Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma ne verujem ni ja da ga je gricnuo, al uradio je dovoljno da mediji naprave skandal i podignu prasinu oko toga. 

Jos i pljunuo u pravcu sudije. Mogu i na kilo da ga kazne.

Ako zeli nazad u Atletiko, pustiti ga. 

normalno da će se vratiti u atletiko, tamo će bar igrati ligu šampiona :D

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

O njegovim kvalitetima, koje neki osporavaju, dovoljno govori prosla sezona kad je imao par raspolozenih glava da mu dijele lopte. Strasan finisher i nadam se da ostaje i da doceka neke bolje dane tu...

A za tebe cf97 : Sta koga boli kurac sto nas drugi ne vole? Imaju dosta razloga sto nas ne vole, jer smo mnogim velikanima remetili planove evo vec deceniju i jace :D

Rugaju nam se. Pa zabole me boban/stojan.Nije ga ujeo, videlo se odmah. Bilo bi refleksne reakcije od strane Barija.

Ne mogu da verujem da su neki odmah stali na stranu protiv naseg igraca kao da je ubio onog kretena koji je prosle sezone bio medju najprljavijim igracima EPL, uzgred receno.

Budimo svi Federeri. Bezivotna faca, isti izraz lica i kad dobija nekog Bagdatisa i kad gubi od Djokovica.  lolololol

Rugaju nam se. Pa zabole me boban/stojan.Nije ga ujeo, videlo se odmah. Bilo bi refleksne reakcije od strane Barija.

Ne mogu da verujem da su neki odmah stali na stranu protiv naseg igraca kao da je ubio onog kretena koji je prosle sezone bio medju najprljavijim igracima EPL, uzgred receno.

Budimo svi Federeri. Bezivotna faca, isti izraz lica i kad dobija nekog Bagdatisa i kad gubi od Djokovica.  lolololol

ne počinju tutemu ovdje. Novak ne može biti Roger i to je ono što mu pravi kompleks 

jbg zato njegov otac nacionlista koji je lobirao za Tadića i Dodika i zbog kojeg je Višković dobiio otkaz na RTS sada daje izjave

zato ga ljudi ne vole jer je mali spram Federera a ne zato što je Srbin

Ne pada jabuka daleko od stabla. 

Ovo je bilo baš na moj račun nisko i nisam ja spamao nego ti

Costa je nula od sportiste

A taj ga izraz lica  čini boljim od ostalih vidi se da nisi uzeo reket u ruku i vidio sta znaci prbranosti i sta znaci ne nervirati se. Pa bolan sve ti je u glavi.

neka tebe užice boli stojan

ne počinju tutemu ovdje. Novak ne može biti Roger i to je ono što mu pravi kompleks 

jbg zato njegov otac nacionlista koji je lobirao za Tadića i Dodika i zbog kojeg je Višković dobiio otkaz na RTS sada daje izjave

zato ga ljudi ne vole jer je mali spram Federera a ne zato što je Srbin

Ne pada jabuka daleko od stabla. 

Ovo je bilo baš na moj račun nisko i nisam ja spamao nego ti

Costa je nula od sportiste

A taj ga izraz lica  čini boljim od ostalih vidi se da nisi uzeo reket u ruku i vidio sta znaci prbranosti i sta znaci ne nervirati se. Pa bolan sve ti je u glavi.

neka tebe užice boli stojan

Ocekivao sam veci rant :D

Naveo sam aktuelnog No3 tenisera kao poredjenje, malo da te pecnem i ti sad pocinjes raspravu o No1 teniseru koristeci rekla-kazala argumente :D

Necu uopste o tome, ne znam odakle ni da pocnem a nemam ni energije za takav poduhvat

Costa je vodja plave armije. SA NJIM I U BITKU

DIEGO DIEGO DIEGO DIEGO  :chemu:

Je li ti zaista stalo do toga sta ce neutralci reci o nasem igracu? Ma daj bre covece... Non stop blate Dijega gde stignu, slusaj samo komentatore na SK. Citam po forumima da su oni engleski jos gori. Sad zbog toga treba da ga ne volim. E pa u inat ga jos vise podrzavam cak i u pizdarijama koje pravi.

