Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Pise se da ce u ATM za 45 miliona i ide na pozajmicu u Milano do Januara. Pročitao sam na par mesta.

Ovaj Milan postao nenormalan. Doveli 10 igraca.

Pise se da ce u ATM za 45 miliona i ide na pozajmicu u Milano do Januara. Pročitao sam na par mesta.

Ovaj Milan postao nenormalan. Doveli 10 igraca.

bude li tako, to je za "gladi bradu"  uzimajući sve u obzir zadnjih nekoliko mjeseci

• 4 sedmice kasnije...
Kakvo je ovo (da izvinete) govno od covjeka. Pokusava da okrene igrace, navijace i javnost protiv Kontea a ponasao se neprofesionalno. Prvo je htio u Kinu mamu jebo a onda je Konteovu poruku poslao u javnost. Ljigavo, brazilsko, govno. Ostaviti govno da truhne, poslati ga u Vitesse samo ga ne prodati za jeftine pare. 6f829d2ebdd7422a14de78217cc88d55.jpg02bcf8cd4b2308e44d858e77327f88b6.jpg Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kakav je ovo samo supak od covjeka, prvo govori sam u sobi bio kada je primio, i onda kao pokazao poruku cim je dobio suigracima, ne zna ni lagati kako treba.

Mnogo supljiranja, daBogda ostao u brazilu do kraja ugovora, jer onda necemo ni izlijetati na platu do kraja ugovora, a zna se da ga nece niko, pa ni atletico kad ne bude igrao godinu, ma ni poslije pola godine ga ne bi htjeli.

Hoće Chelsea da se vrati u London, da trenira i da povrati formu kako bi ga lakše prodali. On odgovara: Ne vraćam se makar mi više nikad ništa ne uplatili na račun.

S druge strane, sa advokatom priprema tužbu, hoće da nas odere finansijski. Šupčina od čovjeka.

Iskreno se nadam da ga nećemo prodati Atleticu makar ne zaradili ništa na njegovoj prodaji.

A Conte preko SMS-a ko najveća pizda pošalje na klupu igrača koji je donio dvije titule prvaka i kaže mu da je beskoristan ........ Toliko o njegovom karakteru. Ajde to što je odgulio suspenziju zbog namještanja, ali ovo šikaniranje Mourinhovih igrača je nepotrebno. Matić, Costa, Fabregas, svi redom mu nisu po volji. Nije ni čudo da je rasulo u ekipi.

Ista pjesma sa Villas Boasom je bila kad je počeo dirati u legende, pa je odletio.

Ovaj put sam na strani Coste. Čovjek je pošteno odradio svoje i dobio nož u leđa.
Ti si Champion od milione navijaca i fanova sirom svijeta jedini izrod na strani Coste.
Steta je samo sto govno nismo prodali u Januaru.

Ne vidim na koji nacin bi mogao finansijski oderati Chelsea, mozda Chelsea moze njega buduci da ne dolazi na posao.
Nesto ce morati rijesiti do kraja prelaznog roka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja sam protiv Coste uvijek, jednostavno šupak je vidi se. Ali kad je top ponuda špiceva za ovo ljeto bila Lukaku/Morata, uzeo bi Costu dva puta.

Kad već tjeraš igrača takvog kalibra moraš biti spreman da ga adekvatno zamjeniš a ne, ne znas ni kud ces ni šta ćeš, ti ga nogirao i onda moraš panično kupovat, gdje će te ljudi oderat naravno :) Sve vezano za transfere Chelsea ove godine je jako smušeno.. 

Po tebi treba ostaviti igrača koji ti u sred sezone u kojoj je najbolji strijelac i kome pripremaš novi ugovor zatraži transfer jer želi otiči za parama u Kinu. I onda odigra ostatak sezone sa nevjerovatnom kurcoboljom tako da nam je umalo ugrozio titulu. Bukvalno bio bi korisniji neki akademac od njega. Takvog igrača svakako ne trebamo, najgore od svega je što ima naših navijača koji vjeruju u njegove priče.

Po tebi treba ostaviti igrača koji ti u sred sezone u kojoj je najbolji strijelac i kome pripremaš novi ugovor zatraži transfer jer želi otiči za parama u Kinu. I onda odigra ostatak sezone sa nevjerovatnom kurcoboljom tako da nam je umalo ugrozio titulu. Bukvalno bio bi korisniji neki akademac od njega. Takvog igrača svakako ne trebamo, najgore od svega je što ima naših navijača koji vjeruju u njegove priče.

Opet ponavljam. Conte je ispao gnjida kad je igrača koji je bio skoro pa glavni u dvije zadnje titule preko SMS otpisao kao škart. 

Costa ne izmišlja ništa. I sam je rekao da čuva njegove SMS-ove. Ako ne može očuvati red u svlačionici, a ne može, ne mora se ponašati

kao šerif jer respekt većine igrača nema. 

championse preseravas, sms je jedan vid komunikacije izmedju dvije osobe, ne mozes tek tako izlijetati i iznositi u javnost neke stvari.

ne znam sta costa uopste hoce, sto se on nasao uvrijedjenim sto ga conte ne zeli?

pa taj isti costa je odigrao ocajno drugi dio sezone i on nas umalo kostao osvajanja titule, iako je los bio i dalje mu je conte pruzao sanse ispred michua.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Opet ponavljam. Conte je ispao gnjida kad je igrača koji je bio skoro pa glavni u dvije zadnje titule preko SMS otpisao kao škart. 

Costa ne izmišlja ništa. I sam je rekao da čuva njegove SMS-ove. Ako ne može očuvati red u svlačionici, a ne može, ne mora se ponašati

kao šerif jer respekt većine igrača nema. 

Da Costa nije u sred sezone kada se vode ključne utakmice nije tražio transfer u Kinu, Konte ne bi ispao "gnjida".

Sada, kada je zakon promijenjen i Costu ne žele u Kini, niti bi mogao zaraditi pare koje su mu nudili u Januaru, Costi je kriv Konte.

Svaki trener bi uradio isto ovom smeću od igrača.

Nema potrebe da ga braniš, jer ti nisi na strani igrača ti si protiv Kantea i tebi je za sve kriv Kante, pa i kad je kiša u Londonu.

Ofiran si.

Da Costa nije u sred sezone kada se vode ključne utakmice nije tražio transfer u Kinu, Konte ne bi ispao "gnjida".

Sada, kada je zakon promijenjen i Costu ne žele u Kini, niti bi mogao zaraditi pare koje su mu nudili u Januaru, Costi je kriv Konte.

Svaki trener bi uradio isto ovom smeću od igrača.

Nema potrebe da ga braniš, jer ti nisi na strani igrača ti si protiv Kantea i tebi je za sve kriv Kante, pa i kad je kiša u Londonu.

Ofiran si.

Conte je psihički labilna osoba i to u puno većoj mjeri od Coste. Toliko mogu reći. Nema nikakvog autoriteta nad igračima i loše se nosi sa pritiskom. Costa je napravio puno više za klub od njega. Ovo je jednakom Boasovom tjeranju Lamparda i Terrya. Zaslužuje jednaku kaznu, a to je otkaz.  

Vidim kako nema autoriteta. Covjek je napokon uveo red i disciplinu u tim, sada sto diego pokusava oprati svoje brazilsko ponasanje sa lazima, to je druga stvar. Ostali igraci su stabilniji, psihicki i fizicki. Igraju mnogo bolje nego sto su ikad igrali. Hazard je preporodjen, Cahill isto tako, Luiz igracina. To ne bi nijedan trener uspio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.