Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

sledeći put će uraditi još veću glupost i dobiti 30 utakmica suspenzije i onda ga nećemo moći ni prodati

da je dobar kao messi ne može se ovako ponašati

mnogo je gori od suareza i mislim da ne zaslužuje braniti boje Bluesa

zbog njega ljudi navijaju protiv nas

sledeći put će uraditi još veću glupost i dobiti 30 utakmica suspenzije i onda ga nećemo moći ni prodati

da je dobar kao messi ne može se ovako ponašati

mnogo je gori od suareza i mislim da ne zaslužuje braniti boje Bluesa

zbog njega ljudi navijaju protiv nas

Za tvoju informaciju ovo mu je prvi crveni karton ove sezone.

Za tvoju informaciju ovo mu je prvi crveni karton ove sezone.

ne moraš ti meni govriti koliko je on crvenih dobio ove sezone ja to znam

njegovo ponašanje nije dostojno jednog igrača u jednoj od najjačih liga svijeta

mene je sramota da ovakav neko brani boje mog kluba

može on ginuti za razliku od Fabregasa i Edena ali on se ne zna kontrolista i to je ono šti ga ne čiti dobrim sportistom i uzorom

to jeste jako važno zato je Federer toliko voljen

ovako slićno ponašanje su imali Cantona, Mcenroe u tenisu i Suarez

ja nekog takvog ne želim u Chelseaju

imao je žuti i ujeo je igrača opet, zaslužio je direktan crveni

ma da mu ženu siliju na sred terena ne može se onako ponašati

postoji neki nepisni kodeks u sportu

zbog njega nam se ljudi rugaju, vrlo je loš uzor djeci

koji će otac kupiti sinu dres costa kad ovaj se ponaša kao da je došao iz prašume

suarez je normalniji od njega, eto na kom je on nivou

dobar igrač ali zaista ovo postaje veliki problem

Ljudi nam se rugaju?? Ljudi su nam zavidni što imamo ovakvog borca ponekad pretjera,ali misliš li da se Liverpoolovi navijači stidili Suareza kad je ujeo Baneta? Jesu kurac,ljudi ga i danas dan slave i zahvaljuju mu,drugo je što Costa ne može da podnese poraz i jednostavno je ljut na sebe i na saigrače jer ne mogu dati gol,ali šta bi trebao udarati Cahilla jer je glup? Mada bih taj film volio gledati,ali nažalost neću imati priliku.I kakve ti igrače hoćeš, ko Messi onakve? Žalim majstore,ali svi znamo da se onakvi ne rađaju tako često.Ponekad pogledam utakmice u kojima je Torres igrao i kad vidim ovog borca na terenu odmah osjetim neko olakšanje,da sudiju kopačkom gađa ko Turan ja bih ga opet podržavao i ne bih se nikad sramotio što imamo igrača poput njega.

Ljudi nam se rugaju?? Ljudi su nam zavidni što imamo ovakvog borca ponekad pretjera,ali misliš li da se Liverpoolovi navijači stidili Suareza kad je ujeo Baneta? Jesu kurac,ljudi ga i danas dan slave i zahvaljuju mu,drugo je što Costa ne može da podnese poraz i jednostavno je ljut na sebe i na saigrače jer ne mogu dati gol,ali šta bi trebao udarati Cahilla jer je glup? Mada bih taj film volio gledati,ali nažalost neću imati priliku.I kakve ti igrače hoćeš, ko Messi onakve? Žalim majstore,ali svi znamo da se onakvi ne rađaju tako često.Ponekad pogledam utakmice u kojima je Torres igrao i kad vidim ovog borca na terenu odmah osjetim neko olakšanje,da sudiju kopačkom gađa ko Turan ja bih ga opet podržavao i ne bih se nikad sramotio što imamo igrača poput njega.

ne treba porediti njega i torresa, plavuša je van svake konkurencije

imao je razlog da bude ljut i drugi igrači su imali ali niko nije ujedao tudje igrače ito dva puta je bio agresivan na samom početku prvi put kada nije bilo potrebe

ti to opravdavaš ok ali sa druge strane moja poenta je ta da ovo ponašanje nema opravdanje

sjetimo se matića kada mu je igač skoro prepolovio nogu to je druga priča tada je on dobio crveni

i tada se vodila ova diskusija on je tada možda imao u afketu pravo da tako raguje

dakle afekat sa psihološkog stajališta ni u sportu ni nidje ne može biti opravdanje

on gine za nas ja to cijenim ali kasnije sve to upropasti

veliko je pitanje šta Conte misli o njemu ima velikih probleam sa povredama u zadnjih 4, 5 sezona je odigrao milion utakmica i u Atletiku i kod nas i pitanje je koliko se potrošio

mislim da je sada pravo vijeme za prodaju uz dobru zamjenu naravno

ne želim kao messi otvaraš bezveznu diskujiju kao messi sam rekao i smislu kvaliteta ne u smislu karatkera krivo me interpretiraš

pada svim sprotistima teško poraz pa ne biju protivnike zato

dobro ja serem a on ce sada dobiti minimum 6 utakmica suspenzije budući da igramo samo PL to će značiti minimum mjesec ipo kazne

kad sledeci put to uradi u jos bitnijoj utakmici nego danas i vi cete poceti da ga kritikujete 

još nas mogu i novčano kazniti

ne govorim o igračkim kvalitetima po tome je jedan od najboljih i zaslužuje da ostane

ovdje je priača o tome kako nas je ostavio na cjedilu i kako će to učiniti opet jer je prosto takav emocionalno nezreo...

ovo je isto mogla biti LP i ko zna možda bi imali šanse da nije dobio crveni

Čak mu i ne mogu zamjeriti ovo jer je i prije radio sranja, ali ovakvo ponašanje se ne bi trebalo tolerirati u klubu, svakako bi ga opalio po džepu. Lik se bori za ovaj dres i dok god je tako, neću reći ništa kontra. Dok s druge strane Hazarda treba popljuvati itekako. 

Hahah neka je, ma chelseafan nije costa glup, zna se on suzdrzati mislis da mu se ovo desilo bas sada u tako nebitno trenutku i nebitnoj sezoni za nas.. Bolje realno da odmara do kraja sezone, igrac kojeg apsolutno trebamo na njegovoj razini iduce sezone, i ne sumnjam ni malo kako ce nam to pruziti, i vidjet ces bez i jednog incidenta

meni ne liči kao ugriz, možda kao neki pokušaj, ali definitivno ga nije ugrizao, pa ipak bi se barry nekako oduprio, mislim, ipak refleksi bi proradili.

ili ga je možda liznuo :P

da je ugriz bary bi ga bacia ka bane suareza

ja isto mislin da ga nije ugriza vecu ce kaznu dobit za pljucanje put suca toga me straj..

Ma ne verujem ni ja da ga je gricnuo, al uradio je dovoljno da mediji naprave skandal i podignu prasinu oko toga. 

Jos i pljunuo u pravcu sudije. Mogu i na kilo da ga kazne.

Ako zeli nazad u Atletiko, pustiti ga. 

Borben igrac, zahvalan, dobar. Nije WC napadac tipa Drogba, Henry, Ronaldo sto smo vec utvrdili al tah manjak nadoknadjuje svojom borbenoscu. Ali je vala i divljak teski. Drogba je bio npr. drag i omiljen svakom nogometnom poznavatelju na svijetu osim navijacima Arsenala i Barcelone. A Costa je koliko vidim jedan od najomrazenijih igraca na svijetu ko svojevremeno Gatusso il Van Bommel. Da ode necu suze pustit, samo neka dodje kvalitetan napadac koji nas moze nosit.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.