Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sada već ulazimo dublje u problematiku i pričamo o uzrocima ja o tome nisam govorio

Isto kao što nisam rekao da je Costa za to jedini kriv, samo kažem da će preko njega da nastaju mnogi problemi

Moj lični stav je taj da ako ostane ovog ljeta što ovisi od Contea on ovdje može ostaviti veliki trag.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Koji problemi nastaju, problemi velikih golova od strane napadaca sto nismo imali od Drogbe.

Ili recimo rupe u ozonskom omotaču...

• 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/765666992443580416

Sad će da suspenduju zbog ove izjave. :D

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/765667338268073984

Nisu li mu ti navijači zviždali i nazivali ga zmijom pre nekih 8 meseci ili grešim? Sreća pa ne zna engleski. :P

Sad kad su uveli ovo novo pravilo da ne smijes pisnuti sudiji inace dobijes zuti, ocekujem barem 3 crvena u sezoni za Amazonca, ako ne i vise.

Al da grize i uklapa se savrseno u Conteovu pricu, to je definitivno. Samo i Conte je nekoliko puta, pogotovo pred kraj tekme, poludio na njega jer frajer konstantno bjezi sa svoje pozicije i nema ga tamo gdje mora biti, vec izlazi na krilo i pokusava nesto solo driblinzima od kojih propadne 10 napada a jedan prodje. Mora to promijeniti i biti na pravom mjestu za centarfora.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...

Dao je dva gola, ali me je mnogo nervirao, kako neinteligentne odluke donosi ponekad. Već u prvom poluvremenu je trebalo da pogodi onaj zicer, kasnije prazan gol, on pokušava da dribla i pada...

Dao je dva gola, ali me je mnogo nervirao, kako neinteligentne odluke donosi ponekad. Već u prvom poluvremenu je trebalo da pogodi onaj zicer, kasnije prazan gol, on pokušava da dribla i pada...

Vec sam navikao na njegovo retardirano driblanje ali on rijetko zakaze.Morao je zabiti ono u prvom dijelu ali se iskupio,

Ovo sto Igi kaze je 100 % upravu. Medjutim njemu ne mogu puno da zamjerim jer se lik bori ko petorica. Danas je bio jedina svjetla tacka u napadu.

Nek samo smanji. I ovako je dobro; jebe protivnicke igrace, udari ih, dobije zuti karton. Onda se oni naljute i citav zadnji red dobije zuti karton, pa se onda moraju cuvati od drugog. Pametan je Diego, nije on tako blizu nasem zajednickom pretku sa cimpanzama.

Kakva utrčavanja iz drugog plana  ^:)^  ^:)^ Naš najbolji i najraspoloženiji igrač ove sezone. Moraju i ostali da pođu pratiti njegov nivo kako bi se nadali nekim uspjesima ove sezone. 

Ma igracina. I prosle sezone je bio dosta dobar s obziroklm kakav je bio ostatak ekipe.
Ove sezone ubedljivo najbolji igrac.

Tačno mi žao ovoga momka. Jedini kojem je zaista stalo, onaj njegov bijes i frustriranost kad gubimo je za velikog respekta. Danas je dobio svoj četvrti žuti karton sezone a naredne tri utakmice: Hull, Leicester i Manchester United.

Ja sam rekao jos u temi za utakmicu da se mora paziti kartona jer Michael Oliver daje kartone, danas je na utakmici bilo malo kartona ali eto Costa nije uspio proci bez kartona. Inace jedini nas igrac koji od pocetka sezone lici na nesto.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.