Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ne znam za vas,ali mene sve više strah da će nas Diego napustiti u junu zbog toga što vjerovatno nećemo doći do top 4,a  i vjerovatno će nas izbaciti  PSG ili neko drugi iz LP.

Danas više nego dobar,trči,bori se,pravi presing,završnica vrh.

Od odlaska Mourinha Amazonac igra najbolje otkad je stigao u Chelsea i vuce nas prema gornjem dijelu tabele. Jos nekoliko igraca je podiglo formu ali kod njega se to drasticno popravilo. Samo nek nastavi i neka nas povuce i u Ligi Sampiona, te kupu do trofeja. Odlicno igra.

Opet Mourinho kriv za njegovu formu, a brat bratu imao je 10 kila više na početku godine kad se vratio sa odmora, ne stoji to baš....Sretan sam da se vratio u formu i da se ne ozljeđuje, on je samo primer kako loš životni stil dovodi do ozljeda nogometaša, najbolji primjer su Pato i Walcott. Siguran sam da ako Simeone ostane u Primeri da Costa odlazi.

Najjači su mi ovi što nakon svakog žutog kartona za Costu odmah ga razapinju na stub srama, tjeraju iz kluba, neki moral se prodaje i onda kad čovjek uvali koji gol opet kao svima odgovara.

Ljudi shvatite da je Costa top izbor za nas posebno kad se prisjetimo koliko mi zapravo znamo pogoditi da kupovinom napadača, pa mi smo jednog zaboravljenog Pata doveli, samo molite boga da Diego ostane i da ga povrede zaobiđu.

Opet Mourinho kriv za njegovu formu, a brat bratu imao je 10 kila više na početku godine kad se vratio sa odmora, ne stoji to baš....Sretan sam da se vratio u formu i da se ne ozljeđuje, on je samo primer kako loš životni stil dovodi do ozljeda nogometaša, najbolji primjer su Pato i Walcott. Siguran sam da ako Simeone ostane u Primeri da Costa odlazi.

Što Pepu neko s odmora ne dođe s 10 kila viška?

Masina ce veceras da grize i da jebe mame Silvi i Luizu. Postoje samo dvije opcije, ili ce dobiti crveni ili ce postici makar jedan gol.

Najvise polazem nade u njega. Zaista, imam osjecaj da nam je najbitniji igrac u ekipi da smo bez njega barem 50 % slabiji.

Nesto slicno sam nekad mislio i o Edenu tako.  :(

Ma tu je odlično reagovao, al kasnije propustio odličnu šansu nažalost. I nije pravio gluposti kao što bi mnogi očekivali, baš je bio tiši nego što se očekivalo.

Mnogo se bori i žrtvuje, šteta za  onu šansu u prvom poluvremenu aa

Ali na početku drugog poluvremena ono je morao dati

Meni je djelovalo da je onu drugu sansu na pocetku drugog poluvremena jedva stigao loptu i da zato nije mogao bolje sutirati.

Steta, ne mogu da se otmem dojmu da smo poveli da bi ih natamburali do kraja.

Okej trčao je, ali jedan od lošijih, jbga mora se reći, propustio je ono što je morao zabiti.. Barem 1 od ona 2..

Inače je igrač koji mnogo sprinta, trči, danas je često šetkao se, to bih mu zamjerio. Ali vjerujem već u sljedećoj će to biti mnogo bolje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.