Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ja mislim da ga je iznenadila ona lopta u prvom pol. Nez, ni ja je nisam ocekivao dalje od Luiza. Steta sto nije usla...

Ja ovog covjeka jednostavno obozavam. Da je igrac rivala bio bi mi jedan od najodvratnijih, ali ovako...

Cesto me zna iznervirati zbog kontrole lopte, ali sve dok igra za nas bit ce mi jedan od najdrazih.

Diego, Diego, Diego.

Sent from my SM-G901F using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

Nek njega svi pljuju sto gine za svoj klub i zovu ga pogrdnim imenima.

Ali zato je jedan od rijetkih trenutno koji ce krv da pisa za nas grb. Koja zelja i glad i koja radost kod gola. A i majstorija vala, jednog od najboljih stopera je odradio hladno brat. VOLIM TE DIEGO!!! 

I meni je toliko drag samo zato sto se bori do zadnjeg atoma snage. Lik gori u zelji da pobjedi, nekad i pregori pa uradi neku glupost, ali kako mu se moze bilo sta zamjeriti kada znas koliko se trudi i koliko gine za ovaj dres. 

Uostalom, nije samo da se on trudi i trci vec i zna. Mozda nije tehnicar ala Messi ili Aguero ali ima druge karakteristike izvrsnog napadaca i ja ga ne bih dao ni za 50 miliona.

Ono je za mene golčina. Onako pravi napadač završava akcije. S desne na lijevu, okret, završnica jednostavna u nebranjeni dio mreže. U Drogbinom stilu. Za borbenost opet skidam kapu. Za igre od odlaska Mourinha mogu samo reći - fantastično. Još se malo i smirio (biće da ipak nije skroz do njega bilo :D ). Amazonijo, svaka čast.

Samo brate, nemoj se vraćati po loptu na 30-40 metara. Nemaš tehniku niti znaš igrati na malom prostoru. Odigraj jednostavno, odloži na krilo i bježi u 16-erac, čekaj loptu da ga zavališ. To je sva filozofija.

Ono je za mene golčina. Onako pravi napadač završava akcije. S desne na lijevu, okret, završnica jednostavna u nebranjeni dio mreže. U Drogbinom stilu. Za borbenost opet skidam kapu. Za igre od odlaska Mourinha mogu samo reći - fantastično. Još se malo i smirio (biće da ipak nije skroz do njega bilo :D ). Amazonijo, svaka čast.

Samo brate, nemoj se vraćati po loptu na 30-40 metara. Nemaš tehniku niti znaš igrati na malom prostoru. Odigraj jednostavno, odloži na krilo i bježi u 16-erac, čekaj loptu da ga zavališ. To je sva filozofija.

Zaboravio sam da napisem tu kritiku. Vjerovatno od velike ljubavi. Hvala ti

Kad ga Wisey pohvali onda znas koliko je sati. :D

Prelistaj brate, hvalim ja njega konstantno kad god pruži dobru partiju i ne radi gluposti na terenu. Pogotovo otkako je Mourinho otišao najbolji je.

Prelistaj brate, hvalim ja njega konstantno kad god pruži dobru partiju i ne radi gluposti na terenu. Pogotovo otkako je Mourinho otišao najbolji je.

Ma znam vec hocu jos vise da istaknem njegovu dobru partiju pozivajuci se na tvoje hvaljenje, jer svi znamo koliko si ga pljuvao jedno vrijeme :D

Suze su mi posle kad je dao gol, neverovatno je kakvo srce ima ovaj covek. Pravi napadac, ima osecaj za gol. Nadam se da ce ostati u klubu iako ce biti bez LS sledece sezone...

Sjecal se iko kako je sinoc u 2. ili 3. minuti okrenuo Luiza petom kada mu je Trapp odbranio?!  ^:)^ 

Ostaje zal samo sto nije postigao pogodak jer bi oni onda morali napasti a to bi nama najvise odgovaralo.

smrad amazonski

zaista nam ne treba ovakav igrac, samo šteti ugledu kluba

zna da ima žuti i opet isto radi

jedno je ginuti za klub a drugo je biti divljak

smrad amazonski

zaista nam ne treba ovakav igrac, samo šteti ugledu kluba

zna da ima žuti i opet isto radi

jedno je ginuti za klub a drugo je biti divljak

Ti ne bi bio isfrustriran da igraš sa 10 debila koji  ti cijelu utakmicu naprave 1 polupriliku iz mrtvog ugla i to je više ti naštimaš sam sebi nego saigrači? Šta će gubili smo 2:0 kad nismo do 75 dali 1 gol sigurno nećemo u zadnjih 10 minuta dati gol.

• Autor
Smijesni pojedinci. Jedan dan ga pljuju drugivdan hvale.

Najbolji igrac itkako je mou otisao.

Bojim se da ga ne izgubimo sljedece sezone

Ako nam negdje ne treba promjena to je u napadu. Ovo iza havarija ziva

Ti ne bi bio isfrustriran da igraš sa 10 debila koji  ti cijelu utakmicu naprave 1 polupriliku iz mrtvog ugla i to je više ti naštimaš sam sebi nego saigrači? Šta će gubili smo 2:0 kad nismo do 75 dali 1 gol sigurno nećemo u zadnjih 10 minuta dati gol.

ma da mu ženu siliju na sred terena ne može se onako ponašati

postoji neki nepisni kodeks u sportu

zbog njega nam se ljudi rugaju, vrlo je loš uzor djeci

koji će otac kupiti sinu dres costa kad ovaj se ponaša kao da je došao iz prašume

suarez je normalniji od njega, eto na kom je on nivou

dobar igrač ali zaista ovo postaje veliki problem

Nisam gledao do kraja tekmu jer sam nakon drugog gola pogasio, nisam imao živaca. Al ako je ujeo nekoga onda nek dobije ban 10 utakmica. Smrad jedan divljački. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.