Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kavani je brži i tehnički i taktički znatno pismeniji napadač od Koste.
Koliko samo napada je propalo jer Kosta nije znao kako da se postavi, zakasnio na povratnu loptu s boka jer se zaglavio na krilu ili negde na liniji kaznenog prostora...
Kavani igra ili krilo ili džokera, u senci Ibre, pa opet ima dobar učinak.
I to što radi Kosta, to gubljenje po terenu za loptom, Kavani radi bolje, jer je puno jači na lopti.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Mislim da si preuvelicao tu Cavanijevu tehniku s loptom. Ali evo, neka je i toliko superiorniji u odnosu na Costu sto se tice tehnike, koliko tvrdis. Za mene je i pored toga ostanak Coste bolja opcija. Reci mi cime je Cavani upgrade na Costu? Costa je fizicki jaci. Brzinom su tu negdje. Costa se vec uklopio na ostrvu. Costa je dao 20 u prvoj dace 20 i drugoj sezoni. Costa ce uvijek dati 101% sebe na terenu. Costa je odlican finisher, Costa ima odlicne kretnje. Sta ce mi Cavani Edinson, neka grije klupu ako negdje moze i neka zabija u komediji od lige.

To sto spominjes Costine greske i lutanje po krilu, to nema veze s vezom. To se desavalo u periodu kad smo mi bili u sranju pod palicom Mourinha... Da imamo jednog ili dvojicu kvalitetnijih igraca iza, ne bi se ovdje tehnika nikad spominjala...

Opet, daleko od toga da Cavani ne valja. Razlog je prost, ne vidim zasto bih mijenjao trenutnog igraca za igraca slabijih ili u najbolju ruku istih kvaliteta...

Dzabe, kada je presudno to vrhunski igrac, i ne vidim razloga da nas napusta samo jer je "divljak", kada prestane pruzati partije kakve se ocekuju, onda ok. Ovako davati pare za Cavanija zato sto je Costa divljak je smijesno.

Zato jer se nogomet igra radi navijača, a meni kao navijaču Costa umanjuje užitak gledanja Chelsea i ne mogu se veselit pobjedama ako su one ostvarene zbog njegovih gluposti...

Ne bih ni ja, niti sam negde napisao da bi.
Kavani je manje zavisan od toga da mu saigrači prave šanse. Bolje se snalazi s loptom, sposobniji da izmisli šansu i gol...

Nije divljak. Samo tesko kontrolise svu srcanu borbu za nas klub :D Jos ga vise volim zbog toga. Cuj umanjuje mu uzitak gledanje Chelsea, zbog Coste. jbt

Zato jer se nogomet igra radi navijača, a meni kao navijaču Costa umanjuje užitak gledanja Chelsea i ne mogu se veselit pobjedama ako su one ostvarene zbog njegovih gluposti...

Meni kao navijacu podize adrenalin jos vise. Pa ovo sad kad je postigao protiv psga, i poceo da udara po grbu i vristi, ja svrsavam i vristim sa njim.

Meni kao navijacu podize adrenalin jos vise. Pa ovo sad kad je postigao protiv psga, i poceo da udara po grbu i vristi, ja svrsavam i vristim sa njim.

Upravo to. Ne mogu vise da gledam razne Oscare. Zaspao bih ako bi svi bili tako krotki i mirni

Meni također je još veći užitak gledati Chelsea kada ima takve igrače, trenutno samo možda za Suareza bih mijenjao Costu i to je to. Costa je odličan napadač, borben je tip, neka nama njega što duže u klubu. Bit ću razočaran ukoliko ga prodaju.

Meni samo nije jasno kako može pisati ovakve gluposti,čovjek koji od svih naših igrača igra najbolje,nije njegova krivica što iza sebe ima panjeve,jeste bolje imati nekog kao što je Suarez ili nekog sličnog,ali prvo treba srediti vezni red koji je u kurcu i koji ništa ne radi,pa onda  MOŽDA tražiti novog napadača,a ne on bi napadača odmah mijenjao,a Hazarda,Oscara,Pedra bi pustio da lade jaja po terenu,nema logike.

dobro ja pišem gluposti a njegov početak sezone i deset kila viška je ok

plus ponašanje koje nije dostojno ovoga kluba

mnogo si mi bahat za clana sa tako malo postova

meni je dosao i rekao kako pises gluposti

dakle diretno je na mene mislio napao me bez povoda. Mogao je reći neki argument.

a momak koga si nazvao retardom ti nista nije rekao nego je samo napisao post i to mu je bio zadnji

meni je dosao i rekao kako pises gluposti

dakle diretno je na mene mislio napao me bez povoda. Mogao je reći neki argument.

a momak koga si nazvao retardom ti nista nije rekao nego je samo napisao post i to mu je bio zadnji

Uredu možda sam bio bahat,izvini,ali majstore meni nije jasno kako možeš biti tako nezahvalan,Torres je puštao da ga drugi udaraju i bio je fer igrač i šta je dobio?Dobio je povredu zbog koje je postao neviđeni panj,šta ti misliš da Costa iz čista mira nekog udara,pa ima tu onih koškanja naprimjer stane mu "slučajno" na kopačku,sitnih stvari, "koškanja", koje sudija ne vidi i oni ga isprovociraju.Šta ti misliš da je on divljak i da će ga iz čista mira udariti,njega udaraju po malo,sudija to ne vidi jer prati igrača s loptom naprimjer kad je korner mogu ga malo štipnuti dovoljno da ga naljute jer je on eksplozivan i lahko ga naljute i jednostavno on u datom trenutku reagira ili to igraču naknadno vrati.I uredu je to mu je negativna osobina i ti bi ga samo radi toga otjerao,nema smisla.

Ama čovječe Torresa ne treba porediti ni sa kim.

Najveći promašaj u Istoriji kluba otjerao Robia, Carla dijelom i AVB a. Shvati da je van konkurencije i ne trebaš ga porediti. Nikada nismo i vjerovano nećemo imati goreg napadača.

Drugo, nauči se pravopisu, poslije znaka interpunkcije ide razmak i lijepo je malo odvojiti tekst da bude preglednije.

Moja poenta je sljedeća to pišem zadnje 3 stranice, za takvo ponašanje opravdanja nema, nikakvog da igra sa 10 Torresa i Fellainija ne smije biti protivnike. Bruka nas i sebe.
Boli me briga što burka sebe nego nam stvara loš publicitet.

Može biti samo gore.

Ako imaš neki bolji argument od vrćenja istog daj u suprotnom neću više odgovarati i trošiti svoje vrijeme.

Dobar publicitet implicira da se radi o stabilnom klubu sa dobrom igru i doprinosi popularnosti kluba. Popluranost kluba povećava prihode.

Popularan klub sa dobrim publicitetom je onaj koji ima dobru igru. Dobrom igrom se često dobijaju utakmice. Dobijene utakmice donose bodove i trofeje.

Što se tiče Koste, samo neka trese mreže, imali su i veći klubovi daleko veće kretene u ekipi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.