I sta je lose ako je neko nacionalista? Da li si siguran da znas razliku izmedju nacionalizma i sovinizma? Odjednom je nacionalista nekakva strasna rec, kao da si rekao nacista. Nidje veze ako mene pitas

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Nacionalizam je  nešto jako negativno i nikada ili gotovo nikada nije pozitivan ali o tome možemo na troli ili na tenisu.

O Costi sam sve rekao ako Cotne vjeruje u njega nega ostane, treba ga diciplinirati po meni bi bilo bolje dovesti zamjenu tipa Cavani ali za to treba minimum 60 mil što je za nas u ovome trenutku nemoguće.

Hajde pobij moje kvazi argumente. elaboriraj,

Nemoj samo da mijenjamo Costu za Cavanija...  X_X

I meni je Costa puno bolji igrac. Ne bih ga dao ni da nam jos plate 20 miliona + Cavani.

Nacionalizam je  nešto jako negativno i nikada ili gotovo nikada nije pozitivan ali o tome možemo na troli ili na tenisu.

O Costi sam sve rekao ako Cotne vjeruje u njega nega ostane, treba ga diciplinirati po meni bi bilo bolje dovesti zamjenu tipa Cavani ali za to treba minimum 60 mil što je za nas u ovome trenutku nemoguće.

Hajde pobij moje kvazi argumente. elaboriraj,

bozeeeeeeee sta reces pa ja kao buduci pravnik san se onesvjestia. nacionalizam je dobar jer to znci da pripadnost tako da,....

Crv se vratii u svom stilu ako si raspolozen nastavi na troli daj me rasturi
Kakav nacionalizam stranci to vide kao primitivizam I u pravu su zasto bi ja bio ponosan sto sam neka nacija
Ne biram to niti je iko ikada birai
Nema potrebe tjerati Costu sad kad daje golove.

Sjecamo se koliko smo cekali na jednog napadaca koji ce davati golove.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kosta je jednom dao 20+ golova.

Kavani jeste stariji, i prilicno skup, ali je kompletniji napadac od Koste.

KAda se izvuce na stranu ili udje dublje u teren po loptu, on ima sposobnost daa nesto i postigne time, za razliku od Diega, koji uglavnom smeta saigracima kad je van svog delokruga.

Recimo i da dodje do Kostinog odlaska, posto svi kukate da Traore dobije minutazu, to nije moguce sa napadacem od 25 godina .

Treba se usaglasiti sam sa sobom. Ocemo omladince ili necemo, ne moze se to menjati kako vetar dune.

Ako je igrac tehnicki potkovaniji od drugog to ne mora nužno znaciti da je i bolji. A nije sad ni Cavani neki majstor sa loptom pa da je i tu velika razlika. 

Meni licno je Costa bolji igrac od Cavanija.

mene iskreno ni najmanje nije briga šta drugi misle o Costi, ali mi je itekako važno šta ja mislim o Costi a mislim da je prgavi nesportski divljačina kakvog ne želim u klubu za koji navijam i zato bih volio da ode, iako nema sumnje da je što se tiće čisto igračkih kvaliteta vrhusnki igrač.

Čovjek se potrošio odigrao milion utakmica u zadnje 4 sezone, stalno je na terapiji još  plus je nula od čovjeka tj divaljk.

Uz dobru zamjenu neka ide dok još možemo zaraditi na njemu, ne treba zaboraviti da on nema ništa protiv povratka u Atletiko i igranja LP a isto ako je poznato i da Španci nisu imuni na tu ideju.

Što bi rekao Arsen, život čeka sad je čas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.