21. mart 2018.8 god. comment_280920 Sistem ga je gušio, kod Kloppa došao do izražaja, pa i u Romi (i oni igraju ofenzivnije od nas). Zamisli Hazarda u Barci, Bayernu, Realu. Čovjek bi se poigravao, bio još bolji nego sad u nas. Naš sistem igre je pomalo bolestan to se mora priznati. Ni De Bruyne ne bi u CFC bio ovoliko dobar koliko je u Cityju pod Pepom. šta sve čovjek neće pročitati... Prijavi
22. mart 2018.8 god. comment_280926 Ništa čovek loše nije napisao. Suvu istinu. Od nas i Newport igra ofanzivnije. Prijavi
30. mart 2018.8 god. comment_280952 Ništa čovek loše nije napisao. Suvu istinu. Od nas i Newport igra ofanzivnije. Pogledaj Romu protiv jačih timova, ako već nećeš gledati Seriju A pogledaj tekmu protiv barse Prijavi
31. mart 2018.8 god. comment_280962 Pogledaj Romu protiv jačih timova, ako već nećeš gledati Seriju A pogledaj tekmu protiv barse Gledao sam je protiv nas i to mi je dosta. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281095 Evo Kune, jel bilo dovoljno protiv Barse :P na ovo sam slučajno naleteo. Nego, Salah postao igračina, prvo sam mislio da ga sere, ali ovo je sada već sezona iz snova. Kakva smirenost kod gola sinoć i dovoljna jedna šansa da zatrese mrežu i odvede svoj tim u polufinale LŠ. Čovek ove sezone na 44 utakmice dao 39golova i imao 13 asistencija. Sva sreća pa je otišao iz Chelsea i od Mourinha i oživeo karijeru. Postao božantstvo u Egiptu, a ako ovako nastavi biće i u Liverpulu. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281098 Ne zahvalno ih je uspoređivat s obzirom koliko je Liverpool napadački bolji od Chelsea, logično da će onda i Salah u takvoj ekipi bit bolji nego u Hazard kod nas Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281103 Realno nemaju bolji napad o nas, a mi igramo kao sisice. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281106 Njihova trojka: Mane, Firmino, Salah - svaki bi naša mijesta u našoj ekipi Naša trojka: Hazard Morata Willan - jedino bi Hazard moga igrat kod njih. U sredini, su također (ofenzivno) bolji od nas s obzirom da je jedino Kante dobar a on je ponajprije defanzivac... Sad ti meni objasni kako to njihov napad nije bolji od našeg Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281108 Mane nije bolji od Williana, u najmanju ruku su tu negdje. Firmino jeste bolji od Morate ali zato mi imamo Edena koji je klasa za sve njih. Sistem koji Klopp forsira izvlaci iz njih maksimum. Stavi te igrace kod nas i bice duplo losiji. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281109 Možda je Willan bolji u onoj 1 od 100 kad odigra dobro, u ostalim je Mane bolji. A Hazard i nije tolika prednost jer oni imaju Salaha koji je usporediv s njim. Hazard je bolji, ali nije to neka prevelika razlika... Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281111 Realno kad se sagleda trojka Liverpula u napadu je osrednje kvalitete (poredeci sa najboljim ekipama). Salah je ove sezone isplivao i podigao se na visi nivo, ali opet kazem za to je zasluzan sistem koji Klopp forsira. Njihov vezni red predvodjen Hendersonom, Milnerom i Canom/Wijnaldumom je prosjek cisti. Nisu to losi igraci da se razumijemo, ali i njih sistem izvlaci. Elem, kako god da okrenes, Chelsea ima mnogo vise dobrih igraca od Liverpula a djeluje totalno suprotno. Kada bih pravio listu ekipa sa najboljim rosterom, to bi islo ovim redosljedom: 1. City 2. United 3. Tottenhem 4. Chelsea 5. Arsenal 6. Liverpul Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281112 Mi kada bi imali ovaj napadački trio, mi bi ispali iz PL. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281117 Realno kad se sagleda trojka Liverpula u napadu je osrednje kvalitete (poredeci sa najboljim ekipama). Salah je ove sezone isplivao i podigao se na visi nivo, ali opet kazem za to je zasluzan sistem koji Klopp forsira. Njihov vezni red predvodjen Hendersonom, Milnerom i Canom/Wijnaldumom je prosjek cisti. Nisu to losi igraci da se razumijemo, ali i njih sistem izvlaci. Elem, kako god da okrenes, Chelsea ima mnogo vise dobrih igraca od Liverpula a djeluje totalno suprotno. Kada bih pravio listu ekipa sa najboljim rosterom, to bi islo ovim redosljedom: 1. City 2. United 3. Tottenhem 4. Chelsea 5. Arsenal 6. Liverpul Salah je bio odličan i ranije u Romi, nije dobar sad samo zbog Kloppa. Pa i naš je vezni red (izuzev Kantea) prosjek. Zahvaljujući Kanteu smo defanzivni bolji, ali gdje točno je naša veza ofenzivno bolja? Koji su to dobri igrači koje mi imamo a oni nemaju? Osim Hazarda i Kantea koji su top klase, još smo bolji na poziciji golmana. Ti kažeš da mi imamo mnogo više dobrih igrača? Koji su to (pogotovo u napadu). Što se tiče ljestvice, daj nemoj me, da je Arsenal bolji od Liverpoola, haha. Kvaliteta je tu negdje kao i stvarno stanje na tabeli, jedino bi Tottenham treba bit isprid Liverpoola... Uglavnom, namjerno podcjenjuješ Liverpool da bi podigao Kloppa. I meni je drag Klopp i mislim da radi odličan posao s Liverpoolom, ako hoćeš da i igraju iznad svojih mogućnosti ali ne treba pretjerivati. Prijavi
12. april 2018.8 god. comment_281123 Da mi je drag Klopp nista specijalno, samo volim njegov stil igre koji preferira. Salah u Romi nije bio ni blizu dobar kao sto je ove sezone. Zaista ne podcjenjujem Liverpul ni najmanje, nego realno gledam. Arsenal je igracki zaista dobar, mozda cak bolji i od nas i Totenhema, njihov problem je totalna suprotnost onog koji ima Liverpul a on se zove Arsene Wenger. Igraci tipa Ozil, Lacazet, Aubamejang, Mikhitarian, Wilshere su redom veoma dobri igraci, skoro pa vrhunski. Cak i ostali kao sto su Ramsey, Xhaka, Kosjelni, Belerin nisu za odbacit. S ovim napadackim potencijalom Guardiola bi 100 % imao barem 10+ vise bodova. A smijem se kladiti i vise... Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281141 Pa ni Ronaldo nije na početku karijere davao po 30 golova i jel to znači da je samo zbog taktike počeo zabijati po 40+ golova u sezoni.Jeste način igre dodatni plus,ali sigurno nije glavni faktor,Salah je igračina i uostalom i u Romi je bio dobar samo što je bio malo potčinjen Džeki koji je dao 30 golova prošle sezone. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281232 Salah je strasno napredovao u zavrsnici tokom vremena u Italiji, a pogotovo ove sezone. I prije je ulazio u sanse, polusanse ali nije imao ovu mirnocu i hladnokrvnost pred golom. I njegova igra u polju je bolja postala. Jednostavno Klopp pogodio, ostvario mozda najbolji transfer u zadnjih nekoliko godina u svijetu. Odavno se nisu bolje potrefili jedan igrac i igra ekipe u koju je dosao. Sve je kliknulo. On ako je pametan nece nigdje ici iz Liverpula, jer nema teoretske sanse da u bilo kojoj drugoj ekipi moze ponoviti ista slicno. Nije on ta cista fudbalska klasa da moze igrati gdje god ga bacis. Neka koristi ovu fenomenalnu situaciju u kojoj se nasao. Mozda ga uspiju progurati i do Zlatne Lopte. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281233 Slazem se Wisey, ono sto sam govorio stalno, sistem koji Klopp forsira je izvukao najbolje iz ovih igraca. Isto se moze reci i za Firmina, Manea pa cak i Milnera odnosno Hendersona. Milner izgleda predobar igrac u ovom sistemu. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281235 Uvijek sam za napadacku igru jer ces izgubiti jednom od 5 puta. U ovom sistemu ima i do igraca jer su potrefili sa Salahom i Maneom po krilima. Mi ne bi mogli ni igrati ovaj sistem, gdje ces pokusati ovaj sistem sa Mosesom i slicnim debilima. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281241 Pa u ovom sistemu bi ti bio gore willian morata i hazard. A dole baka, fabregas i kante. U odbrani alonso, christensen, rudiger i azpi. Ne bi bilo mjesta za Mosesa, jedino da ga prekomandujes u centralnog veznog kao Chamberlaina. Prijavi
25. april 2018.8 god. comment_281245 Zamisllite recimo Hazarda u Liverpoolu pod Kloppom. Uvjeren sam da bi bio bolji od Salaha. A Salah je Zlatnu kopačku zaslužio ispred Ronalda i Messija. Mislim Zlatnu loptu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.