Willian nije ni za to sposoban, rijetke su situacije kad je on sam iznio loptu.

Ma realno bezvezan igrač, ne znam koji smo ga kurac uopće dovodili. Da ga je samo utopit za koji milijunčić više sada...

Pitaj Mourinha

Ovo je neka blago retardirana verzija Pedra ali baš blago retardirana, lik zna samo trčati, sebičan je ko kurac što se vidi u ovoj situaciji, dakle kume okren'o sam se na lijevu nogu da bi mogao pucati na gol iako imam Džeku :D samog, ispred  kojeg je prazan :D go.

Završnicu još nije popravio ni šut također, samo sloidan trkač ništa posebno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.